Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Excel Nedir? Arkadaşlar Excel Bir hesap tablosu (spreadsheet) programıdır.  Excel, her türlü veriyi (özellikle sayısal verileri) tablolar ya da listeler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Excel Nedir? Arkadaşlar Excel Bir hesap tablosu (spreadsheet) programıdır.  Excel, her türlü veriyi (özellikle sayısal verileri) tablolar ya da listeler."— Sunum transkripti:

1 Excel Nedir? Arkadaşlar Excel Bir hesap tablosu (spreadsheet) programıdır.  Excel, her türlü veriyi (özellikle sayısal verileri) tablolar ya da listeler halinde tutar.

2 Excel tablo oluşturmanızı, verileri hesaplamanızı ve çözümlemenizi sağlayan bir yazılımdır. Bu türden yazılımlara elektronik tablo yazılımları adı verilir.Aşağıda gördüğünüz şekil excel’in logosudur.

3 Excel’in Örnekleri Kişisel Bütçe (toplamları hesaplama)
Yemek Planlayıcı   (Biçimlendirilmiş tablo çıkışı alma) Kan Basıncı İzleyici   (Basit grafik oluşturma)

4 Excel girdiğiniz sayısal değerleri otomatik olarak toplayan tablolar oluşturmanızı, temiz düzenlerde tabloların çıkışını almanızı ve basit grafikler oluşturmanızı sağlar.

5 Excel‘de grafik oluşturmak
Excel’de grafik oluşturmak çok kolaydır.Excel’de ekleye girerseniz karşınızda yukarda sütun grafikleri çıkar.

6 Grafik örnekleri 1-Çizgi 2-Pasta 3-Çubuk 4-Alan 5-Dağıtım
Diğer grafikler ise Hisse senedi,halka,yüzey,kabarcık,radar.

7

8

9

10


"Excel Nedir? Arkadaşlar Excel Bir hesap tablosu (spreadsheet) programıdır.  Excel, her türlü veriyi (özellikle sayısal verileri) tablolar ya da listeler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları