Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GEBZE D-100 GÜNEY YAN YOL BES PLAZA SUNUM DOSYASI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GEBZE D-100 GÜNEY YAN YOL BES PLAZA SUNUM DOSYASI"— Sunum transkripti:

1 GEBZE D-100 GÜNEY YAN YOL BES PLAZA SUNUM DOSYASI

2

3 PROJENİN BULUNDUĞU BÖLGE:
İL: KOCAELİ İLÇE: GEBZE MAHALLE: TATLIKUYU PLAZA KONUMU: Gebze bölgesinin en değerli bölgelerinden olan Tatlıkuyu Mahallesi E-5 Güney Yan Yol üzerinde bulunmaktadır. Konum itibariyle D-100 (E-5) Karayoluna Cephe ve Gebze TEM Otaban Gişelerine 2 km mesafededir. Hemen yanı başında Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçelerinin tek AVM si olma özelliği taşıyan GEBZE CENTER AVM, 5 Yıldızlı Otel, Gebze’nin ilk ve tek Kapalı Pazar Alanı, TÜBİTAK MAM bulunmaktadır.

4

5 Gayrimenkulün Bulunduğu Bölgenin Analizi:
Mevcut projeye ulaşım için; D-100 Karayolu üzerinde İstanbul Ankara İstikametinde ilerlerken, Darıca-Eskihisar ayrımından yaklaşık 1 km sonra Yanyol ayrımında çıkılarak D-100 karayolundan Güney Yanyol Caddesine ulaşılır. Plaza Güney Yanyol üzerinde bulunan Vatan Bilgisayar’ın hemen yanı başındadır. Proje alanının yakın çevresinde çok sayıda OSB ve Sanayi Tesisi, TÜBİTAK MAM, Gebze Center AVM, Kapalı Pazar Alanı, 5 Yıldızlı Otel, Bankalar, Kamu Kurumları, Özel Okullar ve D-100 karayolunun kuzey cephesinde ise Gebze Çarşı bölgesi olarak bilinen İstanbul Caddesi ve çevresinde niteliksiz yoğun konut kullanımı vardır.

6

7 PROJENİN GÜÇLÜ YANLARI: + BES PLAZA, Gebze ilçesi içerisinde merkezi bir konumda bulunmaktadır. + Konumu itibariyle bilinirliliği yüksek ve kolay ulaşım imkanları vardır. + Gebze bölgesi, sürekli olarak almış olduğu yüksek göç itibariyle gelişme potansiyeli fazla olan bir bölgedir. + Konumlandığı bölgeyi kapsayan hinterland için önemli ulaşım ve alt yapı projeleri devam etmektedir.

8

9

10

11 E-MAİL: m.hanifisubasi@outlook.com
M.HANİFİ SUBAŞI SUMPAŞ GAYRİMENKUL CEP: 0 (530) E-MAİL:


"GEBZE D-100 GÜNEY YAN YOL BES PLAZA SUNUM DOSYASI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları