Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AKADEMİK KONUKEVİ İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Üniversiteye Ulusal ve Uluslararası antlaşmalar kapsamında geçici görevle gelen öğretim elemanlarının konaklaması.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AKADEMİK KONUKEVİ İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Üniversiteye Ulusal ve Uluslararası antlaşmalar kapsamında geçici görevle gelen öğretim elemanlarının konaklaması."— Sunum transkripti:

1 AKADEMİK KONUKEVİ İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

2  Üniversiteye Ulusal ve Uluslararası antlaşmalar kapsamında geçici görevle gelen öğretim elemanlarının konaklaması için Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğüne rezervasyon yaptırılır.

3  Konaklayacak öğretim elemanlarına akademik konaklama formu doldurtulur. Konaklama formuna görevlendirme yazısı, nüfus cüzdanı veya pasaport fotokopisi eklenir.

4

5  Belgeler kontrol edildikten sonra konaklanacak gün kadar ücretin ilgili banka hesabına yatırılması sağlanır ve dekont karşılığı tahsilat makbuzu kesilerek ilgili kişiye teslim edilir.

6

7  Konuklara konaklayacağı dairenin anahtarı teslim edilir.

8  Konukların kimlik bilgileri Emniyet Müdürlüğünün ilgili birimlerine yazı ile bildirilir.

9  Konukevinden ayrılan öğretim elemanlarının daireleri kontrol edildikten sonra temizliği yapılır ve yeni tahsis için hazır bulundurulur.

10 MEVZUAT  22/01/2014 tarihli ve 2014/03 sayılı Yönetim Kurulu Kararı

11 SAYGILARIMIZLA,


"AKADEMİK KONUKEVİ İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Üniversiteye Ulusal ve Uluslararası antlaşmalar kapsamında geçici görevle gelen öğretim elemanlarının konaklaması." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları