Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CES 2014 FUARI 8.G RUP Ceyhun YAKUT Ufuk ÖZKAR Onurcan PALABIYIK Omeed KADHİM Çağrı TUNCAY Erdem ONAN Koray AVCI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CES 2014 FUARI 8.G RUP Ceyhun YAKUT Ufuk ÖZKAR Onurcan PALABIYIK Omeed KADHİM Çağrı TUNCAY Erdem ONAN Koray AVCI."— Sunum transkripti:

1 CES 2014 FUARI 8.G RUP Ceyhun YAKUT Ufuk ÖZKAR Onurcan PALABIYIK Omeed KADHİM Çağrı TUNCAY Erdem ONAN Koray AVCI

2 CES 2014 las Vegas’ta düzenlenen Consumer Electronics Show, önceki yıllara göre daha fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Geçen yıl 150.000 kişinin geldiği tespit edilmişti. Bu yıl bundan daha fazla misafirin geldiği söyleniyor. Ayrıca Şubat ayında düzenlenecek Dünya Mobil Kongresi öncesinde, birçok mobil cihaz da ilk defa bu fuar sırasında görücüye çıktı. İnsan kendine soramadan edemiyor. Peki Dünya Mobil Kongresi’nde neler tanıtılacak? 2014 yılı, teknoloji açısından oldukça eğlenceli bir yıl olacağa benziyor.teknoloji

3 Ş IMDI BU FUARDA SERGILENEN TEKNOLOJILERI VE ÜRÜNLERI GÖRELIM

4 A RABA TEKNOLOJISI Son yıllarda araba teknolojisinde inanılmaz bir yükseliş var. Mobil pazar bunu biraz gölgeliyor olabilir. Ama otomobil üreticileri, yeni teknolojilerini sergilemekten kaçınmıyor. Kendi kendini sürebilen arabalardan tutun da, mobil cihazlarla uyumluluk sağlayan, sürücü dostu araçlara kadar bir sürü model önümüze sunuldu.

5 GIYILEBILIR TEKNOLOJI Geçtiğimiz yıllarda ayak seslerini duyduğumuz giyilebilir teknoloji, CES 2014 Fuarı’nda kendisine geniş bir yer buldu. Hatta domine etti bile diyebiliriz. Akıllı saatler, spor araçları, gerçekliği artırılmış gözlükler ve birçok alanda kullanılabilecek farklı aparatlar, giyilebilirteknoloji kategoris ini renklendiriyor.teknoloji

6 Özellikle Garmin’i n sportif alanlarda kullanmak üzere piyasaya süreceği Vivofit, en dikkat çeken ürünler arasında bulunuyor. Öyle ki, Intel bile gelecek günlerde kendi akıllı saatini yapmak üzere planlara başladı.

7 R OBOT TEKNOLOJISINI GELIŞIMI Oyuncak robotlar bir anda yeniden teknolojinin üst sıralarına tırmandı. Hem yapabildikleri gelişti hem de fiyatları uygun hale geldi. Örneğin, Orbotix Sphere 2B, Ozobot ve Anki Drive gibi robotlar, akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden kontrol edilebiliyor. Hem hoparlör olarak kullanıyorsunuz hem de etrafta vızır vızır dolaşması, ortama eğlenceli bir hava katıyor. Birçok robot sayesinde arkadaşlarınızla yarışlar yapmak da mümkün.

8 OYUN KONSOLLARı Valve’in 2013 sonunda patlattığı bomba, oyun dünyasını heyecana sokmuştu. Kullanılabilirliği halen tartışılan Steam Machines’in ilk kataloğu da, CES 2014 Fuarı sırasında ortaya çıktı. Tam kataloğu daha öncesinde haberimizde paylaşmıştık.haberimizde

9 SteamOS işletim sistemi çalışan ve Steam Controller ile destek veren konsol- pcler, yıl içerisinde karşımıza çıkacak. Fiyatları 499 Dolar ile 6.000 Dolar arasında değişiyor. Yani her oyuncu klasmanına göre bir makine var. Steam Machines, konsol dünyasında Xbox One ve PlayStation 4′e rakip olarak gösteriliy or. Nintendo Wii’nin piyasadan yavaş yavaş kaybolmasıyla beraber, bu boşluğu Steam Machines doldurabilir.

10 K ıVRıMLı EKRANLAR OLED HD Televizyonlara yön vermeye başlayan kıvrımlı ekranlar, yavaş yavaş akıllı telefon piyasasına da giriş yapıyor. LG’nin G Flex adını verdiği 6-inçlik cihaz, türünün en iyi örneklerinden birisi. LG ve Samsung firmaları da kıvrımlı OLED HDTV konusunda kıyasıya bir rekabete girmiş durumdalar.ürün TeknolojiTeknoloji ekran kalınlığını incelettikçe, bu tarz tasarımlarla daha sık karşılacağız gibi gözüküyor.

11 TEŞEKKÜRLER


"CES 2014 FUARI 8.G RUP Ceyhun YAKUT Ufuk ÖZKAR Onurcan PALABIYIK Omeed KADHİM Çağrı TUNCAY Erdem ONAN Koray AVCI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları