Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Biyologlar Derneği ve Seçmenler Sizden; ‘’BİZE BAĞLI KAYMAKAMLIKLAR VE BELEDİYELERLE ÇEVREYE DUYARLI BİR BAKANLIĞIZ.’’ Sözünü duymak ister. Ayrıca halk.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Biyologlar Derneği ve Seçmenler Sizden; ‘’BİZE BAĞLI KAYMAKAMLIKLAR VE BELEDİYELERLE ÇEVREYE DUYARLI BİR BAKANLIĞIZ.’’ Sözünü duymak ister. Ayrıca halk."— Sunum transkripti:

1 Biyologlar Derneği ve Seçmenler Sizden; ‘’BİZE BAĞLI KAYMAKAMLIKLAR VE BELEDİYELERLE ÇEVREYE DUYARLI BİR BAKANLIĞIZ.’’ Sözünü duymak ister. Ayrıca halk kaymakmlıkların ve belediyelerin uygulamalarında bu söze sadık kalındığını görmek ister. Çevreye Duyarlılık: Diğer canlıları yok sayarak doğayı kendi isteğimize göre şekillendirmek değildir.

2 MAK’çalışmalarıyla amacından sapmıştır. Bu nedenle oluşumundaki anti-demokratik yapı yasa değişikliği ile değiştirilmelidir. Bu nedenle meçlise yasa değişikliği tarafınızdan sunulmalıdır. Öneri: ***Madde 20/2/E bendi Avcılık Federasyonu’nun Genel Kurulunca atanacak, en az biri veteriner olmak üzere 2 (iki) temsilcisi (Üye); şeklinde değiştirilmelidir. ***Madde 20/2’ye F bendi de eklenmeli. F bendi: İçişleri Bakanlığına bağlı yasal yükümlülüklerini yerine getiren, öncelikle üyeleri biyoloji veya alt bilim dallarından akademik eğitim almış kişilerden oluşan veya tüzüğünde çevrenin ve biyolojik zenginliklerin korunmasıyla ilgili çalişma yapan 1 (bir) dernek temsilcisi(Üye) *** Madde 20’ye 4. fıkra eklenmeli. 4. Fıkra:Komisyon üyesi olarak 2. fıkranın (F) bebdinde öngörülen dernek temsilcisinin Bakanlık veya en üst makam tarafından yazılı yetki belgesi ile atanması koşuldur.

3 II. İnce av olarak da bilinen üveyik avı sonbahar göçüne denk gelmektedir. Bu nedenle göçmen kuşlar için önemli bir durak yeri olan av haritasındaki 48 ve 49 numaralı Kormacit Burnu’nun ava açılmaması

4


"Biyologlar Derneği ve Seçmenler Sizden; ‘’BİZE BAĞLI KAYMAKAMLIKLAR VE BELEDİYELERLE ÇEVREYE DUYARLI BİR BAKANLIĞIZ.’’ Sözünü duymak ister. Ayrıca halk." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları