Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Karşılaşılabilecek Sorunlar ve Çözümleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Karşılaşılabilecek Sorunlar ve Çözümleri"— Sunum transkripti:

1 Karşılaşılabilecek Sorunlar ve Çözümleri

2 Güncelleştirme sorunları 1. İnternete bağlı olduğunuzdan emin olunuz.
2.İnternet Seçenekleri Bağlantılar Yerel Ağ Ayarları Ayarları Otomatik Algıla butonunun seçili olup olmadığını kontrol ediniz. 3. Aşağıda verilen Dyned Destek sitesi adresinden uptodate2.exe dosyasını kaydedip çalıştırmayı deneyiniz. 4. Server’ ın daha az yoğun olduğu bir saatte deneyiniz.

3 Programın geç açılması yada hiç açılmaması sorunu 1
Programın geç açılması yada hiç açılmaması sorunu 1. Güncelleştirmelerin tamamının yapıldığından emin olunuz. 2. Server’ın Ankara olarak seçilmiş olup olmadığını denetleyiniz. 3.Çevrim dışı çalışmayı deneyiniz. İlk kullanımdan sonra bilgileriniz yüklenecektir ve çevrim dışı çalıştığınızda daha hızlı erişim sağlanacaktır. Ancak Bir kez de olsa çevrim içi çalışılması gerekmektedir. 4. Server’ın daha az yoğun olduğu bir saatte çalışmayı deneyiniz.

4 Şifreleme (Karışıklığı) Dyned yazılımında 3 tip şifre mevcuttur.
Bunlar; 1.Yönetici Şifresi (Bölge Temsilcisi tarafından Okul Sorumlusuna verilir.) 2.Eğitmen Şifresi (Okul sorumlusu tarafından Record Manager Düzenle bölümüne kaydedilerek Uygulama Öğretmenlerine verilir.) 3. İdareci Gözlem Şifresi (Okul sorumlusu tarafından Record Manager Düzenle bölümüne kaydedilerek Okul İdarecilerine verilir.)


"Karşılaşılabilecek Sorunlar ve Çözümleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları