Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PRONET GÜVENLİK SİSTEMLERİ A. Ş

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PRONET GÜVENLİK SİSTEMLERİ A. Ş"— Sunum transkripti:

1 PRONET GÜVENLİK SİSTEMLERİ A. Ş
PRONET GÜVENLİK SİSTEMLERİ A.Ş. İLE YAPILAN MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

2 ABİDİNPAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ ALANI GÜVENLİK SİSTEMLERİ TEKNİK SERVİS DALI

3 PROJENİN HEDEFİ Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarda görev yapan alan öğretmenlerinin yeterliliklerinin geliştirilmesi, Alan programlarının güncellenmesi, Alan öğrencilerinin yeterliliklerinin arttırılarak sektörde istihdamının sağlanması, Sektör çalışanlarının mesleki bilgilerinin geliştirilerek yeterliliklerinin belgelendirilmesi,

4 PROJENİN HEDEFİ

5 PROJENİN AMACI

6 PROTOKOL KAPSAMINDA PRONET A.Ş.’NİN EĞİTİME KATKILARI
Okul-işletme işbirliği içinde; -Yeni teknolojili Güvenlik Sistemleri Modül Eğitim Setlerine sahip laboratuar kuruldu. -Hazırlanan eğitim materyalleri okul Dal öğrencilerine dağıtıldı. -Dal öğretmenleri için de sektördeki yeni teknolojiler ve gelişmeleri içeren hizmet içi eğitimler düzenlendi. -Öğrencilerin stajlarını Pronet A.Ş.’de yapmaları sağlandı. -Öğrencilerin mezuniyet sonrası istihdamları sağlandı.

7 GÜVENLİK SİSTEMLERİ DAL ÖĞRETMENLERİNİN EĞİTİM SÜRECİ
Ankara ‘da bulunan Pronet A.Ş. Tesislerin’de düzenlenen birer aylık uygulamalı eğitimlere hizmet içi eğitim kapsamında katılarak sertifikalarını almışlardır ve yenilenen eğitim süreçlerine de katılmaları sağlanmaktadır. Verilen Eğitim İçerikleri Hırsız Alarm, Yangın Alarm, Kamera sistemleri.

8 PRONET A.Ş.’NİN PROTOKOL KAPSAMINDA HİBE ETTİĞİ VE HALİHAZIRDA DESTEKLEDİĞİ TEST-ARAÇ-GEREÇ TEDARİK DURUMU PRONET A.Ş /2015 EĞİTİM ÖĞRETİM yılında fiziki alanların tanzimi sonrası, çeşitli Yangın alarm,Hırsız Alarm, Güvenlik Kamera sistemleri Eğitim setlerini , test araç ve ekipmanlarını okulumuzda modüler eğitim setleri şeklinde montajını yapmışlar ve bunlar eğitim-öğretim faaliyetlerinde kullanılmaya başlanmıştır. Her eğitim- öğretim yılı başlangıcında talep ettiğimiz yedek parçaları da ivedilikle karşılamaktadırlar.

9 OKULUMUZA SAĞLANAN DONANIM MALZEMELERİ
■ ALARM SİSTEM PANELİ 4 BÖLGE KUMANDALI ………………1 ADET ■ ALARM SİSTEM PANELİ 8 BÖLGE KUMANDALI ……………….2 ADET ■ ALARM SİSTEM PANELİ 48 BÖLGE KUMANDALI ……………..1 ADET ■ ALARM SİSTEMİ KABLOSUZ ADET ■ KONVANSİYONEL SİNYAL YANGIN İHBAR SİSTEMİ ……………1 ADET

10 PROTOKOLLA SAĞLANAN ÇEŞİTLİ MODÜL DONANIMLARI

11 PROTOKOL ÖNCESİ ,İNŞAAT AŞAMASI VE SONRASI GÜVENLİK SİSTEMLERİ DALI ATÖLYE GÖRÜNTÜLERİ
ÖNCESİ SONRASI

12 RESTORASYON ÇALIŞMASI SONRASI ATÖLYE FİZİKİ ALAN GÖRÜNTÜLERİ
Protokol sonrası Müstakil Uygulama Atölyesi

13 GÜVENLİK SİSTEMLERİ DALINA ÖĞRENCİ SEÇİM AŞAMALARI
‘Elektrik-Elektronik Teknolojileri’ alanından, akademik başarı durumu, ilgi ve istekleri göz önüne alınarak 10. sınıfı başarıyla tamamlayan öğrenciler arasından Dal seçimi yapılmaktadır.

14 PRONET A.Ş. İLE PROTOKOL YAPILDIKTAN SONRA OKULUMUZ GÜVENLİK SİSTEMLERİ DALINDA NELER DEĞİŞTİ?
- Güvenlik Sistemleri Teknoloji Atölyesi, modern bir çalışma mekanına sahip oldu - En son model ürünler, ürün test ekipmanlarına ve ürün yedek parçalarıyla eğitim-öğretim yapma imkanına kavuştu. Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alanı Dal öğretmenleri Ankara Pronet tesislerinde verilen ve dönemsel olarak yenilenen uygulamalı ve teorik eğitimlerine katıldı. Öğrencilerimizin stajlarını Pronet A.Ş.de yapmaları sağlandı. Öğrencilerin kendi alanlarında istihdam edilebilirliği kolaylaştı.

15 MEZUNİYET SONRASI ‘’GÜVENLİK SİSTEMLERİ DALI ’’ eğitimini tamamlayıp okulumuzdan mezun öğrencilerimiz ; Pronet A.Ş. Güvenlik sistemlerinde istihdamları sağlanabilir veya Sanayinin ihtiyacı olan elektrik- Elektronik Alanı Teknolojilerinde özellikle ; Güvenlik Sistemleri montaj ve Servis elemanlığı alanlarında çeşitli işletmelerde Kalifiye Eleman olarak çalışabilirler.

16 TEŞEKKÜR EDERİZ


"PRONET GÜVENLİK SİSTEMLERİ A. Ş" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları