Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tanımlar -> Tesis Tanımlama Ekranı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tanımlar -> Tesis Tanımlama Ekranı"— Sunum transkripti:

1 Tanımlar -> Tesis Tanımlama Ekranı
AVM – Kat – Bağımsız Bölüm ve Kiracı bilgilerini kırılımlı olarak tanımladığımız alan Bağımsız Bölümün niteliklerini (m2, kat, mağaza türü vb.) tanımladığımız alan. Raporlar tabından, BB ler ile ilgili raporlara ulaşılacağı gibi, Dosyalar kısmından BB ile ilgili Teknik Çizim dosyaları yüklenebilir, Ek Bilgi alanında ise ilave tanımlama alanları oluşturulabilir Kiracıya ait nitelikleri tanımladığımız alan. Raporlar tabından, Kiracıya ait raporlara (Cari Ekstre, Sözleşme Raporu) ulaşılacağı gibi, Dosyalar kısmından Kiracıya ait dosyalar (Sözleşme, Kiracı ile ilgili tanıtıcı dökümanlar, gönderilen mutabakatlar vb.) yüklenebilir, Ek Bilgi alanında ise ilave tanımlama alanları oluşturulabilir

2 Tanımlar -> Tesis Tanımlama Ekranı –> Kat Planı
Kat Tanımın üzerinde iken çıkan Kat Planı tabından aşağıdaki ekran görüntüsüne ulaşılır Kat Planı ekranında, ilgili katın mimari çizimine ulaşılır ve renk değiştiren noktalar ile BB lerin dolulukları gözlemlenebilir. Üzerine gelinen nokta, o BB ile ilgili temel bilgileri bize verir.

3 Tanımlar -> Tesis Tanımlama Ekranı –> Kat Planı
Bir Kiracı tanımının üzerinde iken, Sözleşme tabı seçilmesi durumunda aşağıdaki ekran görüntüsüne ulaşılır Bu ekranda, ilgili Kiracı ile imzalanan Sözleşme bilgileri girilir. Sözleşme bilgileri ile birlikte Teminat bilgileri, Yıllık ve Aylık kira bilgileri ve Aylık Ciro rakamları kaydedilebilir.

4 İşlemler Bütçe Yönetimi: AVM’nin Gelir ve Giderlerinin bütçeleyebildiği, gerçekleşen değerleri Logo Tiger’dan otomatik olarak okuyabilen, tüm kiracılara yansıtılacak Kira, Ciro Fark Kirası ve Ortak Giderlerin izlenebildiği menüdür. Borç Kapama: Kiraca ait Borç ve Ödeme haraketlerinin ilişkini istenilen kapama seçeneklerine göre Logo Tiger’da oluşturan menüdür Fatura Oluşturma: Program tarafından kaydedilen ve Bütçe Yönetimi menüsünde hesaplanan Kira, Ciro Fark Kirası ve Ortak Gider Faturalarını otomatik olarak Logo Tiger’da oluşturan menüdür. Sayaç Yönetimi: Süzme sayaç uygulamasının olduğu işletmelerde, tüketimlerin takip edillebildiği menüdür. Faiz Faturası Oluşturma: Kiracılara oluşturulan faturaların vadesi ile yapılan ödemeleri dikkate alarak gecikme tazminatını hesaplayan ve hesapladığı tutarı Logo Tiger’a aktaran menüdür

5 İşlemler -> Bütçe Yönetimi
Bütçe Yönetimi: AVM’nin Gelir ve Giderlerinin bütçeleyebildiği, gerçekleşen değerleri Logo Tiger’dan otomatik olarak okuyabilen, tüm kiracılara yansıtılacak Kira, Ciro Fark Kirası ve Ortak Giderlerin izlenebildiği menüdür. Bütçe yapısının oluşturulduğu tab Bütçe değerlerinin izlendiği ve girildiği tab Bütçe karşılaştırılmasının izlenebildiği tab Bütçelenen döviz kurlarının girildiği tab

6 Raporlar -> Bağımsız Bölüm Raporu
Raporlar kısmında, standartta eklenmiş raporların yanısıra, müşteri ihtiyaçlarına uygun rapor geliştirilmeleri de gerçekleştirilebilmektedir. Bağımsız Bölüm Raporu, katlar bazında Bağımsız Bölümlerin listesi ve durumunu raporlamaktadır ve A4 formatında çıktısı alınacak şekilde hazırlanmıştır.

7 Raporlar -> Detaylı Bağımsız Bölüm Raporu
Detaylı Bağımsız Bölüm Raporu, katlar bazında Bağımsız Bölümlerin listesi ve detaylı (kiralama bilgileri bazında) durumunu raporlamaktadır ve A4 formatında çıktısı alınacak şekilde hazırlanmıştır.

8 Raporlar -> Doluluk Raporu
Doluluk Raporu: Bir bakışta, grafiksel görüntülerle AVM’nin rapor tarihindeki BB sayısına ve m2 büyüklüğüne göre doluluğu hakkında bilgi veren rapordur.


"Tanımlar -> Tesis Tanımlama Ekranı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları