Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HOŞ GELDİNİZ Direkli İlköğretim Kurumları. G ÜNDEM M ADDELERI Okul Müdürü Açılış Konuşması Öğretmenlerin Velilerle Tanışması Tutanak yazman seçimleri.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HOŞ GELDİNİZ Direkli İlköğretim Kurumları. G ÜNDEM M ADDELERI Okul Müdürü Açılış Konuşması Öğretmenlerin Velilerle Tanışması Tutanak yazman seçimleri."— Sunum transkripti:

1 HOŞ GELDİNİZ Direkli İlköğretim Kurumları

2 G ÜNDEM M ADDELERI Okul Müdürü Açılış Konuşması Öğretmenlerin Velilerle Tanışması Tutanak yazman seçimleri Okul-Aile Birliğinin Oluşturulması Okulun Vizyon ve Misyon Tanıtımı Okul 2015-2019 Stratejik Plan Faaliyetleri Velinin Eğitimdeki Rolü Okul Durumu ve TEOG Hakkında Bilgilendirme Öğrencilerin Sınıf İçi Tutum ve Davranışları Devamsızlık Durumları Velilerin Görüşlerinin Alınması Dilek ve Temenniler

3 O KUL - AILE BIRLIĞI GÖREVLERI Okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, Öğrenci Velisi ve okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak, Eğitim-öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek, Maddi imkanlardan yoksun öğrencilerin zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak, Okula maddî katkı sağlamak üzere kurulur.

4 M ISYONUMUZ Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız.

5 D IREKLI ILKÖĞRETIM KURUMLARI Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş, Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, Liderlik özellikleri ile donatılmış, Estetik beğenileri gelişmiş, İdealist ve üretken, Mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek misyonuyla hareket eder.

6 VIZYONUMUZ Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak emelindeyiz.

7 D IREKLI ILKÖĞRETIM KURUMLARI Toplumumuzun değerlerinden kaynaklanan güçlü kurum kültürüyle, Amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip idealist öğrencilerinin nitelikleriyle, Türkiye'nin önde gelen okulları arasında olmak vizyonuna sahiptir.

8 2015-2019 S TRATEJIK PLAN F AALIYETLERI AKADEMİK BAŞARININ ARTTIRILMASI MESCİD KAZANDIRILMASI KÜTÜPHANE OLUŞTURULMASI KONFERANS SALONU PROJESİNİN HAZIRLANMASI DEVAMSIZ ÖĞRENCİLERLE GÖRÜŞÜLMESİ VELİ ZİYARETLERİ ANNE EĞİTİMİ OKUL BAHÇESİNİN DÜZENLENMESİ MARKALAŞMA

9 YENİ KÜTÜPHANEMİZ

10

11 MESCİDİMİZ

12

13 VELİNİN EĞİTİMDEKİ ROLÜ

14 O KUL D URUMU VE TEOG H AKKıNDA B ILGILENDIRME

15 BAŞARI SIRALAMAMIZ MEB VERİLERİNE GÖRE 2014-2015 TEOG SINAVINDA İLÇE GENELİNDE KATILAN 27 OKULDAN 35 NETLİK ORTALAMA İLE OKULUMUZ 27. OLMUŞTUR. 2015-2016 TEOG SINAVINDA OKULUMUZ 42 NETLİK ORTALAMA İLE 7. SIRAYA YÜKSELMİŞTİR. BAŞARISINI ARTTIRAN OKULLAR ARASINDA İSE 7 NETLİK ARTIŞ İLE İLÇEDE 4. SIRAYA YÜKSELMİŞTİR.

16 TEOG BİLGİLENDİRİLMESİ

17 Ö ĞRENCILERIN S ıNıF İ ÇI T UTUM VE D AVRANıŞLARı ÖDEV VERİLMESİ KAYNAK TAKİBATI DAVRANIŞ BOZUKLUĞU SERGİLEYEN ÖĞRENCİLERİN İKAZ EDİLMESİ (DİSİPLİN KURULU) VELİ ZİYARETLERİ SMS DÖNÜTLERİ OKUL İÇİN MADDİ DESTEK DYK KURSLARI (DEVAMSIZLIK EK MATERYAL) KURS DÜZENİNİ BOZAN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARININ SİLİNMESİ

18 D EVAMSıZLıK D URUMLARı

19 V ELILERIN G ÖRÜŞLERININ A LıNMASı

20 D ILEK VE T EMENNILER

21 BİREYSEL GÖRÜŞMELER SINIFLARDA GERÇEKLEŞECEKTİR.


"HOŞ GELDİNİZ Direkli İlköğretim Kurumları. G ÜNDEM M ADDELERI Okul Müdürü Açılış Konuşması Öğretmenlerin Velilerle Tanışması Tutanak yazman seçimleri." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları