Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KARAC İĞ ER İ N İ SEV İ YORMUSUN? KARAC İĞ ER İ N İ SEV İ YORMUSUN? Nasıl seveceksin ki!!? Beni tanımıyorsun! Nasıl seveceksin ki!!? Beni tanımıyorsun!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KARAC İĞ ER İ N İ SEV İ YORMUSUN? KARAC İĞ ER İ N İ SEV İ YORMUSUN? Nasıl seveceksin ki!!? Beni tanımıyorsun! Nasıl seveceksin ki!!? Beni tanımıyorsun!"— Sunum transkripti:

1 KARAC İĞ ER İ N İ SEV İ YORMUSUN? KARAC İĞ ER İ N İ SEV İ YORMUSUN? Nasıl seveceksin ki!!? Beni tanımıyorsun! Nasıl seveceksin ki!!? Beni tanımıyorsun!

2 Hey.. Selam! Hey.. Selam! Ben senin karaciğerinim! Ben senin karaciğerinim! ve seni 9 ayrı şekilde seviyorum: ve seni 9 ayrı şekilde seviyorum:

3 1. Bir kere ben senin ihtiyacın olan demiri, vitamin ve diğer mineralleri stoklarım. 1. Bir kere ben senin ihtiyacın olan demiri, vitamin ve diğer mineralleri stoklarım. Ben olmasam hayatını sürdürme gücün olmazdı! Ben olmasam hayatını sürdürme gücün olmazdı!

4 2. Besinlerini hazmettirecek olan Öd’ü ben üretiyorum!!!! 2. Besinlerini hazmettirecek olan Öd’ü ben üretiyorum!!!! Ben olmasam, dışkılama işlevin de olmaz!!. Ben olmasam, dışkılama işlevin de olmaz!!.

5 3. Bana verdiğin Zehirli kimyasalları, yani reçeteli - reçetesiz ilaç, kimyevi madde, alkol, bira, şarap gibi maddeleri arındırıyorum.. 3. Bana verdiğin Zehirli kimyasalları, yani reçeteli - reçetesiz ilaç, kimyevi madde, alkol, bira, şarap gibi maddeleri arındırıyorum.. Ben olmasam, bu kötü alışkanlıklar seni öldürür. Ben olmasam, bu kötü alışkanlıklar seni öldürür.

6 4. Aynen bir pil gibi, şeker, karbonhidrat, glükoz ve yağ gibi enerji leri, ihtiyacın olana kadar senin için stokluyorum.. 4. Aynen bir pil gibi, şeker, karbonhidrat, glükoz ve yağ gibi enerji leri, ihtiyacın olana kadar senin için stokluyorum.. ben olmasam, kanındaki şeker seviyesi korkunç derecelerde düşer ve komaya girersin. ben olmasam, kanındaki şeker seviyesi korkunç derecelerde düşer ve komaya girersin.

7 5. Sen doğmadan önce bile, sisteminin doğru çalışmasını sağlayan kanı ben yaparım! 5. Sen doğmadan önce bile, sisteminin doğru çalışmasını sağlayan kanı ben yaparım! Bensiz. Burada olamazdın!!! Bensiz. Burada olamazdın!!!

8 6. Sağlıklı kalmanı ve büyümene etken yeni proteinleri ben yaparım. 6. Sağlıklı kalmanı ve büyümene etken yeni proteinleri ben yaparım. Ben olmasam, gerektiği şekilde büyüyemezsin! Ben olmasam, gerektiği şekilde büyüyemezsin!

9 7. Havadan soluyarak aldığın egzoz, duman, ve muhtelif kimyasallar gibi zehirleri ben temizlerim. 7. Havadan soluyarak aldığın egzoz, duman, ve muhtelif kimyasallar gibi zehirleri ben temizlerim. Ben olmasam, Ben olmasam, zehirlenirsin! zehirlenirsin!

10 8. Kazara kendini yaraladığında, kanamanı durduracak pıhtılaştırıcı maddeleri ben yaparım. 8. Kazara kendini yaraladığında, kanamanı durduracak pıhtılaştırıcı maddeleri ben yaparım. Ben olmasam, kanamadan ölürsün! Ben olmasam, kanamadan ölürsün!

11 9. Vücüdüna giren yabancı organizmaların imhasını sağlarım. Grip, soğuk algınlığı gibi virüs ve mikropları öldürür veya zayıflatırım. 9. Vücüdüna giren yabancı organizmaların imhasını sağlarım. Grip, soğuk algınlığı gibi virüs ve mikropları öldürür veya zayıflatırım. Ben olmasam, insanlığın tüm enfeksyonlarına karşı gelemezdin! Ben olmasam, insanlığın tüm enfeksyonlarına karşı gelemezdin!

12 İşte ben seni bu kadar seviyorum!!!... İşte ben seni bu kadar seviyorum!!!... Peki, ya sen beni seviyormusun?? Peki, ya sen beni seviyormusun??

13 Dur sana beni sevmenin basit birkaç yolunu göstereyim!! Dur sana beni sevmenin basit birkaç yolunu göstereyim!!

14  Beni bira, alkol ya da şaraba boğma!!! Beni bira, alkol ya da şaraba boğma!!! Beni bira, alkol ya da şaraba boğma!!!  Bazı insanlar bir kadehe bile hassas! Beni yaralama lütfen!! Bazı insanlar bir kadehe bile hassas! Beni yaralama lütfen!! Bazı insanlar bir kadehe bile hassas! Beni yaralama lütfen!!

15 Kolayca yara alırım çünkü, ve bu "cirrhosis" denilen yaralar kalıcıdır. Kolayca yara alırım çünkü, ve bu "cirrhosis" denilen yaralar kalıcıdır. Kolayca yara alırım çünkü, ve bu "cirrhosis" denilen yaralar kalıcıdır. Kolayca yara alırım çünkü, ve bu "cirrhosis" denilen yaralar kalıcıdır. İlaç, bize gereken bir şeydir. Ama, lüzumlu – lüzumsuz ilaç alımı, kötü bir alışkanlıktır. Tüm bu kimyasallar beni kötü yaralayabilir. İlaç, bize gereken bir şeydir. Ama, lüzumlu – lüzumsuz ilaç alımı, kötü bir alışkanlıktır. Tüm bu kimyasallar beni kötü yaralayabilir. İlaç, bize gereken bir şeydir. Ama, lüzumlu – lüzumsuz ilaç alımı, kötü bir alışkanlıktır. Tüm bu kimyasallar beni kötü yaralayabilir. İlaç, bize gereken bir şeydir. Ama, lüzumlu – lüzumsuz ilaç alımı, kötü bir alışkanlıktır. Tüm bu kimyasallar beni kötü yaralayabilir. İlaçlara dikkat et!!! Bütün ilaçlar kimyasaldır. Sen, doktor tavsiyesi olmadan ilaçları karıştırırsan, zehirli bir madde üretebilir, bana çok kötü zarar verebilirsin. İlaçlara dikkat et!!! Bütün ilaçlar kimyasaldır. Sen, doktor tavsiyesi olmadan ilaçları karıştırırsan, zehirli bir madde üretebilir, bana çok kötü zarar verebilirsin. İlaçlara dikkat et!!! Bütün ilaçlar kimyasaldır. Sen, doktor tavsiyesi olmadan ilaçları karıştırırsan, zehirli bir madde üretebilir, bana çok kötü zarar verebilirsin. İlaçlara dikkat et!!! Bütün ilaçlar kimyasaldır. Sen, doktor tavsiyesi olmadan ilaçları karıştırırsan, zehirli bir madde üretebilir, bana çok kötü zarar verebilirsin.

16  Aerosol sprey’ lere dikkat et!! Aerosol sprey’ lere dikkat et!! Aerosol sprey’ lere dikkat et!!  Düşün ki ben nefes alırken bile içine aldığın zehirleri de ayıklamakla görevliyim. O halde aerosol temizleyiciler veya ilaçlamaları uygularken, maske giymeyi veya havadar bir odada çalışmayı unutma!! Düşün ki ben nefes alırken bile içine aldığın zehirleri de ayıklamakla görevliyim. O halde aerosol temizleyiciler veya ilaçlamaları uygularken, maske giymeyi veya havadar bir odada çalışmayı unutma!! Düşün ki ben nefes alırken bile içine aldığın zehirleri de ayıklamakla görevliyim. O halde aerosol temizleyiciler veya ilaçlamaları uygularken, maske giymeyi veya havadar bir odada çalışmayı unutma!!  Özellikle spray boya, böcek ilaçlamaları vesair kimyasal spraylerde önlemlerini iki katına çıkar!! Özellikle spray boya, böcek ilaçlamaları vesair kimyasal spraylerde önlemlerini iki katına çıkar!! Özellikle spray boya, böcek ilaçlamaları vesair kimyasal spraylerde önlemlerini iki katına çıkar!!

17 Cildine temas edenlere dikkat et!!! Ağaçlara, çalılara uyguladığın insektisitler sadece böcekleri öldürmekle kalmıyor, cildinin arasından bana kadar ulaşarak benim hücrelerimi de imha ediyor. Unutma ki, bunların hepsi kimyasal zehirdir. Cildine temas edenlere dikkat et!!! Ağaçlara, çalılara uyguladığın insektisitler sadece böcekleri öldürmekle kalmıyor, cildinin arasından bana kadar ulaşarak benim hücrelerimi de imha ediyor. Unutma ki, bunların hepsi kimyasal zehirdir. İnsektisit uygulamalarında, cildini uzun kollular, eldiven, şapka, maske ile örtmelisin! İnsektisit uygulamalarında, cildini uzun kollular, eldiven, şapka, maske ile örtmelisin!

18  Çok fazla yağlı yeme !! Vücuduna lazım olan kolesterolü ben yaparım ve doğru miktarlarda yapmaya dikkat ederim. Çok fazla yağlı yeme !! Vücuduna lazım olan kolesterolü ben yaparım ve doğru miktarlarda yapmaya dikkat ederim. Çok fazla yağlı yeme !! Vücuduna lazım olan kolesterolü ben yaparım ve doğru miktarlarda yapmaya dikkat ederim.      Bırak da nefes alayım! İyi ve dengeli beslen. Sen beni rahatlatırsan, ben de seni rahatlatırım!! Bırak da nefes alayım! İyi ve dengeli beslen. Sen beni rahatlatırsan, ben de seni rahatlatırım!!

19 DİKKAT: Ne yazıktır ki, son dakikaya gelene kadar, kendim ve senin için başımızın dertte olduğunun sinyalini veremem!. DİKKAT: Ne yazıktır ki, son dakikaya gelene kadar, kendim ve senin için başımızın dertte olduğunun sinyalini veremem!. İlaç, alkol, kimyasal yüklemeleri beni yok edebilir!. Unutma ki ben, şikayetçi, mız - mız bir organ değilim! İlaç, alkol, kimyasal yüklemeleri beni yok edebilir!. Unutma ki ben, şikayetçi, mız - mız bir organ değilim! Bu da, aldığın son ihtar olabilir!! Bu da, aldığın son ihtar olabilir!!

20 Tavsiyelerime de kulak ver! Tavsiyelerime de kulak ver! Doktoruna beni kontrol ettir!. Doktoruna beni kontrol ettir!. Doktoruna beni kontrol ettir!. Doktoruna beni kontrol ettir!. Kan tahlilleri, bazı sorunlara işaret ediyor olabilir!. Kan tahlilleri, bazı sorunlara işaret ediyor olabilir!. Kan tahlilleri, bazı sorunlara işaret ediyor olabilir!. Kan tahlilleri, bazı sorunlara işaret ediyor olabilir!. Yumuşak ve düzgünsem, herşey yolunda! Ama, sert ve yamru- yumruysam, problem var demektir. Yumuşak ve düzgünsem, herşey yolunda! Ama, sert ve yamru- yumruysam, problem var demektir. Yumuşak ve düzgünsem, herşey yolunda! Ama, sert ve yamru- yumruysam, problem var demektir. Yumuşak ve düzgünsem, herşey yolunda! Ama, sert ve yamru- yumruysam, problem var demektir. Doktorun bir sorun tesbit ettiğinde, ULTRA SOUND ve bilgisayarlı tomografi ile içeri bakabilir. Doktorun bir sorun tesbit ettiğinde, ULTRA SOUND ve bilgisayarlı tomografi ile içeri bakabilir. Doktorun bir sorun tesbit ettiğinde, ULTRA SOUND ve bilgisayarlı tomografi ile içeri bakabilir. Doktorun bir sorun tesbit ettiğinde, ULTRA SOUND ve bilgisayarlı tomografi ile içeri bakabilir. İkimizin de hayatı bana davranışlarına bağlıdır!!.. İkimizin de hayatı bana davranışlarına bağlıdır!!.. İkimizin de hayatı bana davranışlarına bağlıdır!!.. İkimizin de hayatı bana davranışlarına bağlıdır!!..

21 Sana nasıl baktığımı biliyorsun artık!!. Ne olur, sen de bana sevgi ve itina ile yaklaş. Sana nasıl baktığımı biliyorsun artık!!. Ne olur, sen de bana sevgi ve itina ile yaklaş. Seni her zaman seven sessiz dostun, Seni her zaman seven sessiz dostun, -Karaciger-


"KARAC İĞ ER İ N İ SEV İ YORMUSUN? KARAC İĞ ER İ N İ SEV İ YORMUSUN? Nasıl seveceksin ki!!? Beni tanımıyorsun! Nasıl seveceksin ki!!? Beni tanımıyorsun!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları