Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Lale Öğretmenime 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÖĞRETMENİM.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Lale Öğretmenime 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÖĞRETMENİM."— Sunum transkripti:

1 Lale Öğretmenime 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÖĞRETMENİM

2 ÖĞRETMENİM Dosttur o çalışanla, dosttur o yarışanla Yarınlara el ele beraber koşanlarla, Mutludur o, simsiyah saçları olmuşsa ak, Dünden daha güçlüdür uyanırken her sabah. Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren Odur hep geleceğe güvenle gülümseyen. Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan. Odur eli öpülen, odur fedakâr insan. Sarsılmaz bir inançla görevini sevmekte, Ömrünü adamıştır milletine hizmette. Ruhlara şekil veren, kafaları besleyen Uygarlığa yürürken en öndedir öğretmen.

3 DÜNYANIN EN DEĞERLİ ÖĞRETMENİNE Beni, senin kadar bilmiyorum Beni bana anlatsana öğretmenim, Güzel günler var mı, yaşanacak mı bilmiyorum Bana yaşamayı öğretsene öğretmenim. Madalyonun diğer yüzünün nasıl olduğunu bilmiyorum Bana diğer yüzünü göstersene öğretmenim. Hayatın bu kadar acımasız olduğunu bilmiyorum Bana hayatı öğretsene öğretmenim. Martıların dilini bilmiyorum Bana martıların dilini öğretsene öğretmenim. Kanatlarım var ama uçmayı bilmiyorum Masmavi, sevgi dolu gökyüzüne uçmayı öğretsene öğretmenim.

4 BENİM EN DEĞERLİ ÖĞRETMENİME Bunu ben hem arkadaşlarımın hem de kendi adıma yazıyorum.Tabi arkadaşlarım neder bilemiyorum.Öğretmenim sizi çok seviyoruz.Siz bize bu kadar güler yüzlü davrandığınız için siz bize öğretmeye çaba sarf ettiğiniz için size minnettarız.Biz sizin sayenizde okumayı yazmayı öğrendik öğretmenim.Bana göre okul 12 katlı bir ev gibi şu anda biz daha 4. kattayız ama sizin bilgileriniz oldukça biz her zaman bir kat daha yükseleceğiz öğretmenim. BANA GÖRE ÖĞRETMENLER BİZİM BİLGİ YOLUMUZUN BİR PARÇASIDIR. Bunu ben hem arkadaşlarımın hem de kendi adıma yazıyorum.Tabi arkadaşlarım neder bilemiyorum.Öğretmenim sizi çok seviyoruz.Siz bize bu kadar güler yüzlü davrandığınız için siz bize öğretmeye çaba sarf ettiğiniz için size minnettarız.Biz sizin sayenizde okumayı yazmayı öğrendik öğretmenim.Bana göre okul 12 katlı bir ev gibi şu anda biz daha 4. kattayız ama sizin bilgileriniz oldukça biz her zaman bir kat daha yükseleceğiz öğretmenim. BANA GÖRE ÖĞRETMENLER BİZİM BİLGİ YOLUMUZUN BİR PARÇASIDIR.

5 RESİMLER BUNLARI SİZ BİZE ÖĞRETTİNİZ ÖĞRETMENİM. BUNLARI SİZ BİZE ÖĞRETTİNİZ ÖĞRETMENİM.

6 24 Kasım LALE ÖĞRETMENİM LALE ÖĞRETMENİM 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.Sizi Çok Seviyoruz.Size Minnettarız.Ve bu dünyadaki bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü Kutlarız. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.Sizi Çok Seviyoruz.Size Minnettarız.Ve bu dünyadaki bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü Kutlarız.


"Lale Öğretmenime 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÖĞRETMENİM." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları