Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ESKİ YENİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ESKİ YENİ."— Sunum transkripti:

1 ESKİ YENİ

2 EL TELSİZİ ESKİ KAPSAMA ALANI

3 EL TELSİZİ YENİ KAPSAMA ALANI

4 TELSİZ RÖLE İSTASYONLARI HARİTASI

5 TELSİZ GENİŞ ALAN KAPLAMA PROJESİ İLE GELEN YENİLİKLER
Telsiz Sistemi Kuleleri Telsiz Sistemi Odaları Telsiz Sistemi Güvenlik Kameraları Scada Sistemi Telsiz Sistemi Enerji Tesisatı IPICS (Telsiz Bütünleştirme Sistemi) Her Röle İstasyonunda Diğer Kurum Ve Kuruluşlar İçin Ayrılmış 5’er Oda. Hem İBB’nin Hem de Diğer 5 Kurumun Enerjisini Sağlayacak Kapasitede Jeneratör.

6 TELSİZ SİSTEMİ KULELERİ
160 km/saat rüzgar hızı metrekare anten alanı 25

7 TELSİZ SİSTEMİ ODALARI
Eski telsiz sistemimiz konteynır veya eski betonarme yapılardan oluşmaktaydı. Yeni telsiz sisteminde 90 metrekarelik 5+1 odadan oluşan 16 tane sistem odası yapılmıştır. Betonarme olan bu binaların yalıtımı alüminyum sandviç panellerle sağlanmıştır. 60 metrekarelik 1 adet oda İBB ihtiyaçları için, 6’şar metrekarelik diğer 5 oda ise Kamu kurum ve kuruluşlarına tahsis edilmek üzere ayrılmıştır.

8 SCADA SİSTEMİ Telsiz Röle İstasyonlarına kurulacak SCADA sistemi ile Jeneratör, UPS, Güvenlik Kameraları, lambalar,serverlar, kapılar, ortam sıcaklık bilgisi merkezi bir yerden izlenebilecektir. Böylelikle arızalara müdahale çok daha kısa bir sürede yapılabilecektir.

9 TELSİZ BÜTÜNLEŞTİRME SİSTEMİ
Mevcut ve tesis edilecek olan telsiz sisteminde bulunan farklı frekanslardaki telsizlerin birbiriyle ve IP şebekesi üzerinde bulunan iletişim teknolojileriyle, GSM telefonlarla ve analog telefonlarla haberleşmesini sağlayacak bir yazılım donanım bütünü olacaktır. Telsiz Bütünleştirme sistemi ile farklı telsiz kanalları VoIP teknolojisi ile IP üzerinden şebekeye dahil edilecek, farklı kanallar birbirine aktarılabileceği gibi IP telefonlara, masaüstü uygulamalara, analog telefonlara ve GSM telefonlara da bas konuş işlevi kazandırılabilecektir.

10 TELSİZ SİSTEMİ ENERJİ TESİSATI
Her röle istasyonuna jeneratör, UPS ve klima konulacaktır. Jeneratör sistemi, 2 haftalık bir elektrik kesintisinde hiç yakıt takviyesi yapmadan kesintisiz olarak çalışabilecek durumdadır. Her röle istasyonuna BEDAŞ ve AYEDAŞ ile sözleşmeler yapılarak enerji tesisatı çekilmiştir.


"ESKİ YENİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları