Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada"— Sunum transkripti:

1

2 Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada
Metal pil kapağı ile özel bir tasarım Dokunması ve kullanımı kolay zarif tuş takımı

3 Rahat ve Zengin İletişim
Popüler sosyal ağlar için yerel uygulamalar Sosyal Paylaşım Sitelerine (Twitter ve Facebook ) kolay erişim Update edilebilir widgetlar Palringo IM (Anlık mesajlaşma), Gtalk, AIM

4 Basit ve Kullanışlı Arayüz
Sık kullanılan menülere ve uygulamalara kolay erişim Sık kullanılan özelliklere bir ekranda erişim İndirilebilen temalarla font ve arkaplan çeşitliliği

5 Gelişmiş Müzik Deneyimi
Müzik çalar sayesinde ses dosyalarını telefonunuzdan oynatın. 3.5mm kulaklık girişi ile profesyonel kulaklıklarınızı da kolaylıkla kullanabilirsiniz. RDS destekli FM radyo Radyo Bilgi Servisi (RDS) ile telefonunuzda radyo programının ismini dinlediğiniz parça bilgilerini görüntüleyin.

6 Rahat ve Zengin İletişim
Sade ve şık tasarım Metalik çerçevesi ve metal pil kapağı ile dikkatleri üzerine çekiyor.. Rahat ve Zengin İletişim Yerel uygulamalara ve popüler sosyal Network Sitelerine kolay ulaşım imkanı sunar. Anında mesajlaşma servislerini kullanımınıza sunar. (Palringo IM, Gtalk, AIM)) Basit ve Kullanışlı Arayüz. ▶ Akıllı Ana Ekran / Yüklenebilir Temalar Sık kullanılan uygulamalara kolay bir biçimde ulaşabileceğinizi gösterir. Yeni arayüzü ile tüm uygulamaları kolay ve hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Gelişmiş Müzik Deneyimi Canlı ve daha kaliteli ses özelliği ile size keyifli bir müzik deneyimi sunar. Günün her saati FM radyonuz yanınızda. 3.5 mm standart kulaklık girişi ile profesyonel kulaklığınız ile kullanabilir, hoparlör takabilir ve isterseniz araç ses sisteminizle entegre edebilirsiniz.

7

8 Çoklu Codec Desteği - Ses : MP3/AAC/AAC+/eAAC+/AMR
Kamera 3MP FF Çoklu Codec Desteği - Ses : MP3/AAC/AAC+/eAAC+/AMR MIDI/SP-MIDI/ i-melody/WAV - Video : MPEG4 / H.263/ - Resim : JPEG/GIF/A-GIF/PNG/WBMP FM radyo (RDS) Diğerleri - 3.5mm Kulaklık Girişi - Zengin SNS Desteği : Yerel SNS (Twitter, Facebook) Instant Messenger (Palringo IM, Gtalk, AIM)) - Geliştirilmiş Oyunlar - Google Arama - E-posta Kurulum Sihirbazı - 1000EA Rehber Giriş - Paragon UX(Arayüz) - Sahte arama, Acil durum mesajı, Çevrimdışı modu - Mobil İzleyici v1.0 - Otomatik Zaman Ayarlama, T9 Tahmin Şebeke EDGE (850/900/1800/1900) Boyutlar 112.2x46.7x11.9 Ağırlık 90g (with standard battery) Ekran ” 240x K TFT Batarya (Standart) Li-on 960mAh Bağlantı USB 2.0 BT EDR v2.1 Hafıza 50MB + microSD (16GB ’a kadar )


"Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları