Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü."— Sunum transkripti:

1 Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü

2 Erzurum Teknik Üniversitesi 14 Temmuz 2010 tarihinde kurulan üniversitemiz bünyesinde 6 FAKÜLTE: Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Edebiyat Fakültesi Fen Fakültesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Spor Bilimleri Fakültesi 1 YÜKSEK OKUL Yabancı Diller Yüksek Okulu 3 ENSTİTÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü bulunmaktadır.

3 Erzurum Teknik Üniversitesi İ pek Yolu üzerinde bulunan ve dünyanın ilk üniversitelerinden olan Hatuniye ve Yakutiye’yi de barındıran Erzurum’da yeni bir üniversitenin kurulmuş olması bilimsel ve kültürel zenginlik kayna ğ ıdır.

4 Erzurum Teknik Üniversitesi Bilim ve teknolojinin gelişmesine katkıda bulunan, ulusal ve uluslararası önemli projelere imza atan, ülkenin sosyo-ekonomik sorunlarının çözümüne yönelik araştırmalar yapan, akademik kadrosunu nitelikli akademisyenlerle donatmayı öncelikli hedefleri arasına koyan, bir üniversite kurmak.

5 Erzurum Teknik Üniversitesi Kültürel ve Bilimsel anlamda İpek yolu misyonunu üstlenerek Erzurum’u; Kafkaslar, Orta Asya ve Ortadoğu’daki yüksek öğrenim taleplerini karşılayacak bir eğitim üssü haline getirmek.

6 Erzurum Teknik Üniversitesi Bilim ve teknolojinin gelişmesine katkıda bulunan, Ulusal ve uluslararası önemli projelere imza atan

7 Erzurum Teknik Üniversitesi Bölgemizin sosyo-ekonomik sorunlarının çözümüne yönelik araştırmalar yapan EKONOMİK ve SOSYAL ARAŞTIRMALAR MERKEZİ kurmak.

8 Erzurum Teknik Üniversitesi Ülkemizin ihtiyaçları ve öncelikleri doğrultusunda bilimsel ve teknolojik araştırma projelerine öncülük edecek, ulusal ve uluslararası tüm araştırmacılara açık olacak ve özellikle Genetik, Biyoteknoloji, Nanoteknoloji ve Bilişim teknolojileri alanlarında araştırmaların yürütüleceği bir merkez.

9 Erzurum Teknik Üniversitesi Bölgemizin sosyal ve ekonomik sorunlarının çözümüne yönelik: Akademik araştırmalar yaptırmak Bu alanda özellikle doktora tezleri hazırlatmak Araştırma sonuçlarını ülkenin yönetim birimlerine çözüm önerileri şeklinde sunmak.

10 Erzurum Teknik Üniversitesi TEŞEKKÜRLER


"Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları