Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Proje ortağımızın okuluna misafir olduk,ilk toplantımız olduğu için öncelikle her toplantıya katılan kişiler kendilerini kısaca tanıttı. Projemizin konusu,içeriği.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Proje ortağımızın okuluna misafir olduk,ilk toplantımız olduğu için öncelikle her toplantıya katılan kişiler kendilerini kısaca tanıttı. Projemizin konusu,içeriği."— Sunum transkripti:

1

2 Proje ortağımızın okuluna misafir olduk,ilk toplantımız olduğu için öncelikle her toplantıya katılan kişiler kendilerini kısaca tanıttı. Projemizin konusu,içeriği hakkında koordinatörümüz Philippe Robert bilgiler verdi Proje toplantılarımızda her okul kendi ülkesini,okulunu,yaşadığı yakın çevreyi anlattı.

3 Litvanyanın Kelme şehrine gittik.Kelme küçük bir şehir ama çok şirin ve tertemiz bir yer. Herkes yaşadığı yeri güzelleştirmek için uğraşıyor.Geri dönüşüm,çevreyi koruma,eğitime katkı konularında oldukça hassas. Kelmes Aukuro Vidurine Mokykla okulun adı.okul daha önce de ab projeleri yapmış,şehirdeki en aktif okullardan biri.ana sınıfından lise sona kadar eğitim veren bir okul.hem akademik hem de sosyal anlamda etkin ve başarılı okul.

4 Başkent vilnius

5 Kelme

6 Okulun bahçesinden bir görünüm

7 Kelme belediye başkanını ziyaret ettik.

8 Sınıfları gezdik, dersler, öğrenciler ve eğitimi hakkında bilgi sahibi olduk.

9 Sınıftaki materyalleri gözlemledik

10 İngilizce dersinden örnek çalışma

11

12 Kültürel ziyaretlerde bulunduk.cross hills (haçlar tepesi) dünyaca ünlü bir yer

13 Trakai kalesi gölün ortasında başkent vilnius’a çok yakın turistik bir yer.

14 Küçükleri ziyaret ettik,hepsi el yazısı ile yazıyor düzenli defter tutuyorlar. özellikle okulun önemli günlerinde forma giymek zorunlu.

15

16

17 Advent festivali.hristiyanların dini bir festival korolar şarkı söylüyor,dans ediliyor ve elmanın içine konulan mumları elinde taşırken dua ediliyor, bizim içinde mumlar vardı

18

19

20 Değişik bir okul ve bizden çok farklı bir kültürü ve o kültürün insanlarını tanıdığımız için çok mutlu olduk. Dinlediğiniz ve izlediğiniz için teşekkürler hazırlayan Berrin Bilir


"Proje ortağımızın okuluna misafir olduk,ilk toplantımız olduğu için öncelikle her toplantıya katılan kişiler kendilerini kısaca tanıttı. Projemizin konusu,içeriği." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları