Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Öğrenci Dekanlığı Pervin Merdan Öğrenci Dekanı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Öğrenci Dekanlığı Pervin Merdan Öğrenci Dekanı"— Sunum transkripti:

1 Öğrenci Dekanlığı Pervin Merdan Öğrenci Dekanı
(212) Nilgün Aşıkkutlu Öğrenci Dekan Yardımcısı (212) Cemre Gürdal Uzman (212) Ayşegül Kirazlı Sekreter (212) Şule Fidan Sekreter (212) Kazım Balsarı Uzman (212)

2 ÖĞRENCİ DEKANLIĞI Öğrencilerin üniversite yaşamına ilişkin sorunlarını dinler, ilgili idari ve akademik birimlerle işbirliği içinde sorunlara çözüm arar, Kültür sanat ve spor alanlarında çalışmalar yapar, Öğrenci topluluklarının etkinliklerine katkı sağlar, Öğrencilerin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalar yürütür. Öğrencilere daha etkin ve verimli bir öğrenim ortamı oluşması için destek sağlar. Öğrenci kulüplerinin ve topluluklarının açılmalarını ve işleyişlerini yürütür, yapacakları organizasyonlar için yardımcı olur. Gönüllü öğrencilerden oluşan gruplara danışmanlık yapar, öğrencilere yaşam becerileri kazandıracak ortamlar sağlar. Üniversite’de öğrenci yaşamının kalitesi ile ilgili düşüncelerin paylaşılabileceği, her türlü sorunun dinlendiği, çözüm odaklı bir birimdir. Lisans burs başvuruları ve üniversite içinde yarı zamanlı çalışmak için başvuru noktasıdır.

3 ÖĞRENCİ DEKANLIĞINA BAĞLI BİRİMLER
Sosyal İşler Müdürlüğü (Öğrenci Dekan Yardımcılığı) Tel: (212) Mediko-Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Tel: (212) Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Koordinatörlüğü Tel: (212) Spor Koordinatörlüğü Tel: (212)

4 ÖĞRENCİ KULÜPLERİ Öğrenci kulüpleri kampüs yaşamının atardamarı olarak öğrencilerin yararlı ilişkiler kurmalarına olanak sağlar. Kulüp etkinlikleri öğrencilerin çok yönlü düşünce anlayışını destekleyerek entellektüel bakış açısına sahip olmalarını destekler.

5 ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

6 60 KULÜP 8159 ÜYE 258 ETKİNLİK

7 BUSAR / EĞİTİM BAUKIŞ/BANSKO BİSİKLET / 29 EKİM TURU

8 KULÜPLER LİSTESİ Anime, Manga, Kurgu ve Uzakdoğu Kültürleri Kulübü
BUSAR / Arama Kurtarma Kulübü Atatürkçü Düşünce Kulübü BAU Mezunlar Kulübü BAU Radyo ve İletişim Kulübü BAU Riders Motosiklet Kulübü BAUMUN / Bah.Üniv.Model Birleşmiş Milletler Topluluğu BAUTURKMSIC / Türk Tıp Öğrencileri Birliği) Beslenme ve Diyetetik Beşiktaşlılar Topluluğu Bisiklet / BAU CYCLING Biyomedikal Kulübü CEIT Kulübü Çocuk İçin Kulübü Dans Kulübü Edebiyat Kulübü Ekonomi ve Finans Kulübü Enerji Kulübü Erasmus Kulübü E-Sports Fenerbahçeliler Topluluğu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü Frankofoni Kulübü Galatasaraylılar Topluluğu Gastronomi Kulübü Genç Girişimciler Kulübü Gezi Kulübü Halk Oyunları Topluluğu Hayvanseverler Kulübü Sağlık Yönetimi Kulübü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kulübü Münazara Kulübü Moda Kulübü Moleküler Biyoloji ve Genetik Kulübü Hukuk Kulübü IEEE Klulübü / Mühendislik ve Teknoloji İnşaat Mühendisliği Kulübü İşletme Mühendisliği Kulübü İşletme ve Pazarlama Kulübü Kısa Film Kulubü Kış Kulübü Kültür,Sanat ve Etik Değerler Kulübü Mekatronik Kulübü MİTAS / Mimarlık ve Tasarım Kulübü BAU X Sports Müzik Kulübü Psikoloji Kulübü Satranç Kulübü Sinema Kulübü Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Sosyal Sorumluluk Kulübü (Bi'Soluk) Sualtı Kulübü Tarih ve Medeniyet Kulubü Tiyatro Kulübü Trabzonsporlular Kulübü Türk Müziği Topluluğu Uluslararası Hukuk Kulübü Yaratıcı Reklamcılar Kulübü Yazılım ve Bilişim Kulübü Yelken Kulübü Yeni Medya Kulübü KULÜPLER LİSTESİ

9 KULÜP ŞİRKET GEZİLERİ

10 KULÜP GEZİLERİ

11 SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ
Huzur Evi Ziyareti Köy okullarına kitap yardımı Köy okulları kütüphane çalışmaları Sokak Hayvanları yardım çalışmaları Barınak Ziyaretleri

12 KÜLTÜR SANAT VE ETİK DEĞERLER / KÖY OKULU KİTAP YARDIMI

13 ULUSLARARASI HUKUK/ KÖY OKULU KÜTÜPHANE ÇALIŞMASI

14 Bİ SOLUK / KÖY OKULU KÜTÜPHANE ÇALIŞMASI

15 BAU X SPORTS/BİNİCİLİK KULÜBÜ
HAYVANSEVERLER / YEDİKULE HAYVAN BARINAĞI Binicilik Kulübü Başkanı Cihan MUSOĞLU ile Rektörümüz Şenay YALÇIN’ ın Polonezköy’de gerçekleştirdikleri yarış… Rektörümüz Şenay YALÇIN’ Hayvanseverler ve Erasmus kulübü ile birlikte barınak ziyaretinde.

16 YELKEN KULÜBÜ

17 ÖĞRENCİ KONSEYİ BAU Öğrenci Konseyi, demokratik bir seçim sürecinin ardından göreve gelen bölüm ve fakülte temsilcilerinin oluşturduğu bir yönetim yapısına sahiptir. Bu yönetimin yanı sıra, öğrencilerimizin eğitim süreleri boyunca ve sonrasında bu yapılanmanın doğal üyesi olduğu ve eşit şekilde temsil edildiği, doğrudan demokrasiye dayanan, şeffaf, çözüm önerileri üreterek üniversitemizin gelişimine ve yönetimine 'Bahçeşehir Üniversiteli olma bilinci ve ruhu' ile katkıda bulunabilecekleri bir yapılanmadır.

18 Öğrenci Konseyi tarafından 23. 12
Öğrenci Konseyi tarafından tarihinde düzenlenen Yılbaşı Partisi 6000 öğrenci katılımı ile gerçekleşmiştir.

19 BAU Oryantasyon(YouTube)
Bahçeşehir üniversitesi-İdari Birimler-Öğrenci Dekanlığı

20 Twitter Pervin MERDAN @pervinmerdan Nilgün AŞIKKUTLU @NilgunAsikkutlu
Cemre GURDAL @CemreGurdal  Ayşegül KİRAZLI @AyesegulKirazl Şule FİDAN @FidaSule Kazım BALSARI @Kazim_Balsari

21 Başarılı ve keyifli bir Akademik Yıl dileğiyle.


"Öğrenci Dekanlığı Pervin Merdan Öğrenci Dekanı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları