Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAKKINDA : Windows 98’ den sonra çıkmıştır. Daha güzel ve kullanışlı yeni şeyler eklenmiştir. 16-bit/32-bit melez işletim sistemidir. Microsoft Windows.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAKKINDA : Windows 98’ den sonra çıkmıştır. Daha güzel ve kullanışlı yeni şeyler eklenmiştir. 16-bit/32-bit melez işletim sistemidir. Microsoft Windows."— Sunum transkripti:

1

2 HAKKINDA : Windows 98’ den sonra çıkmıştır. Daha güzel ve kullanışlı yeni şeyler eklenmiştir. 16-bit/32-bit melez işletim sistemidir. Microsoft Windows ailesinin NT çekirdekli olmayan son temsilcisidir.

3 Sistem Gereksinimleri :
VGA daha yüksek çözünürlükte monitör Pentium 150MHz işlemci yada daha iyisi 32MB RAM veya yükseği Minimum 320MB boş hard-disk alanı

4 Yenilikleri : Media Player 'ın 7 sürümü skin desteği ve CD player ile birlikte geliyor. System Restore, Windows çakıldıktan sonra sistemi kurtarıyor. HTML tabanlı yardım vede destek merkezi Evde kolayca bir LAN kuran Home Networking Wizard

5 Yenilikleri : Movie Maker : Ev kullanımına uygun video montaj programı. MSN Messenger 2.2 Güvenlik vede hızı arttıran yeni TCP/IP Stack Internet paketleri için yeni board ve kart oyunları. Baskı önizlemeli Internet Explorer 5.5

6 Windows Millennium’ a geçmek için nedenler :
Ev videolarınızı bilgisayarınıza aktarabilir ve düzenleyebilirsiniz. Fotoğraf koleksiyonunuzu tozlu kutunuzdan Web’e taşıyın. Sevdiğiniz müzikler için arşiv ve dizin oluşturabilirsiniz. Önemli dosyalarınızı koruyun.

7 Windows Millennium’ a geçmek için nedenler :
Bilgisayarınızı normal durumuna geri getirin. Gerek duyduğunuz yanıtları bulun. Video kaydedicinizi ve termometrenizi programlamak için bilgisayarınızı kullanın. Evinizdeki bilgisayarları birbirine bağlayın. Yeni oyun olanakları.

8 Güçlü yönleri: Video, müzik ve fotoğraf: Dijital fotoğrafları, müziği ve videoyu kolayca yönetebilir, paylaşabilir ve düzenleyebilirsiniz. Gelişmiş kullanıcı deneyimi: Windows Me içerdiği yeni sistem koruma özellikleri ve gelişmiş yardım işlevleri sayesinde ev kullanımı için şimdiye dek üretilmiş en sorunsuz işletim sistemidir. Gelişmiş ev ağ sistemi: Evde ağ sistemi kurmak iyi bir yöntem olabilir, böylece evinizdeki tüm bilgisayarlar yazıcıları, Internet bağlantılarını ve diğer aygıtları paylaşabilir. Zengin Internet deneyimi: Windows Me geniş bant bağlantısı desteği, Internet haberleşme araçları ve çevrimiçi oyunlar içeriyor.

9 Dezavantajları : Windows ME microsoft'un bugüne kadar yaptığı en kararsız işletim sistemidir. WinME de çekirdekte sorunlar oluşmuştur pek tavsiye edilmez. NTFS dosya sistemini desteklememesi. Zamanının en pahalı beta işletim sistemi.

10 Dezavantajları: Windows 2000 ile yakın zamanda sürüldüğü için fazla yayılamamıştır. Simetrik çoklu işlem yapısı bulunmamaktadır. Dosya şifreleme ve kimlik denetimi de yapılamamaktadır.

11 SORULAR VE YORUMLAR

12 TEŞEKKÜRLER.. HAZIRLAYANLAR : Erkan ZEYBEKOĞLU Murat Emre ÇAKIR
Hüseyin SANCI Selçuk SEFER


"HAKKINDA : Windows 98’ den sonra çıkmıştır. Daha güzel ve kullanışlı yeni şeyler eklenmiştir. 16-bit/32-bit melez işletim sistemidir. Microsoft Windows." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları