Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Web sayfamızda (http://library.manas.edu.kg/) yerleştirilen "Elektronik Katalog" linkini ya da adresini açarak kütüphanemizde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Web sayfamızda (http://library.manas.edu.kg/) yerleştirilen "Elektronik Katalog" linkini ya da adresini açarak kütüphanemizde."— Sunum transkripti:

1 Web sayfamızda (http://library.manas.edu.kg/) yerleştirilen "Elektronik Katalog" linkini ya da http://yordam.manas.edu.kg/ adresini açarak kütüphanemizde bulunan eserleri elektronik ortamda tarayabilirsiniz. http://yordam.manas.edu.kg/

2 Oturum açmak için «Elektronik katalog» kısmını tıklayınız.

3 «Oturum Aç» tuşunu tıklayarak giriş yapın. Arayüz (interface) dilini buradan değiştirebilirsiniz.

4 “Üye Kodu” ve “Şifre” bilgilerinizi giriniz.

5 Şahsi bilgilerim’e basıp, Gerekli alanları doldurun. E-posta adresinizi kesinlikle doldurun. Bütün duyurular doldurduğunuz e-postaya gönderilecektir. Buradan şifrenizi değiştirebilirsiniz. “İlgi Alanı Anahtar Kelimeleri” yerini doldurduğunuzda “İlgi Alanlarım” butonu aktif hale gelecektir. Buna tıklayarak İlgi alanınıza ait son 1 ay içinde yeni gelen yayınların listesin görebilirsiniz Kütüphanecilere Soru gönderebilirsiniz.

6 Üzerinizdeki materyalleri görmek için bu menüye tıklayın. Üzerinizdeki kitapların ödünç süresini üzatmak için bu butona tıklayın. Not: Uzatma işi iade edilecek tarihin son 3. gününden başlayarak aktif hale gelecektir. Materyal başkası tarafından ayırtılmış ise uzatılmayacaktır.

7 Oturum açarak katalog taraması yapılabilir. Bu taramadan “Ödünç” de olan materyaller ayırtma yapılabilir.

8 Ödünçte olan materyali ayırtmak isterseniz, bu butona tıklayın. Bu materyal hakkında Yorum da yazabilirsiniz. Bu materyal bilgilerin listenize de ekleyebilirsiniz.

9 Ayırttığınız materyalleri görmek için bu menüye girin. Ayırttığınız materyalleri iptal etmek için bu butona tıklayın.

10 Teşekkür Ederiz! Sorularınız için Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığına başvurabilirsiniz. Telefon: 492765– İç hat 1706, 1710, 1719 E-mail: library@manas.edu.kglibrary@manas.edu.kg


"Web sayfamızda (http://library.manas.edu.kg/) yerleştirilen "Elektronik Katalog" linkini ya da adresini açarak kütüphanemizde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları