Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kadir SÜTÇÜ MEB Öğretim Görevlisi (Emekli - 59) www

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kadir SÜTÇÜ MEB Öğretim Görevlisi (Emekli - 59) www"— Sunum transkripti:

1 Kadir SÜTÇÜ MEB Öğretim Görevlisi (Emekli - 59) 0538 448 72 92 www
Kadir SÜTÇÜ MEB Öğretim Görevlisi (Emekli - 59) E-KİTAP DEPREM BELİRTİLERİ

2 Projeye Başlamadan Önce Öğretmeni Takip Eden Basın http://arsiv. sabah
Projeye Başlamadan Önce Öğretmeni Takip Eden Basın ÇARŞAMBA 23 EYLÜL 1998 Ne güzel şey... Dostlar başına...

3 Ne güzel şey. Dostlar başına
Ne güzel şey... Dostlar başına... Hep söylerim ya, zaman zaman güzel şeyleri yazmak, güzel olayları dile getirmek bana moral verir ve yazı yazma aşkımı kamçılar. Sanki ogün daha sağlıklı ve daha zinde olurum. İşte benim için bugünde o günlerden biri yılında Erzurum'da doğan Pınar Başaran 4 yıl önce beyin tümörü teşhisi ile ameliyat olan ve ameliyattan birkaç saat sonra da babasını kaybeden bir kız çocuğu. Annesi evlerde günlük çalışarak geçimini temin etmekte.

4 İlkokulu bitiren Pınar'ın şimdiki hayali moda tasarımcısı olmak
İlkokulu bitiren Pınar'ın şimdiki hayali moda tasarımcısı olmak... Bu düşüncesini annesine açtığı zaman, kadıncağız önce, "Paramız yok kızım. Seni nasıl yollarım" diyor ama bir kez olsun şansını denemek için M.E.B'nın Anadolu Meslek Kız Lisesinin yolunu da tutuyor. Ve büyük süprizin başlaması da bundan sonra... Kayıtlardan sorumlu öğretmen Kadir Sütçü çocuğunu okula kaydettirmek isteyen anneyi dinlerken gözleri dolu dolu oluyor. Bu arada okulun moda tasarımı bölümünde okumak isteyen küçük Pınar'ın gözlerindeki pırıltıdan yola çıkan yılların öğretmeni duygulanıyor ve "Ne olursa olsun bu çocuğu kazanmalıyız..." diyor.

5 Sağda-solda araştırma yapılıp ailenin mali durumu iyice anlaşılınca, okul idaresi ona kucağını açıyor ve küçük Pınar'ın okul masraflarını karşılamak amacı ile, Türk Tekstil Vakfı'nın bursunu veriyor. Şimdi Pınar arzu ettiği okula kavuştuğu için çok mutlu. Eğer sınıfını teklemeden devamlı geçerse kendisine tahsis edilen bu burs ile üniversiteyi bitirene kadar okuyabilecek. Ve gün gelecek televizyonlarda hayranlıkla seyrettiği defilelere bir gün kendi imzasını atabilecek bir moda tasarımcısı olacak.

6 İşte yazdığım bir sürü çirkin konunun yanında böyle güzellikler beni çok mutlu ediyor. Bunu yazarken düşündüm, ülkede kimbilir daha kaç tane PINAR gibi kız çocuğu var. Ama Kadir Sütçü gibi öğretmen kaç tane kaldı ki? SABAH GAZETESİ Ahmet VARDAR

7 Kadir Sütçü Kimdir?

8 Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Hayati Bilimler Bölümü Konservecilik Şubesi ve Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü mezunuyum yılında İngilizce öğretmenliğine başladım yılında Boğaziçi Üniversitesi'nin  Basic, Cobol, Pascal Programlama kursunu bitirdim yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Formatörlük Eğitimi, yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde B.D.E. Formatör Tekamül Eğitimi, 1993 yılında Ege Üniversitesi'nde BDE’de II. Tekamül Eğitimi,  

9 1997 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından İçel’de açılan Programlama (Visual Basic)  Eğitimi, aldım yılında Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi’n de Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursları Sınav Sorumlusu Yetiştirme Kursu’na katıldım yılında Ankara Üniversitesi'nde Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen Yetiştirme Eğitimi Programı’nı aldım yılında Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi’n de Kooperatifçilik Bilgisi Kursu’na katıldım yılında Microsoft MEB Eğitici Formatör seminerine katıldım. 

10 2003 yılında Bilimsel Ve Teknik Araştırma Vakfı’nda  Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen Tekamül Eğitimi programını aldım yılında Intel Gelecek için Eğitim Uzman Formatör (Master Teacher) Öğretmeni olmaya hak kazandım.  2004 yılında Esenköy Hizmetiçi Eğitim Merkezi’nde Gelecek için Eğitim seminerine katıldım yılında web tasarımı için php ve asp hizmetiçi eğitim kurslarına katıldım. 3 Yıl Müdür Yardımcılığı yaptım.

11 1992 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmetiçi Eğitim Kursların da ve 2004 yılından sonrada de Intel Gelecek İçin Eğitim Kurslarında  Milli Eğitim Personelini Bilgisayar alanında yetiştirmek üzere Öğretim Görevlisi olarak görev yaptım. Yapmış olduğum görevler nedeniyle birçok Teşekkür, Takdir  ve Aylıkla Ödülüm var. Evliyim. Eşim emekli öğretmen ve bir çocuk babasıyım.

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37 Tokat Dernekleri

38

39 24 Kasım 2012 Öğretmenler Günü Hizmet Şeref Belgesi Töreni

40

41

42

43


"Kadir SÜTÇÜ MEB Öğretim Görevlisi (Emekli - 59) www" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları