Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sabancı Vakfı Hibe Programı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sabancı Vakfı Hibe Programı"— Sunum transkripti:

1 Sabancı Vakfı Hibe Programı
Proje Bütçe Formu

2 Bütçe Kalemleri GİDERLER: A. Personel Giderleri B. Ulaşım Giderleri C. İletişim ve Etkinlik Giderleri D. Sabit Kıymet ve Demirbaş Alımları E. Genel Giderler F. Diğer Giderler

3

4 Gelirler

5 A. Personel Giderleri

6 İnsan Kaynakları Tüm maaşlar brüt maaş olarak belirlenmelidir.
Maaşlar normal piyasa koşullarında teklif edilen ücretlerin üzerinde olmamalıdır. 657 no’lu kanuna tabi kamu personeli projeden ücret alamaz. 2457 no’lu kanuna tabi üniversite öğretim üyeleri projede danışman olarak yer alabilirler. Üniversite öğretim üyelerine döner sermaye üzerinden ödemeleri yapılır.

7 Danışmanlık Ana faaliyetin tamamı bir danışmanlık firmasına verilemez. Faaliyetin ana yürütücüsü başvuru sahibi kuruluş ve Proje Ekibi olmalıdır. Hangi konularda danışmanlık hizmetleri alınabilir? Eğitim Araştırma Eğitim Materyali Geliştirme

8 B. Ulaşım Giderleri

9 Seyahatler Seyahatler kişi başına düşen birim maliyet üzerinden gerçekleşen tutarlar üzerinden hesaplanır. Seyahatlerde (proje ekibinin yapacağı seyahatler de dahil olmak üzere) harcırah uygulaması yapılmayacaktır. Birim ücret bir kişinin gidiş dönüş bilet ve şehir içi ve şehirlerarası ulaşım sırasındaki tüm masraflarını karşılamalıdır.

10 C. İletişim ve Etkinlik Giderleri

11 Diğer Bütçe Kalemleri D. Sabit kıymet ve Demirbaş Alımları: Projenin faaliyetlerinin yürütülebilmesi için gerekli makine ve teçhizat alımıdır. Bu maliyet toplam bütçenin %10’unu geçemez. E. Genel Giderler: Projenin idari giderleridir. Tüm haberleşme, kırtasiye,fotokopi ofis kirası vb. maliyetleri içerir. Bu maliyet toplam bütçenin %10’unu geçemez. F. Diğer Giderler: Projenin faaliyetlerinin gerçekleştirilebilmesi için yapılması gereken ancak diğer hiçbir bütçe başlığı altında bütçelenemeyen tüm maliyetler burada belirtilir.

12 Diğer sorularınız için info@bmopkadinhaklari.org


"Sabancı Vakfı Hibe Programı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları