Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.penzu.com.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.penzu.com."— Sunum transkripti:

1

2

3 Penzu nedir? Penzu, gizliliği esas alan kişisel bir online günlüğüdür.
Penzu fikirleri ve düşünceleri saklamak için güvenli bir yer sunmaktadır. Paylaşımlar sadece şifreleme ile korunmaz. Bunun yanında bireysel paylaşımlar askeri sınıf şifreleme ile kilitlenebilir.

4 Penzu, 170 ülkeden insanların hizmetine sunulmuştur
Penzu, 170 ülkeden insanların hizmetine sunulmuştur. Bu sayede dil ve kültürel engelleri aşmıştır. Ayrıca bir çok kitleye hitap ettiği için evrenseldir. Penzunun her zaman önceliği, kullanıcıya en üst düzeyde hizmet sunmaktır. Penzu, kullanıcılarına kolaylıklar sağlar. Bu da Penzuyu karmaşık ve kafa karıştırıcı rakiplerinden ayırmaktadır..

5 Alexander Mimran tarafından ‘‘online ortamda neden güvenilir bir günlük kaydı oluşturulmaz? ’’düşüncesiyle Penzu geliştirildi. Michael Lawlor ve Simon Wilkinsonun’da katkıları vardır. Günümüz ihtiyaçları doğrultusunda kağıdın etkisini kaybedip, teknolojinin önem kazanması bu tip ihtiyaçları doğurmuştur.

6

7

8

9

10

11 Gizlilik Penzuya kaydedilen bilgilerde gizlilik esas alınır. Blog sayfalara benzemez. Paylaşmaya karar vermedikçe oluşturulan günlükler özel kalır.

12

13 Araç çubuğundaki Paylaş düğmesine tıklayarak e-posta yoluyla bilgiler paylaşılabilir.
Anonim gönderici olarakta paylaşımda bulunulur. Bu sayede bir çok kitleye hitap edilir. Sosyal medya hesaplarıyla da bağlantı kurulup paylaşımlarda bulunulur.

14

15

16 Buradan diğer günlüklerimize ulaşabiliriz

17

18 Penzu her aşamada şifre sorar ve bu sayede güvenliği üst seviyede tutar.  
Girişlerin daha da güvenli olması için Penzu Proya kaydolunabilir. Askeri sınıf şifreleme ile güvenlik sürecinden yararlanılır. Fakat bu belli bir ücret karşılığında olmaktadır.

19 Otomatik kaydetme Penzu, paylaşımları belirli aralıklarla otomatik olarak kaydetmektedir. Bu yüzden bilgisayarın çökmesi veya tarayıcı problemlerinden kaynaklanan sorunlarda sıkıntı yaşanmamaktadır. Eğer ekstra güvenli olması isteniyorsa, elle araç çubuğu üzerindeki Kaydet düğmesine tıklayarak paylaşımlar kaydedilebilir.

20 Penzu ile giriş yapmadan notlar alınabilir ve daha sonra hesaba giriş yapılabilir.
Fakat güvenli olması ve kaydolması için oturumun açılması önerilmektedir.

21 Herkese açık olan paylaşımlara diğer kullanıcılar yorum yapabilmektedir.
Ancak yorumlar e-posta üzerinden gönderilmektedir ve sadece penzu kullanıcısı görebilmektedir.

22 Paylaşımları yönetme Paylaşımların oluşturulma tarihi, boyutu, görüntüsü, kronolojik olarak (geçen hafta, dün, bugün) düzenlenebilmektedir. Filtrelenmiş arama ile hızlı bir şekilde istenilen paylaşımlara ulaşılabilir. Paylaşımlar silindikten sonra geri yüklenebilir veya kalıcı olarak silinebilir.

23 PENZU PRO

24 Üst Düzey Gizlilik Pro hesabı oluşturularak sadece tek tek paylaşılanlar kilitlenebilir ve şifrelenebilir. Eğer konulan şifreler unutulursa o kilidin açılması mümkün olmayacaktır. Bu yüzden şifrelerin unutulacağı düşünülüyorsa, yardımcı olacak ip uçları konulmalıdır.

25 Penzu Pro kullanıcılarının ayrıcalıkları söz konusudur.
Penzu Pro ile kolayca bir arka plan ile her giriş özelleştirilebilir. Bu sayede paylaşımlar zenginleştirilebilir. Yanlışlıkla silinen kayıtlar Pro hesabı ile geri alınıp kurtarılabilir.

26 Penzu Mobil  Penzu hesabıyla, akıllı telefonlarla tüm günlüğe erişmek mümkündür.  Penzu hesabı, ücretsiz olarak App Store ve Android Marketlerden indirilmektedir.

27 Mega-Fotoğraf Yüklenen herhangi bir paylaşımın içine fotoğraf ekledikten sonra, görüntünün kalitesini yükseltmek için sürüm indirilebilmektedir. Eklenen görüntüyü, "Large görüntüle" linkine tıklayarak fotoğrafın yüksek çözünürlüğü görünebilmektedir.

28 Süper Zengin Metin Penzu Pro hesabıyla, biçimlendirme seçenekleri ile duygu ve düşünceler ifade edilebilir. Kalın, italik, altı çizili ve hizalama gibi çeşitli fontlar arasından seçim yapılabilinmektedir.

29 Hatırlatmalar özelliği ile, güncel dergi tutulabilir …
Penzu Pro ile günlük, haftalık veya aylık hatırlatmalar mümkündür. Hatırlatmalar yönetilebilir. Yapılan tercihlerle istenilen zaman dilimlerinde hatırlatmalar olur.

30 Geçmiş Paylaşımlara ulaşma
Doğru tarih ile Penzu Pro hesabından eski paylaşımlar rahatça alınabilir. Eski günlükler güvenlidir ve şifre ile paylaşılan tarihe geri gitmek mümkündür. Aynı zamanda arkadaşlar ile paylaşılabilir.

31 Neden Penzu? Öncelikle kağıt tasarrufu sağlamaktadır.
Öğrencilerin günlük tutmalarına imkan sağlayan bir uygulamadır. Kayıp veya çalıntı bir bilgisayar olsa bile paylaşılanlar daima Penzu ile güvenlidir.

32 İnternet erişiminin olması ile tüm Android cihazlardan Penzuya her yerden ulaşılabilir
Gizlilik esas alınır. Paylaşımlar istenilirse özel olarak kalabilir ayrı ayrı şifreler ile korunabilir. Kullanımı kolaydır, basit bir tasarımı vardır. Penzu ile paylaşımlar kolay bir şekilde yapılabilinmektedir. 

33 Tutulan günlüğün sadece bir sayfasını paylaşmak için e-postayı kullanmak yeterlidir.
İstenilirse kim olunduğu anonim olarak kalabilir. Penzuda eski paylaşımlara çok rahat bir şekilde ulaşılabilir ve düzenlenebilir.

34 Penzu son derece hızlı ve duyarlıdır.
Son olarak Penzu son teknolojileri bir araya getirmektedir. Tüm bu nedenlerden dolayı Penzuyu kullanmak yaşamamıza bir kolaylık sağlamaktadır.

35 FEYZA SÜMBÜL AYŞENUR YILMAZ ŞÜKRAN ÇİFTÇİ AFRA BETÜL ALTINTAŞ
HAZIRLAYANLAR FEYZA SÜMBÜL AYŞENUR YILMAZ ŞÜKRAN ÇİFTÇİ AFRA BETÜL ALTINTAŞ METEHAN ÖZKAN MELİS AYTAŞ


"Www.penzu.com." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları