Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YAPILAN ÇALIŞMALAR Dersliklerin PVC olan kapıları sökülerek yerine çelik kasalı 14 adet ahşap kapı takıldı. Lavabolarda kırık ve kullanılamaz durumda olan.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YAPILAN ÇALIŞMALAR Dersliklerin PVC olan kapıları sökülerek yerine çelik kasalı 14 adet ahşap kapı takıldı. Lavabolarda kırık ve kullanılamaz durumda olan."— Sunum transkripti:

1 YAVUZ SULTAN SELİM İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAKIM-ONARIM İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR

2 YAPILAN ÇALIŞMALAR Dersliklerin PVC olan kapıları sökülerek yerine çelik kasalı 14 adet ahşap kapı takıldı. Lavabolarda kırık ve kullanılamaz durumda olan 13 adet PVC kapı yenisiyle değiştirildi. İlkokul binasındaki tüm lavaboların su tesisatı fayans üstü olacak şekilde yeniden döşendi. İlkokul binasında daha önce öğretmen tuvaletleri olmadığından öğrenci tuvaletlerinden birer adet ayrılarak araya duvar çekildi, öğretmen tuvaletine dönüştürüldü. Örülen duvarlara fayans döşendi. Öğretmen tuvaletlerine 2 adet ayaklı lavabo monte edildi. Merdiven boşluklarındaki kırık ahşap pencereler PVC’ye dönüştürüldü. Eskiden kütüphane olarak kullanılan bölümün ortasına duvar örülerek, müdür ve öğretmenler odası olarak ikiye bölündü. 6 adet tuvalet taşı değiştirildi. Fayansı yapıldı. Elektrik tesisatı elden geçirildi, tüm sınıfların ampul, duy ve prizleri yenilendi. İki okul arasına duvar örüldü. Okulun iç cephe boyası yaptırıldı. Öğretmenler ve idareciler tarafından okula üç adet klima alındı. Anasınıflarına kalorifer tesisatı döşendi.

3 Dersliklerin PVC olan kapıları sökülerek yerine çelik kasalı 14 adet ahşap kapı takıldı.

4 Lavabolarda kırık ve kullanılamaz durumda olan 13 adet PVC kapı yenisiyle değiştirildi.

5 İlkokul binasındaki tüm lavaboların su tesisatı fayans üstü olacak şekilde yeniden döşendi.

6 İlkokul binasında daha önce öğretmen tuvaletleri olmadığından öğrenci tuvaletlerinden birer adet ayrılarak araya duvar çekildi, öğretmen tuvaletine dönüştürüldü. Örülen duvarlara fayans döşendi.

7 Öğretmen tuvaletlerine 2 adet ayaklı lavabo monte edildi.

8 Merdiven boşluklarındaki kırık ahşap pencereler PVC’ye dönüştürüldü.

9 Eskiden kütüphane olarak kullanılan bölümün ortasına duvar örülerek, müdür ve öğretmenler odası olarak ikiye bölündü.

10 6 adet tuvalet taşı değiştirildi. Fayansı yapıldı.

11 Elektrik tesisatı elden geçirildi, tüm sınıfların ampul, duy ve prizleri yenilendi.

12 Okulun iç cephe boyası yaptırıldı.

13 Öğretmenler ve idareciler tarafından okula üç adet klima alındı

14 Anasınıflarına kalorifer tesisatı döşendi.

15 Yapılan Harcamalar Elektrik işi için; 450,00 TL
İç cephe boyası için; 800,00 TL Sınıf perdeleri için; 400,00 TL Tuvalet taşları için; 400,00 TL Su deposu için; 350,00 TL Marangoz işçiliği ve melzeme için; 650,00 TL Anasınıflarındaki halıların yıkanması için; 400,00 TL Demir işçiliği için; 450,00 TL Çay ocağı tezgahı için; 250,00 TL olmak üzere toplam 4.150,00 TL harcama yapılmıştır.


"YAPILAN ÇALIŞMALAR Dersliklerin PVC olan kapıları sökülerek yerine çelik kasalı 14 adet ahşap kapı takıldı. Lavabolarda kırık ve kullanılamaz durumda olan." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları