Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Marangozluk kolay değildir.Çünkü;önce çizim,sonra tahtaları kesip,sonra birleştirip.Son olarak boyama yapılır.Yani marangozlukta polisin görevleri.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Marangozluk kolay değildir.Çünkü;önce çizim,sonra tahtaları kesip,sonra birleştirip.Son olarak boyama yapılır.Yani marangozlukta polisin görevleri."— Sunum transkripti:

1

2

3

4 Marangozluk kolay değildir.Çünkü;önce çizim,sonra tahtaları kesip,sonra birleştirip.Son olarak boyama yapılır.Yani marangozlukta polisin görevleri kadar zor bir iştir.

5 Öğretmen bütün kadın,erkek,çocuk,gençleri okutur. Okuturken büyük zevk alır.Ama bazen de hiç zevk almazda denilir.Öğretmen bizim annemiz babamız gibidir.

6 Sanatçı sesiyle para kazan birisidir.

7 Oyuncu seyirciyi güldürmek için elinden geleni yapar ve bütün gününü setten geçirir.Hatta bazen kendi rollerine bile gülerler

8

9 Veteriner hayvanların iyileşmesi için elinden geleni yapar.Çünkü;onlarda insan gibi bir canı var ve sadece konuşamıyorlar yoksa onlarda bir canlı hayvanlar.

10

11 Pastacılık da eğlenceli ama pastayı yapmak çok zordur.Çünkü;benim dayımda pastacı onun yanına gittiğimde bir saat pastayla uğraşırdı.Bu yüzden pastanın nasıl yapıldığını biliyor olsaydınız bana hak verirdiniz.

12 Her meslek kolay değildir.Her mesleği farklı farklı zorlukları vardır.Bu yüzden her mesleği küçümsememeliyizdir.

13 AD=Makbule SOYAD=Kuş OKUL=Sultan Abdülhamit Han Ortaokulu SINIF=5 ŞUBE=E İZLEDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM


"Marangozluk kolay değildir.Çünkü;önce çizim,sonra tahtaları kesip,sonra birleştirip.Son olarak boyama yapılır.Yani marangozlukta polisin görevleri." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları