Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GELECEK SPONSORLUK DOSYASI. Biz Kimiz? Bizler Türkiye’nin dört bir yanından toplanmış bilim meraklısı gençleriz. Yeni fikirler ve projeler üreterek yarışmalara.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GELECEK SPONSORLUK DOSYASI. Biz Kimiz? Bizler Türkiye’nin dört bir yanından toplanmış bilim meraklısı gençleriz. Yeni fikirler ve projeler üreterek yarışmalara."— Sunum transkripti:

1 GELECEK SPONSORLUK DOSYASI

2 Biz Kimiz? Bizler Türkiye’nin dört bir yanından toplanmış bilim meraklısı gençleriz. Yeni fikirler ve projeler üreterek yarışmalara katılıp kendimizi geliştirmek ve topluma yararlı olmak için bir araya geldik. Hepimiz First Vakfı’nın düzenlemiş olduğu First Lego League adlı turnuvaya katılarak; problem çözme analitik düşünme sorunlara çözüm bulma ve sosyal düşünme gibi çeşitli beceriler kazandık. Amacımız bilimin ülkemizde daha etkin bir hale gelmesini sağlamak ve bu yönde eğilimi olan öğrencileri bu yönde teşvik etmektir.

3 Sizlere Neden İhtiyacımız Var? Katılacağımız yarışmalarda projelerimiz için kullanacağımız materyaller, maddi yükümlülük gerektirmektedir ve bu anlamda takımımız için çokça masraf sebepleri oluşmaktadır. Bunların arasında; elektronik materyaller, ulaşım, konaklama, tanıtım araçları gibi başlıca masraflar bulunmaktadır. Bu yüzden de takımımız dışarıdan çeşitli yardımlar gerektirmektedir, en küçük desteğiniz bile bizim için çok değerlidir.

4 Sponsorların Avantajları Firmanızın, çeşitli ülkelerden veya çeşitli şehirlerden insanların katıldığı yarışmaların ve turnuvaların bir parçası olmasını istemez miydiniz? Logo ve broşür gibi tüm tanıtım araçlarınızı çeşitli yarışmalarda, fuarlarda veya turnuvalarda reklam yapmaya ve firmanızın saygınlığını, tanınırlığını ciddi bir şekilde arttırmaya ne dersiniz? Sponsorluk derecenize göre (sonraki başlıkta bunlardan bahsedeceğiz) tüm stantlarımızda, giysilerimizde, broşürlerimizde ve afişlerimizin üzerinde logonuzu bulundurma hakkına sahip olacaksınız.

5 İletişim Sponsor@gelecekicingelecek.de


"GELECEK SPONSORLUK DOSYASI. Biz Kimiz? Bizler Türkiye’nin dört bir yanından toplanmış bilim meraklısı gençleriz. Yeni fikirler ve projeler üreterek yarışmalara." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları