Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.scmlogistic.com. Taşıma Projesi Senaryo İŞ TANIMI Bir elektrik santrali projesi pazarda yer edinmiş önemli bir firma tarafından hayata geçirilecektir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.scmlogistic.com. Taşıma Projesi Senaryo İŞ TANIMI Bir elektrik santrali projesi pazarda yer edinmiş önemli bir firma tarafından hayata geçirilecektir."— Sunum transkripti:

1 www.scmlogistic.com

2

3

4

5

6 Taşıma Projesi Senaryo İŞ TANIMI Bir elektrik santrali projesi pazarda yer edinmiş önemli bir firma tarafından hayata geçirilecektir. Fakat projenin tamamlanabilmesi ve kurulum için gerekli parçaların dünyanın çeşitli yerlerinden kalite ve güvence içinde en hızlı şekilde firmanın belirteceği alana taşınması gerekmektedir.

7 Taşıma Projesi Senaryo Taşıma güzergahı İşletmenin nihai olarak taşınacak malları ulaştıracağı yer Samsun şehridir. Amerika birleşik devletleri, Çin, İtalya, Hollanda, Hindistan ve Kore'den yüklenecek olan farklı ağırlıktaki mallar Samsun'a taşınacaktır. ABD, Güney Karolina - Charleston ABD, New York - Albany ÇİN - Shanghai İTALYA - Andria BELÇİKA - Antwerp HİNDİSTAN - Nashik GÜNEY KORE - Daegu

8 Taşıma Projesi Senaryo Taşınacak mallar Çok ağır ; 200 ton ve üzeri, ağır ; 100-200 ton arası, standart ağırlıklı ; 20-100 ton arası ve ağırlığı az mallar ; 20 ton ve altı olarak sınıflandırılmıştır.

9

10

11 1. AŞAMA 1. Şirket Kurulumlarının Yapılması ( Firma Yönetim Şemasının Oluşturulması ) a. Şirketinizin ana merkezi ve ofislerinin kurulacağı lokasyonları yazın.

12 b. Yönetim şemanızı oluşturun

13 Yönetim şeması - açıklama

14 DANIŞMAN

15 2. Konteyner Planlamasının Yapılması

16 Konteyner Tipleri

17 Konteyner Planlaması - AÇIKLAMA

18 3. Kara Yolu Taşımasının Planlanması Projemiz için lojistik faaliyetleri ilk olarak Kara Yolu Taşıması ile başlayacaktır. Bu bölümde Kara Yolu taşımasında planlanması ve kararlaştırılması gereken hususlar aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Boyalı olan boş kısımlar doldurulacaktır.

19 Kara Yolu Taşımasının Planlanması- açıklama Seçtiğiniz konteyner tipine uygun bir tır seçimi yapınız. Rotayı belirlerken Liman bilgilerini (excel’de) kullanınız. Mesafeyi Google haritalar yardımı ile hesaplayınız. Eğer Otoyol masrafı varsa dikkate alınız. Güncel Yakıt fiyatlarından km başına yakıt masrafını hesaplayınız.

20 Tır ölçü ve tipleri

21


"Www.scmlogistic.com. Taşıma Projesi Senaryo İŞ TANIMI Bir elektrik santrali projesi pazarda yer edinmiş önemli bir firma tarafından hayata geçirilecektir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları