Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DOĞADA NELER OLUYOR Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa ki baksak çevremizdeki yeşillikleri nasıl pisletiyoruz. Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DOĞADA NELER OLUYOR Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa ki baksak çevremizdeki yeşillikleri nasıl pisletiyoruz. Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa."— Sunum transkripti:

1

2 DOĞADA NELER OLUYOR Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa ki baksak çevremizdeki yeşillikleri nasıl pisletiyoruz. Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa ki baksak çevremizdeki yeşillikleri nasıl pisletiyoruz. İki tane güzel çevre vardır. İki tane güzel çevre vardır. Pis çevre Pis çevre Temiz çevre Temiz çevre Bunların hangisi kulağınıza daha güzel gelir?Düşündün demi ve temiz çevre dedin ama niye pisletiyorsun?

3 Her kez güzel temiz mis kokan bir çevre isteriz.Peki sen bunun için bir şey yaptın mı? Her kez güzel temiz mis kokan bir çevre isteriz.Peki sen bunun için bir şey yaptın mı? Yapmadınız diymi. Yapmadınız diymi. Yere çöp atmıyor Yere çöp atmıyor Atanı uyarıyor Atanı uyarıyor Ve topluyorsan Ve topluyorsan Bunun yanında ağaçta dikiyorsan.yapmışsın Bunun yanında ağaçta dikiyorsan.yapmışsın

4 Herkes böyle güzel bir Çevre ister o zaman Hepimiz çalışmalıyız Çevreye asla çöp Atmamalıyız aksine Çöp toplamalıyız Bunun yanında ağaç Bile dikmeliyiz.

5 Bunları siz toplarken niye ben topluyorum da onlar çöp atıyorlar diye düşüneceksin sen toplarken arkadaşlarına da önerirsin hem de lütfen yerlere çöp atmayın dersin sonra arkadaşların ve ailen kendiliğinden senin çöp toplayıp uyardığını görünce onlarda sana yardım edeceklerdir. Bunları siz toplarken niye ben topluyorum da onlar çöp atıyorlar diye düşüneceksin sen toplarken arkadaşlarına da önerirsin hem de lütfen yerlere çöp atmayın dersin sonra arkadaşların ve ailen kendiliğinden senin çöp toplayıp uyardığını görünce onlarda sana yardım edeceklerdir.

6 O zaman çevreyi O zaman çevreyi Herkes çok sevecek Eğer hala çevreye Yardım ediyorsan Bu devam eder.

7 Akciğerlerimizi düşünün ve çimenleri ağaçları çevreyi düşün onlar bizim akciğerlerimiz. Onlar olmazsa nefes alırız ama niye tertemiz mis gibi havayı niye içimze çekmiyoruz Bu bizim elimizde çevremize sahip çıkmalıyız

8 Bunu nasıl yapacağımızı biliyoruz çevreyi temiz tutmak için çevremize zarar vermeyecek şeyler yapacağız. Bunu nasıl yapacağımızı biliyoruz çevreyi temiz tutmak için çevremize zarar vermeyecek şeyler yapacağız. Bunlardan en önemlisi yerlere çöp atmamaktır. Bunlardan en önemlisi yerlere çöp atmamaktır. Çünkü:bası çöpler 600.000 yılda bile yok olmaya biliyor.

9

10 Bunları şu anda çok önem vererek izledin diye düşünüyorum.Bundan ders çıkardıysan çok güzel ama bunu gerçekten yaparsan çevremiz gerçekten çok güzel olur.Bu konuda arkadaşlarını da uyar onlar da temiz bir çevre için çalışsınlar ve sonunda ödüleri olan güzel çevreyi kazanalım. Bunları şu anda çok önem vererek izledin diye düşünüyorum.Bundan ders çıkardıysan çok güzel ama bunu gerçekten yaparsan çevremiz gerçekten çok güzel olur.Bu konuda arkadaşlarını da uyar onlar da temiz bir çevre için çalışsınlar ve sonunda ödüleri olan güzel çevreyi kazanalım.


"DOĞADA NELER OLUYOR Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa ki baksak çevremizdeki yeşillikleri nasıl pisletiyoruz. Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları