Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sayfalar için ENTER tuşuna basın veya tıklayın MUTLULUK ELİNDEKİ SAHİP OLDUĞUN DEĞERLERLE HAYALLERİNİN ÇAKIŞMASIDIR. EĞER MUTSUZSAN, EMİN OL Kİ; ELİNDEKİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sayfalar için ENTER tuşuna basın veya tıklayın MUTLULUK ELİNDEKİ SAHİP OLDUĞUN DEĞERLERLE HAYALLERİNİN ÇAKIŞMASIDIR. EĞER MUTSUZSAN, EMİN OL Kİ; ELİNDEKİ."— Sunum transkripti:

1

2 Sayfalar için ENTER tuşuna basın veya tıklayın MUTLULUK ELİNDEKİ SAHİP OLDUĞUN DEĞERLERLE HAYALLERİNİN ÇAKIŞMASIDIR. EĞER MUTSUZSAN, EMİN OL Kİ; ELİNDEKİ DEĞERLER YETERSİZ GELİYORDUR, YAPACAĞIN TEK ÇABA BU DEĞERLERİ BÜYÜTMEK VE HAYALLERİNİ KÜÇÜLTMEKTİR. GÜNAYDIN

3 İnsanlara yalnız olmadığını hissettirin, göreceksiniz aynısını size yapacaklar.

4 Tanımadığınız bir kişiye düşüncelerinizi açıklarken önce onu dinleyin. Söylememeniz gerekenleri farkedersiniz.

5 Sevdiğinizi değiştirmeye çalışmayın. Değiştirdiğinizde artık o sevdiğiniz değil, görmek istediğiniz kişidir.

6 Yaşamda ilerlerken geçmişinize takılmayın. Bunu yaparsanız ilerlemeniz yavaşlayacaktır.

7 Dostlarınla öyle yaşa ki, düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözleri olmasın.

8 Karanlıkta bile güneş açabilen insanın, güzel bir güne başlamak için baharı beklemesine gerek kalmaz.

9 Arkasını göremediğimiz konulara önden bakıp karar vermeyiniz. İleride keşke demenin bir faydası olmayacaktır.

10 Bu gün yaşadıklarınız gerçektir. Yarın ise bu gerçeğiniz anı olacaktır. Anılarınızı hasarsız yaratın ki, geçmiş hikayeniz anlatılacak masal olsun.

11 Bilginizin üst düzeyde olduğunu düşünürseniz, cahil olduğunuzun farkına varamazsınız.

12 Mantık ve duygularımız dış dünyamıza açılmamız için gereklidir. Kendinizi anlatmak için birini kullanırsanız eksik anlaşılırsınız.

13 Görgünüzü ve asaletinizi görgüsüz olarak kullanmayın. Bu kadar görgülü olduğunuz halde neden görgüsüzlüklerle karşılaştığınızı anlayamazsınız.

14 Sizden ne kadar istediklerini değil, ne kadar verebileceğinizi düşünün. Bunu yaparsanız sizden o kadar istemeyi öğreneceklerdir.

15 Küçük sorunlar sizi oyalar, büyük sorunlar ise yorar. Küçük sorunlardan uzaklaşırsanız büyük sorunlarınızı çözmek için güç kazanırsınız.

16 Borç alırken geleceğinizi, borç verirken geçmişinizi harcarsınız. Buna değiyorsa yapın.

17 Öyle varlıklı insanlar vardır ki çok fakirdirler, öyle varlıksız insanlar vardır ki çok zengindirler. Harcadığınız kadar zenginsiniz.

18 Sevdiğiniz kişi ile sorunlarınızı tartışırken sizin düşüncelerinizin olmasını isterseniz, sadece konuşmuş olur ama beraber düşünmüş sayılmazsınız. Sizden uzaklaşmasının nedeni budur ve bunu bir türlü anlayamazsınız.

19 İki yönümüzden biri ruhumuz, diğeri de maddemizdir. Hangi tarafa daha çok değer verirsek diğer yönümüz hasar görecektir.

20 Sizin için sabırsızlıkla gelmesini beklediğiniz günü beklerken, o güne kadar geçen günler; yaşamınızdan kaybolan günlerdir. GOOGLE grup ARKA BAHÇE'nin arsivine gitmeniz icin linki tiklayin. http://groups.google.com.tr/group/acikalan?hl=tr http://groups.google.com.tr/group/acikalan?hl=tr FACEBOOK grup ARKA BAHÇE'nin arşivine gitmeniz için linki tıklayın http://www.facebook.com/group.php?gid=92689065713 http://www.facebook.com/group.php?gid=92689065713 asoskay


"Sayfalar için ENTER tuşuna basın veya tıklayın MUTLULUK ELİNDEKİ SAHİP OLDUĞUN DEĞERLERLE HAYALLERİNİN ÇAKIŞMASIDIR. EĞER MUTSUZSAN, EMİN OL Kİ; ELİNDEKİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları