Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KARMA METAL – SIVI KİMYASAL YAĞ TOPLAMA KÜVETİ -sıvı-kimyasal-yag-atik-toplama-dokuntu-kuveti-ibc-varil-paleti

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KARMA METAL – SIVI KİMYASAL YAĞ TOPLAMA KÜVETİ -sıvı-kimyasal-yag-atik-toplama-dokuntu-kuveti-ibc-varil-paleti"— Sunum transkripti:

1 KARMA METAL – SIVI KİMYASAL YAĞ TOPLAMA KÜVETİ

2 SIVI TOPLAMA KÜVETİ Sıvı Toplama Küveti Nedir : Sıvı toplama küveti/paleti çalışma,inşaat,şantiye yapı alanlarında ve firma bünyesinde bulunan sıvı saklama ataşmanlarından sızan maddeleri geri dönüştürülebilir özelliklerde ve sızdırmaz olarak bünyesinde biriktirmektedir. Varil ve ibc lerdeki sızıntılar, birikim merkezlerine ulaşıncaya kadar kayıp düşme, kanalizasyona karışma ve çalışanlara çeşitli yollarla zarar verme gibi tehlikelere yol açarlar.Bu paletlerle herhangi bir sızıntı veya dökülme oluştuğu anda yakalanarak zarar verme riski kaynağında yok edilir.Bu ızgaraları çıkararak paletin içine dökülmüş olan sıvıyı geri kazanabilir, paletinizin içini kolayca temizleyebilirsiniz.

3

4 Sıvı yağ ve atık toplama/biriktirme küvetlerinde özellik kısıtlaması yoktur.Izgaralı,ızgarasız ve çeşitleri ebatlarda üretimi sağlanan toplama paletleri kolay kullanım imkanı sunmaktadır. Sıcak daldırma galvaniz çinko kaplama yöntemiyle çinko banyosuna batırılan toplama küvetleri her türlü malzemeye ve hava koşullarına dayanıklı olarak üretilip korozyon ve paslanma riskini uzun yıllar ortadan kaldırmaktadır.

5

6


"KARMA METAL – SIVI KİMYASAL YAĞ TOPLAMA KÜVETİ -sıvı-kimyasal-yag-atik-toplama-dokuntu-kuveti-ibc-varil-paleti" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları