Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Etkileşimli Tahta Sorumlu Firma Vestel Sorumlu Firma Yöneticisi Yereldeki Vestel Yetkili Servisleri Arıza Kaydı Vestel Çağrı Merkezi: 0850 222 48 70 Fatih.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Etkileşimli Tahta Sorumlu Firma Vestel Sorumlu Firma Yöneticisi Yereldeki Vestel Yetkili Servisleri Arıza Kaydı Vestel Çağrı Merkezi: 0850 222 48 70 Fatih."— Sunum transkripti:

1

2 Etkileşimli Tahta Sorumlu Firma Vestel Sorumlu Firma Yöneticisi Yereldeki Vestel Yetkili Servisleri Arıza Kaydı Vestel Çağrı Merkezi: 0850 222 48 70 Fatih Projesi Çağrı Merkezi: 444 7 555

3 Etkileşimli Tahta Garanti Harici İşlemler Etkileşimli tahtanın yazılımdan kaynaklanan, işletim sistemimin açılmaması, virüs bulaşması vb. arızalar garanti kapsamında olmayıp servis imaj atma işleminden ücret almaktadır. Tahtanın ilk kurulumundan sonra yer değiştirme istekleri ücretlidir. Okul kendi imkanlarıyla yer değişikliği yaptığı takdirde düşme, kırılma veya yanlış montajdan kaynaklanan sorunlardan servis sorumlu değildir. Fiziki zorlama ile kilitlerin kırılması ve kilidin anahtar deliğine sert cisim sokulması kilit arızası garanti kapsamı dışında kalmaktadır.

4 Etkileşimli Tahta Garanti Kapsamındaki Sıkça Arızalar Kilitlerin çalışmaması garanti kapsamında değişecektir. Etkileşimli Tahtanın sürgülü kapağı kapatıldığında ekranı kapatmaya yarayan mıknatısın yerinden oynaması ve ekranın kendiliğinden kapanmaması Sürgülü kapağın zor açılıp kapanması Sürgülü kapak açılıp kapanırken ses çıkarması White Spot ( Beyaz Işık ) Etkileşimli tahtada beyaz ışık görülmesi Bariz piksel hatası

5 Etkileşimli Tahta Garanti Kapsamındaki Sıkça Arızalar Dokunmatik ekranın çalışmaması Dokunmatik ekran düzgün çalışmıyor yada hassaslığında bir sorun oluştuysa ilk önce ekranın köşelerindeki tozlu kısımlar hafif nemli bir bezle silinir Dokunmatik için kalibrasyon ayarı yapılır. Aynı arızalar devam ediyorsa Servis arıza kaydı açılır.

6 Etkileşimli Tahta İnternet Bağlantısı Faz-2 Meslek Liseleri ve Orta okullar Yakın bir zamanda fiber bağlantısı gelmeyecektir. Okulun mevcut Adsl hızı artırılıp sistem odasındaki swich ‘e Cat5 kablo ile modemden internet verilir. Faz-2 kapsamında Sentim firması tarafından takılan acces pointler interneti tahtalara iletmediğinden modemden bağlantı yapılsa bile internet çalışmamaktadır. Geçici çözüm olarak acces pointteki kablolar çıkartılıp cat5 kablo birleştirici ile birleştirilip internet bağlantısı yapılır.

7 Etkileşimli Tahta İnternet Bağlantısı Faz-1 Fiber Bağlantısı Olan Okullar Fiber İnternet faturaları tahta sayısına göre gelmektedir. Aylık 1000 ile 3000 tl arasındadır. Fatura Ödemeleri için her okul kendi genel müdürlüğünden ödenek talep etmelidir Sözleşmedeki bağlantı hızını Telekom sağlamalıdır. Sistem odasındaki routerin ( Fiber modem’in ) Cat5 Çıkışından dizüstü bilgisayar ile yapılacak hız testinde sözleşmedeki hızın yüzde %10 eksiği kabul edilebilir. Hız eğer sözleşmede yazılanın daha altında ise hız testi sonucunun resmi, sözleşme tutanağı ile birlikte resmi yazı ile il Milli eğitim müdürlüğüne yazılmalıdır.

8 Etkileşimli Tahta İnternet Bağlantısı Faz-1 Fiber Bağlantısı Olan Okullar Düşük fiber hızları ile ilgili şu ana kadar yaptığımız resmi yazımıza telekom tarafından her hangi bir cevap gelmemiştir Bakanlık düzeyinde bu konuda bilgileri vardır Telekom müşteri hizmetlerine arıza kaydı açılıp hızın düşük olduğu sayfaların çok yavaş açıldığından şikayet edilmelidir

9 Teşekkürler…


"Etkileşimli Tahta Sorumlu Firma Vestel Sorumlu Firma Yöneticisi Yereldeki Vestel Yetkili Servisleri Arıza Kaydı Vestel Çağrı Merkezi: 0850 222 48 70 Fatih." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları