Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

.   Her geçen yıl başarısı artarak devam etmektedir. Özellikle Van’da yaşanılan depremden sonra diğer okulların şehir dışındaki alanlara inşa edilmesiyle.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: ".   Her geçen yıl başarısı artarak devam etmektedir. Özellikle Van’da yaşanılan depremden sonra diğer okulların şehir dışındaki alanlara inşa edilmesiyle."— Sunum transkripti:

1

2

3

4  Her geçen yıl başarısı artarak devam etmektedir. Özellikle Van’da yaşanılan depremden sonra diğer okulların şehir dışındaki alanlara inşa edilmesiyle birlikte, Okulumuz NİYAZİ TÜRKMENOĞLU ANADOLU LİSESİ daha çok tercih edilen bir okul olmuştur.

5

6  2014 yılı tercihlerinde Okulumuz NİYAZİ TÜRKMENOĞLU ANADOLU LİSESİ ‘nin eğitim kalitesi, merkezi yapısı ve uygun kontenjanı nedeniyle Anadolu Liseleri arasında 1.sıraya yerleşeceği ön görülmektedir.

7

8  Okulumuz NİYAZİ TÜRKMENOĞLU ANADOLU LİSESİ’ nin öğretmen kadrosu 6 yıldır istikrarlı bir şekilde eğitim vermektedir. Ayrıca gelişen ve tercih edilen yapısıyla, eğitim kadromuza her geçen yıl alanında uzman ve özverili öğretmenler dahil olmaktadır.

9

10  Okulumuz NİYAZİ TÜRKMENOĞLU ANADOLU LİSESİ’ nin öğrenci sayısı ne çok fazla ne de çok azdır. Öğrenci sayısının ideal sayıda olması öğretmenlerimizin öğrencilere daha çok vakit ayırabilmelerini sağlamaktadır.

11

12  Okulumuz NİYAZİ TÜRKMENOĞLU ANADOLU LİSESİ hem üniversite yerleştirme başarısı, hem de sportif faaliyetler ve etkinliklerle öğrencilerimizin ve velilerimizin memnuniyetini kazanmıştır.

13   TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLER, OKULUMUZU ZİYARET ETMEYE BEKLERİZ… ::)))))


".   Her geçen yıl başarısı artarak devam etmektedir. Özellikle Van’da yaşanılan depremden sonra diğer okulların şehir dışındaki alanlara inşa edilmesiyle." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları