Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EKONOMİK MUCİZENİN ÜLKESİ JAPONYA

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EKONOMİK MUCİZENİN ÜLKESİ JAPONYA"— Sunum transkripti:

1 EKONOMİK MUCİZENİN ÜLKESİ JAPONYA
Ünite Ürün Dosyası Sunumu EKONOMİK MUCİZENİN ÜLKESİ JAPONYA

2 Ünite Özeti Japonyayı değişik kaynaklardan tanımaya başladık. Her öğrenci ülkenin farklı bir özelliğini ortaya çıkarmak için çalıştı. Bu çalışmalar yapılırken ülkemizle japonya değişik yönleriyle karşılaştırıldı. Böylece japonya nın üstün özellikleri belirlendi.

3 Öğretim Programi Tasarim Sorulari
Temel Soru Japonya kadar teknolojik açıdan güçlü olmak mümkün mü? Ünite Soruları Japonya nın gelişmesinde etkili olan faktörler nelerdir? Japonyanın gelişmişliği bizim için neden önemlidir? İçerik Soruları Gelişmişliğin göstergeleri nelerdir??

4 GELİŞMİŞLİK PROJESİ Bu proje öğrencilerim 21. Yüzyıl Becerileri geliştirmesine aşağıdaki yollarla yardımcı olacak: Akranlarla işbirliği Japonyaya ilişkin verileri analiz etmek ve Ünite Sorularını cevaplamaya yönlik sonuçlar çıkarmak Araştırma hakkında sorunları çözmek ve kararlar almak Bülten aracılığıyla başkalarıyla iletişim kurmak

5 Öğrenci Gereksinimlerini Belirleme Araci
Amaç Öğrencilerin japonyanın gelişmişliğine yönelik ne bildiklerine ve ne ölçüde bu konuya ilgi duyduklarına ilişkin veri taplamak Üst düzey düşünmeyi özendirmek için neler denedim? Jponya hakkında bilgiler bulmalarını ve sonuçlar çıkarmalarını isterim. Değerlendirme sonunda elde ettiğim veriler ünitenin ilerleyen etkinliklerini planlamama nasıl yardımcı oldu? Ne tür geribildirim ya da ek fikir almak isterdiniz? Sanırım üst düzey düşünmeyi geliştirme konusunda daha fazla yardıma ihityacım var.

6 KURSA İLİŞKİN HEDEFLERİM
Öğrencilerimin ülkemin gelişmişliğine daha fazla merak duymasını sağlayacak yollar bulmak Öğrencilerimin ve kendimin kullanabileceği farklı teknolojileri öğrenmek Başka öğretmenlere görüş alış verişinde bulunmak

7 Öğrencilerimin Hedefleri
Bilim insanlarının verileri nasıl topladıklarını ve düşündüklerini öğrenmek Daha bağımsız öğrenen olmak

8 Geribildirim istediğim konular
Öğrencilerin kendi öğrenme süreçleri konusunda daha fazla sorumluluk almalarını sağlamanın yolları


"EKONOMİK MUCİZENİN ÜLKESİ JAPONYA" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları