Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SORUMLUSU BENİM. Selim okulunun ve sınıfının eşyalarını çok dikkatsiz kullanıyordu.Bir gece çok ilginç bir rüya gördü. Rüyasında okulunun ve sınıfının.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SORUMLUSU BENİM. Selim okulunun ve sınıfının eşyalarını çok dikkatsiz kullanıyordu.Bir gece çok ilginç bir rüya gördü. Rüyasında okulunun ve sınıfının."— Sunum transkripti:

1 SORUMLUSU BENİM

2 Selim okulunun ve sınıfının eşyalarını çok dikkatsiz kullanıyordu.Bir gece çok ilginç bir rüya gördü. Rüyasında okulunun ve sınıfının eşyaları onunla konuşuyordu.

3 Ah ah ! Selim bunu bana neden yatın? Sen de kimsin? Ben sana ne yaptım?

4 Daha ne yapacaktın. Canın sıkıldıkça, kızdıkça tekme attın devirdin. Vidalarımı yerinde çıkardın.

5 Ya benim halime ne demeli?Daha yeni takmışlardı beni. Sizi soğuktan ve gürültüden ne güzel koruyordum. Sana ne oldu böyle?

6 Ne olacak sınıfta top oynadın. Top geldi bana çarptı, canım ne kadar çok yandı bir bilsen.

7 Benim değerimi de hiç bilmedin. Oysa benim üzerimde çocuklar yazı yazmayı çok sever. Ben sana ne yaptım?Seni çok seviyorum.

8 Beni sevseydin üzerime yazılar yazıp karalamazdın.Üstelik senin yüzünden artık üzerimde çocuklar rahat yazı yazamayacaklar.

9 Senden özür diliyorum

10 Benden de özür dilemelisin Ama sana ne oldu ki! Neden yerde yatıyorsun?

11 Aslında benim hiçbir şeyim yoktu.Ama sen beni her gün devirdin, tekmeledin,Vidalarımı çıkarttın. Onun için bu hale geldim. Oysa ben sana hiçbir şey yapmadım.

12 Beni daha yeni boyamışlardı.Üzerime de güzel güzel panolar resimler asmışlardı. Sen çok eski duruyorsun ama.

13 Herkes öyle söylüyor.Çok üzülüyorum.Kirli ayakkabılarınla beni kirlettin,ve üzerime yazılar yazdın, kirli topları fırlatmasaydın böyle olmazdı.

14 Hepinizden çok özür diliyorum.Bundan sonra sizi üzecek hiçbir şey yapmayacağım. Hepinize çok iyi davranacağım.


"SORUMLUSU BENİM. Selim okulunun ve sınıfının eşyalarını çok dikkatsiz kullanıyordu.Bir gece çok ilginç bir rüya gördü. Rüyasında okulunun ve sınıfının." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları