Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

A-FİZİKİ VE TEKNOLOJİK ÇALIŞMALAR 7- A Sınıfından Engelli Öğrencimiz Melike AYTURAN ‘ın eğitim e ulaşabilirliğini artırmak için alt kattaki boş sınıf.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "A-FİZİKİ VE TEKNOLOJİK ÇALIŞMALAR 7- A Sınıfından Engelli Öğrencimiz Melike AYTURAN ‘ın eğitim e ulaşabilirliğini artırmak için alt kattaki boş sınıf."— Sunum transkripti:

1

2 A-FİZİKİ VE TEKNOLOJİK ÇALIŞMALAR

3

4 7- A Sınıfından Engelli Öğrencimiz Melike AYTURAN ‘ın eğitim e ulaşabilirliğini artırmak için alt kattaki boş sınıf düzenlendi. Yazı Tahtası,Sınıf Panoları,üçlü resim yaptırıldı. Modem kafes içerisine alınarak korumaya alındı.Boyası yaptırıldı.

5

6

7 3.3. Kattaki arşiv olarak kullanılan oda boşaltıldı. Halıflikse ve halı döşenerek mescid olarak kullanılmaya başlandı.

8

9 19 Mayıs Belediyesi ile işibirliği yapılarak,4 iç kamera 5 dış kamera taktırıldı.

10

11

12

13

14 19 Mayıs Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yapılarak Kafkas Halk Oyunları Ekibine 7 kız 7 erkek kıyafeti diktirildi.Ekibimiz okulumuz ve ilçede değişik etkinliklerde görev aldı.

15 Kafkas Halk Oyunları Ekibimiz 27 Mayıs 2015 Öğrenme Şenliklerinde

16 Okulun renkli baskı ihtiyacını gidermek için Renkli Yazıcı alındı.

17

18 1- A sınıfına 60.yıl Çok Programlı Lisei ile işbirliği yapılarak projeksiyon sağlandı.

19

20

21

22

23

24

25 Ülkemizin değişik belediyelerine yazılan mektuplar karşılığını buldu. Yaklaşık 1000 kitap okul kitaplık ve kütüphaneye kazandırıldı.


"A-FİZİKİ VE TEKNOLOJİK ÇALIŞMALAR 7- A Sınıfından Engelli Öğrencimiz Melike AYTURAN ‘ın eğitim e ulaşabilirliğini artırmak için alt kattaki boş sınıf." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları