Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ELEKTRİK OLMASAYDI…. ELEKTRİK Elektrik bir enerji kaynağıdır. Günlük yaşamımızda elektriği çok fazla kullanırız. O olmasa hiçbir şey yapamayız. Bu yüzden.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ELEKTRİK OLMASAYDI…. ELEKTRİK Elektrik bir enerji kaynağıdır. Günlük yaşamımızda elektriği çok fazla kullanırız. O olmasa hiçbir şey yapamayız. Bu yüzden."— Sunum transkripti:

1 ELEKTRİK OLMASAYDI…

2 ELEKTRİK Elektrik bir enerji kaynağıdır. Günlük yaşamımızda elektriği çok fazla kullanırız. O olmasa hiçbir şey yapamayız. Bu yüzden çok önemlidir.

3 Elektrik olmasaydı televizyonda haberlere bakamaz, çizgi film izleyemez, programlar ve filmler seyredemezdik. Bilgisayarda araştırma yapamaz, oyunlar oynayamaz, resim çıkartıp bulamazdık.

4 Mutfakta çeşitli aletleri kullanamaz, güzel yiyecekler yapamazdık ve yiyemezdik. SİZCE ELEKTRİK OLMASA BAŞKA NELER YAPAMAZDIK?

5 Maçları kaçırırdık, Telefonu kullanamazdık, Karanlıkta kalırdık, Elektrikli gitar çalamaz, Ve daha bir sürü teknolojik aletlerden mahrum kalırdık.

6 İşte bu yüzden elektrik çok önemlidir ve bu nedenlerle kanıtlamış bulunuyoruz.

7 SORULAR Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? a)Elektrik olmazsa daha da güzel olur. b)Elektrik yaşamımızı kolaylaştırır. c)Her aleti elektrikle kullanamayız.

8 Elektrik ile ilgili hangisi doğrudur? a)Diğer adı pildir. b)İpekten yapılan bir etektir. c)Bir enerji türüdür


"ELEKTRİK OLMASAYDI…. ELEKTRİK Elektrik bir enerji kaynağıdır. Günlük yaşamımızda elektriği çok fazla kullanırız. O olmasa hiçbir şey yapamayız. Bu yüzden." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları