Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Göçmenler Hazırlayan:Onat Özçelik 114 Sorular 1:Nereye göç ettiniz? Cevap: İzmir’den göç ettik 2: Nereden göç ettiniz? Cevap: Adapazarı'ndan göç ettik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Göçmenler Hazırlayan:Onat Özçelik 114 Sorular 1:Nereye göç ettiniz? Cevap: İzmir’den göç ettik 2: Nereden göç ettiniz? Cevap: Adapazarı'ndan göç ettik."— Sunum transkripti:

1

2 Göçmenler Hazırlayan:Onat Özçelik 114

3

4 Sorular 1:Nereye göç ettiniz? Cevap: İzmir’den göç ettik 2: Nereden göç ettiniz? Cevap: Adapazarı'ndan göç ettik 3: Neden göç ettiniz? Cevap: Misafirlik amacıyla göç ettik

5 4: Kimlerle göç ettiniz? Cevap: Annem, babam, ben, dedem, dayım, kuzenlerim, yengem 5:Ne zaman göç ettiniz? Cevap: 7 Kasım 2008

6 6: Ne ile göç ettiniz? Cevap: Dayımın arabası ile 7: Neden burayı seçtiniz? Cevap: Arda abimin düğünü olduğu için 8: Yakınlarınızdan göç eden var mı? Cevap: Evet var. Örnek olarak: Necdet dedem Bulgaristan’dan buraya geldi.

7 9: Kaç yaşında göç ettiniz? Cevap: 10 yaşımda göç ettim 10:Göç etmenin zorlukları nelerdir? Cevap: Zaman geçiremediğim için sıkılmak. 11: Göç ederken ne gibi zorluklarla karşılaştınız? Cevap: Az önce bahsettiğim gibi zaman geçiremediğimiz için sıkıldık

8 12: İzmir ile Adapazarı’nın farklılıkları nelerdir? Cevap: İzmir tarihsel olarak daha güzeldir. 13: Grup büyüklüğünüz ne idi? (Büyük, orta, küçük) Cevap: Sekiz kişilik küçük gruplar halinde gittik 14: Göç ederken ne hissettiniz? Cevap: Eğlenceli olduğu kadar da sıkıcıydı

9 15: Göç sizi nasıl etkiledi? Cevap: Bir daha uzun yollardan gitmek istemiyorum. Kaynakça: google görseller


"Göçmenler Hazırlayan:Onat Özçelik 114 Sorular 1:Nereye göç ettiniz? Cevap: İzmir’den göç ettik 2: Nereden göç ettiniz? Cevap: Adapazarı'ndan göç ettik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları