Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İşlere GO Demenin Zamanı Geldi!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İşlere GO Demenin Zamanı Geldi!"— Sunum transkripti:

1 İşlere GO Demenin Zamanı Geldi!

2 GO’nun En’leri Hizmetinizde!

3 GO Paketler GO Basic GO Pro GO Power GO Shop Manager GO Bordro

4

5 Stok Alım Satım Finans Genel Muhasebe Üretim GO Bordro Raporlama
Fonksiyonlar Stok Alım Satım Finans Genel Muhasebe Üretim GO Bordro Raporlama

6 GO ile etkin stok takibi
Fonksiyonlar Stok / Envanter Ambarlarda ayrı ayrı ve toplu stok durumu takibi Ambar veya ambar grupları bazında maliyet hesaplama Her ambar için stok seviye kontrolleri Malzeme kartına resim ekleme, form ve raporlarda bastırma GO ile etkin stok takibi Bu ürünün ambar toplamlarını rapor almadan görmem mümkün mü? Envanterimde ne kadar ürün var? En maliyetli 10 stok hangileri? Bazen depodan yanlış ürün geliyor, stok kartına resim eklemek mümkün mü? Ambar sayımımı girebileceğim bir ekran var mı?

7 Satarken maliyetinizi bilin...
Fonksiyonlar Stok / Maliyetlendirme FIFO, Eldekilerin Ort., Girişlerin Ort., Fiziksel, Dönemsel türleriyle maliyet hesaplama Fatura bazında maliyet Tek tuşla Satılan Malın Maliyeti Mahsubu Maliyet üzerinden birim fiyat Satarken maliyetinizi bilin... Zararına satıp satmadığımı nasıl bilirim ? Planlama yapmam lazım, hangi stoklarım en karlı? Tüm ürünler bazında ne kadar kar ettiğimi görebilmek benim için çok önemli. Bu mümkün müdür? Sadece elimde kalan envanterin ortalama maliyetini bulabilir miyim?

8 Fonksiyonlar Stok / Barkod Desteği Barkod ile malzeme giriş çıkışları Her birim için birden fazla barkod ile işlem yapma Ağırlıklı barkod kullanımı ve ürün/miktar bilgisinin işlemlere otomatik getirilmesi Görüntülü ve sesli hatalı barkod numarası uyarıları İster RFID ister Barkod ile çalışın, GO’dan satışlarınıza tam destek... Barkod cihazı ile satış yapabilir miyim? Bazı ürünlerin birden fazla barkodu var. Girebileceğim bir alan var mı? Teraziden çıkan gramlı barkodları fatura keserken kullanabilir miyim?

9 Fonksiyonlar Stok / Seri Lot Takibi Seri / Lot numarası ile malzeme takibi Ambara girişlerde Seri / Lot numarası kullanımı, çıkışlarda giriş numarası ile ilişkilendirme Lot takibi ile son kullanım tarihi takibi Herbir malzeme ya da partinin giriş ve çıkışının izini sürme GO’da seri lot takibi ile stoklarınızı geriye dönük hatasız takip edin... Bu bozuk çıkan malları nereden almıştım? Bu ürünü kime satmışım? Bu ay sattığım cep telefonlarının IMEI numaralarını nasıl raporlarım?

10 Alım Satım Stok Finans Genel Muhasebe Üretim GO Bordro Raporlama
Fonksiyonlar Stok Alım Satım Finans Genel Muhasebe Üretim GO Bordro Raporlama

11 İş yaptığınız firmaların kayıtlarını takip edin...
Fonksiyonlar Alım Satım / Cari Hesap Detaylı cari hesap takibi Cari hesap kartlarında risk limiti tanımlama Risk kontrolü Ödeme izleme Kur farkı hesaplama İş yaptığınız firmaların kayıtlarını takip edin... İş yapmaya başlayacağımız yeni müşterinin kaydını açabilecek miyiz? Açtığımız cari hesap kartlarına hangi bilgileri girebiliriz?

12 Fonksiyonlar Alım Satım / Sipariş Siparişlerde satınalma ve satış koşullarının geriye dönük takibi Onaylanmayan siparişlerin sevk ve satın almasını engelleme Siparişi alınan ürünü rezerve ederek, satışını engelleme Alınan siparişlere karşılık otomatik karşı sipariş oluşturma Zaman ve para kazanmaya sipariş alırken başlayın, piyasadaki prestijinizi artırın... Bu cari hesabın siparişini bu indirimle kim almış? Depodaki arkadaşlar siparişleri benim onayım olmadan sevk edemezler diyebilecek miyim? En iyi müşterime ayırdığım ürünü başkasına mı satmışım?

13 GO ile fiyat listeleriniz hep güncel...
Fonksiyonlar Alım Satım / Fiyat Kartları Malzeme fiyatlarını cari hesap, ambar, ödeme planı özelinde tanımlama Saat ve tarih bazında fiyat Geçerliliği bitmiş fiyatları saklayarak değişimlerinin takibi İstenilen döviz türü ile fiyat tanımlama Toplu fiyat değişiklikleri MS Excel’deki fiyat listelerini programa doğrudan aktarma Farklı kategoride birçok cari hesabım var. Bunlara ayrı ayrı uygulamak üzere farklı fiyat listeleri oluşturup, bu listelerdeki değişimi izlemem mümkün olabilir mi? GO ile fiyat listeleriniz hep güncel... Cari hesaba, ürüne veya ödeme şekline göre değişik satış fiyatlarım var. Bunları tanımlamam ve işlem yaparken fiyatların bu parametrelere göre otomatik olarak gelmesini sağlamam mümkün mü? Envanterimdeki ürün sayısı oldukça fazla olduğundan yeniden fiyatlandırma çalışmaları çok zaman alıyor. Bunu hızlandıracak bir çözüm var mı ?

14 Etkin konsinye takibi ile stok maliyetlerinizi düşürün...
Fonksiyonlar Alım Satım / Konsinye Takibi Alınan/verilen konsinyelerin ürün ve cari hesap bazında takibi Konsinye işlemi üzerinden “faturala” seçeneği ile tek tuşla fatura kaydı Konsinyelerin maliyet etkilerinin dikkate alınması Etkin konsinye takibi ile stok maliyetlerinizi düşürün... Kimde ne kadar konsinyem var? Arı ltd. 'e gönderdiğimiz konsinyeleri faturalamamız gerekiyor, listesi var mıydı? Konsinye olarak getirttiğim malları nasıl takip edebilirim?

15 Tüm fatura detaylarını kaydetme, yazdırma, ön izleme ve raporlama
Fonksiyonlar Alım Satım / Fatura Tüm fatura detaylarını kaydetme, yazdırma, ön izleme ve raporlama Sipariş ve irsaliyeleri tek tuşla ya da topluca faturalama Faturanın maliyet takibi Satılan malın maliyeti mahsubunu oluşturma Proformaları tek tuşla gerçek faturaya dönüştürme Faturada iade al ve iade et seçenekleri Hizmet faturası kesebilir miyim? Faturaya istediğim sayıda sipariş ve irsaliye aktarabilir miyim? Aynı fatura üzerinden cari hesap, sevkiyat, sipariş ve satıcı bilgilerini, faturayı kimin kestiğini, uygulanmış toplam indirimi görebilmem mümkün mü? Bu faturanın bana maliyetini görebilir miyim? Cumartesileri iade alamıyoruz...Bu yoğunlukta nasıl yapalım?

16 Ödeme ve tahsilat planları ile düzenli ve hatasız çalışın...
Fonksiyonlar Alım Satım / Ödeme ve Tahsilat Planları Esnek ödeme planları Cari hesaba ya da işleme özel ödeme planları Tek işlemle kapalı faturaların hem malzeme hem de ödeme/tahsilat ayrıntılarını kaydetme Ödeme ve tahsilat planları ile düzenli ve hatasız çalışın... Kestiğim faturanın ödemesinin otomatik oluşmasını ve cari hesaba yansımasını istiyorum bu mümkün mü? Diyelim ki kasadan peşin ödenmiş bir fatura kestim, faturasını ve ödemesini ayrı ayrı mı girmem lazım? Arı Ltd. ‘e sattığım her ürünü %25 peşin, bakiyesi 4 taksit olarak faturalıyorum. Her faturada bu koşulların otomatik olarak uygulanmasını sağlayabilir miyim?

17 GO ile fiyat farkından para kaybetmeyin...
Fonksiyonlar Alım Satım / Fiyat Farkı Uygulama Fiyat farklarının takibi Fatura üzerinden tek tuşla fark faturası oluşturma Fiyat farkı kaydıyla hem cari hesap hem de maliyet etkilerini oluşturma GO ile fiyat farkından para kaybetmeyin... Alınan ya da verilen fiyat farklarının takibi Fiyat farkı uygulanacak fatura üzerinden tek tuşla fark faturası oluşturma Fiyat farkı kaydıyla hem cari hesap hem de maliyet etkilerini oluşturma Distribütörden gelen fiyat farkı faturası doğru mu kesilmiş? Bu faturayı nasıl takip ederim? Bu cari hesaba fiyat farkı faturası kesebilir miyim?

18 Finans Stok Alım Satım Genel Muhasebe Üretim GO Bordro Raporlama
Fonksiyonlar Stok Alım Satım Finans Genel Muhasebe Üretim GO Bordro Raporlama

19 Fonksiyonlar Finans / Çek Senet Çek ve senetlerin durum takibi Yaşlandırma raporu ile nakit akış yönetimi Reeskont hesaplaması Tahsilat tarihine özel kur bilgisi girişi Toplu çek/senet giriş ve çıkışları Çek/senet kayıtlarının muhasebeleşmesi GO sizi çek ve senetleriniz ile ilgili en detaylı ve doğru bilgilere kolayca ulaştırır... Senet bordrosundaki on senedin ortalama vadesini nasıl hesaplayabilirim? Arı Ltd’ e ciro ettiğimiz çek karşılıksız çıkmış, bize kimden gelmişti? Elimdeki tüm alacak senetlerinin bugünkü nakit değeri nedir?

20 Fonksiyonlar Finans / Kredi Kartı Kredi kartı satışlarının kaydı Banka sözleşmelerinin kaydı ve tahsilatlarda kullanma Banka geri ödemelerinin takibi için detaylı raporlama ve nakit akışı takibi Puan, komisyon, vade farkı kesintileri kontrolü Otomatik banka geri ödemeleri Tüm kredi kartı muhasebe kayıtlarını oluşturma Kredi Kartı ile satışlarınız, banka geri ödemeleriniz.. Hepsi GO’nun kontrolünde! Her bankanın çalışma şekli, komisyon oranı, ödeme günü farklı hepsini ayrı ayrı tanımlayabilmek mümkün mü? Kredi kartıyla yaptığım satışların geri dönüşleri bankadan ne zaman gelecek? Hizmet ve puan komisyonlarını ayrı ayrı tanımlayabilir miyim?

21 Fonksiyonlar Finans / Risk Takibi Müşteri risk limitlerinin kontrolü Risk aşım uyarıları ve işlemleri engelleyebilme Çek senet için risk çarpanları Riski etkileyecek işlemleri parametrik olarak belirleme Siz riskleri düşünmeyin. Tahsilat tutarını, zamanını varsa vade farkını GO takip etsin... Yüz YTL’lik senet aldım sadece altmış YTL’sini risk toplamına yansıtabilir miyim? Bir çeki tahsil ettiğimde riskten düşüyor mu? Müşterimin ödemesi 30 gün geçtiğinde ayrı, 60 gün geçtiğinde ayrı vade farkı oranı uygulayabilir miyim?

22 Yen ile alın Dolar ile satın Euro olarak tahsil edin...
Fonksiyonlar Finans / Çoklu Döviz Kullanımı İşlemlerde döviz kullanım imkanı Geciken dövizli tahsilatları için kur farkı hesaplama Farklı para birimleriyle yapılan işlemlerin birbirini kapatabilmesi İşleme özel kur uygulaması Yen ile alın Dolar ile satın Euro olarak tahsil edin... Ürünün fiyatını Japon Yen’i olarak girdim, faturamı Dolar cinsinden kestim, Satış raporlarını YTL üzerinden karşılaştırmalı olarak alabilir miyim? Farklı döviz türleri ile iş yaptığım bir müşterime her döviz türüne göre ayrı ayrı kur farkı hesaplatabilir miyim? Aynı müşteriye farklı döviz türleri ile fatura kesebilir miyim? Euro borcum var YTL ile kapatabilir miyim?

23 Finans / Borç Takip Sistemi
Fonksiyonlar Finans / Borç Takip Sistemi Geciken ödeme tahsilatlarını raporlama Valör ve gecikme faizi hesaplama Geciken tahsilatlar için vade farkını otomatik hesaplama, vade farkı faturasını kaydetme Yaşlandırma raporları ile ileriye ve geriye doğru nakit akışı Vade farkına esas işlemleri birbirleriyle eşleştirerek ya da otomatik kapatma seçeneği Müşterimin ödemesi 30 gün geçtiğinde ayrı 60 gün geçtiğinde ayrı vade farkı oranı uygulayabilir miyim? Bazı müşterilerimin ödemesi gecikti, vade farkını nasıl hesaplayacağım? Ödemesi geciken müşterilerim hangileri? Müşterimle mutabakat yapmam lazım nasıl olacak?

24 Banka kayıtlarınız için bankaya bağlı kalmayın...
Fonksiyonlar Finans / Banka Para yatırma, çekme, havale gönderme Hesaplar arası virman Banka hesapları bazında raporlama Banka kayıtlarınız için bankaya bağlı kalmayın... Banka mutabakatları için telefon başında saatler harcamak zorunda mıyım? Aynı hesaptan yaptığım virman,havale ve para çekme işlemlerini kaydedebilir miyim?

25 Kurlar değişsin siz para kaybetmeyin...
Fonksiyonlar Finans / Kur Farkı Geciken dövizli tahsilatlar için kur farkı hesaplama, finansal kayıpları izleme ve kaydını otomatik olarak oluşturma Kur farklarını istenen tarih itibariyle hesaplama Kurlar değişsin siz para kaybetmeyin... Kur farklarından çok kaybım oluyor. Geç ödenmiş faturalardan dolayı kur farkı hesaplayabilir miyim? Otomatik hesaplattığım kur farklarını mail ile gönderebilir miyim?

26 Alacaklarınızın teminatını GO’dan öğrenin...
Fonksiyonlar Finans / Teminat Takibi Banka ve cari hesaplara teminat mektubu limiti Teminat tutarının aşıldığı durumlarda uyarı alabilme Alacaklarınızın teminatını GO’dan öğrenin... Mal verdiğim firmadan teminat çeki aldım, bu çeke istinaden teminat limiti tanımlayabilir miyim? Ana firmama banka teminat mektubu verdim limitimi nasıl takip ederim?

27 Aynı firmadan A firmasının borcunu B firmasına GO aktarır..
Fonksiyonlar Finans / Grup Şirketi Takibi Grup firmalarının bakiye ve borç takiplerinin aynı kart üzerinden takibi İki grup şirketinin borcunu kendi arasında virman yapma Aynı firmadan A firmasının borcunu B firmasına GO aktarır.. Müşterimin farklı şubelerini ortak bir hesapta takip edebilir miyim? Müşterimin 2 firması var ama ödemeler birinden yapılıyor nasıl takip edeceğim?

28 Mevzuat değişikliklerine uyum sağlayan parametrik yapı
Fonksiyonlar Sabit Kıymetler Amortisman hesaplama Mevzuat değişikliklerine uyum sağlayan parametrik yapı Cari ve önceki mali dönemlerde yapılan sabit kıymet alış satış işlem kaydı Ek maliyetlerin sabit kıymet üzerine yüklenerek amortisman hesaplarına katılması Depodaki eski forklifti sattım, amortisman tablosuna yansıtabilir miyim? Her dönem amortisman ayırmak istemiyorum ama nasıl? Amortisman süreleri değişebiliyor bunu doğru bir şekilde hesaplatmak mümkün mü? Demirbaşlarımı farklı farklı yöntemlerle hesaplatabilir miyim? Demirbaşlarımı farklı farklı yöntemlerle hesaplatabilir miyim?

29 Genel Muhasebe Stok Alım Satım Finans Üretim GO Bordro Raporlama
Fonksiyonlar Stok Alım Satım Finans Genel Muhasebe Üretim GO Bordro Raporlama

30 GO ile mevzuata Tam uyum...
Fonksiyonlar Genel Muhasebe / Güncel Mevzuata Uyum Kayıt ve raporlamada Türk Vergi Usul Kanununa tam uygunluk Hesap planı üzerinde istenilen değişiklikleri ve toplu hesap değişikliği yapma Yansıtma şablonları ile iki tarih ve hesap aralığında yansıtma E-beyanname ile maliye bakanlığına gönderilecek bilgileri oluşturma GO ile mevzuata Tam uyum... Mevzuatta bir değişiklik olduğunda sorun yaşar mıyım? Hesap planımı kendi isteğime göre oluşturabilir miyim? Yansıtma işlemlerini tek tek mi yapacağım?

31 Genel Muhasebe / Yılsonu İşlemleri
Fonksiyonlar Genel Muhasebe / Yılsonu İşlemleri Devir işlemleriyle otomatik açılış ve kapanış fişleri Standart sunulan raporlar ile defter, karşılaştırmalı mali tablo ve pek çok raporu ekstra çalışma yapmadan alabilme Yevmiye defterini yazdırmadan önce ekranda inceleyebilir miyim? Resmi raporların tasarımı ile uğraşmamız gerekiyor mu? Yıl sonu işlemleri çok yoğun, nasıl yetiştireceğim? Döviz, masraf merkezi bilgilerine göre hesap detaylarını kaybetmeden yeni döneme geçebilir miyim? Bilanço çıkartmam lazım, karşılaştırmalı mali tablolarımı hazırlamak çok mu zor?

32 Genel Muhasebe / Muhasebeleştirme
Fonksiyonlar Genel Muhasebe / Muhasebeleştirme İstenilen kriterlerdeki kayıtları topluca muhasebeleştirme Muhasebeleştirilecek kayıtları seçme İstenilen kaydın üzerinde doğrudan muhasebeleştir seçeneği Muhasebeleşen kayıtların izinin sürülebilmesi için muhasebe kaydına doğrudan erişim Faturalarımı birleştirerek muhasebe kaydı oluşturabilir miyim? İstediğim kurallara göre, istediğim zaman aralığında toplu muhasebeleştirme yapabilir miyim?

33 Masraflarınız GO ile tam kontrol altında...
Fonksiyonlar Genel Muhasebe / Masraf Merkezleri Giderleri masraf merkezi bazında kaydetme Şablonlar ile kolay ve otomatik gider dağılımı Masraflarınız GO ile tam kontrol altında... Bu masrafı neden yapmıştık? Masraf merkezleri oluşturup masraflarımla ilgili rapor alabilir miyim? Çeşitli giderlerimi bir sürü alt hesap açarak mı izlemem gerekiyor? Masraf detayları yüzünden hesap planım çok şişiyor buna bir çözüm bulabilir miyim?

34 Üretim Stok Alım Satım Finans Genel Muhasebe GO Bordro Raporlama
Fonksiyonlar Stok Alım Satım Finans Genel Muhasebe Üretim GO Bordro Raporlama

35 Tek tuşla çok safhalı üretim...
Fonksiyonlar Üretim Mamul alt malzemeleri tanımlayarak reçete oluşturma İhtiyaç listesi İhtiyaç duyulan yarı mamulleri otomatik üretme Sarf edilen malzemelerin stoktan otomatik çekilmesi ve fire takibi Tek tuşla çok safhalı üretim... Bir üründen adet üretmek için ne kadar hammadde ve yarı mamule ihtiyacım olduğunu anında görebilir miyim? Üretimde oluşan sarf miktarlarını her üretimde elle mi hesaplayacağım? Bu ay yapılan üretimin sarf maliyetlerini görmem mümkün mü? Gerekli olan hammaddelerin ne kadarının elimde mevcut olduğunu nereden göreceğim?

36 GO Bordro Stok Alım Satım Finans Genel Muhasebe Üretim Raporlama
Fonksiyonlar Stok Alım Satım Finans Genel Muhasebe Üretim GO Bordro Raporlama

37 Çalışanlarınızın tüm bilgileri tek tuş uzağınızda...
Fonksiyonlar GO Bordro Tüm resmi bildirgeler, işe giriş/işten çıkış işlemleri Yönetici konsolu ile maaş, borç/avans, SSK işveren primleri, sosyal yardımlar toplamı, borç/avans, çalışan sayısı gibi bilgileri bölüm birim ve işyeri bazında güncel ve toplu olarak tek ekrandan izleme Sicil kartı üzerinden ücret, nüfus cüzdanı, erişim bilgileri, öğrenim durumu gibi pek çok detay bilgiye ulaşım Fotoğraf, imza gibi görsel bilgi takibi Çalışanlarınızın tüm bilgileri tek tuş uzağınızda... Maaş oranları bölümlere göre değişiyor. Maaş düzenlemelerini tek tek mi yapacağım? Şubat ayı çalışan sayısı nedir? İşe yeni girenler kimler? 6 yaşın üzerinde çocuğu olan kimler var?

38 Sicil kartı bilgilerini e-posta ile gönderebilme
Fonksiyonlar GO Bordro Sicil ve kanuni değişikliklere, atamalar ile ilgili bilgilere eksiksiz ulaşım, geçmişe yönelik sağlıklı hesaplama ve raporlama Sicil kartı bilgilerini e-posta ile gönderebilme Dokümantasyon takip özelliği Toplu ücret ayarlama Kullanıcı bazında, firma bölüm ve işyerine göre işlem yetkisi, kayıt bazında yetkilendirme Uygulamayı kullanan stajyerlerimiz çalışanların maaş bilgilerine ulaşamıyor değil mi? İşe giriş belgeleri ve diplomalara sicil kartından ulaşabilir miyim? Personel ödemelerimi, borç/avans ve çalışan sayısı bilgilerimi bölüm, birim ve işyeri bazında topluca görebilir miyim?

39 İzin planlaması ile verimli iş gücü..
Fonksiyonlar GO Bordro İzinleri istenilen kriterlerde bordroya yansıtma Farklı izin tiplerine göre raporlar Sicil kartı üzerinden istenilen tarihteki özet izin bilgilerine ulaşma İzin planlaması üzerinden tek tuş ile izin formu İzin planlaması ile verimli iş gücü.. Temmuz ayında izine çıkacak personel sayım kaç? Üretimde çalışan personelin aylara göre kullandığı mazeret izini dağılımını raporlayabilir miyim? Kullanılan izinleri tek bir işlemle bordroya aktarabilir miyim? Yasal izin defteri güncel bilgiler ışığında raporlanabilir mi? Geçen senelerde kullanılmayan izinleri de hesaplayarak güncel izin bilgilerine ulaşabilir miyim?

40 Bordro işlemlerine kesin çözüm...
Fonksiyonlar GO Bordro Mesai, sosyal yardım, ek ödeme ve ek kesintiler tanımlama Aylık prim ve hizmet belgesi, e-bildirge Bankalara otomatik ödeme emri çıkartan elektronik bankacılık sistemi ile zaman tasarrufu Esnek raporlarla tüm bordro hesaplama ayrıntılarının analizi Bordro işlemlerine kesin çözüm... Satış ekibim için prim hesaplatmam mümkün mü? Yöneticilerin belli bir miktar üzeri telefon giderleri için özel kesinti tanımlayabilir miyim? Mevzuat değişikliklerini artık takip edemiyorum! E-bildirgeyi SSK web sayfasına aktarabilir miyim? Kimlere aile yardımı uyguluyorum?

41 Kısa sürede pratik bordro hesapları...
Fonksiyonlar GO Bordro Puantaj kolay veri giriş özelliği Toplu sözleşme farkı hesaplama Çalışanlara bordrolarını e-posta ile gönderme Puantaj işlemlerinde formüller ile esnek hesaplamalar Kısa sürede pratik bordro hesapları... Çalışanlarının tümünün ikramiye tutarları ayrı. Tek tek kayıtları girmeden hızlıca nasıl yaparım? 250 personel için tek tek puantaj üretmenin başka yolu yok mu? Üretimdeki çalışanlara çalıştıkları gün üzerinden yemek ücretini nasıl hesaplarım?

42 Raporlama Stok Alım Satım Finans Genel Muhasebe Üretim GO Bordro
Fonksiyonlar Stok Alım Satım Finans Genel Muhasebe Üretim GO Bordro Raporlama

43 Fonksiyonlar Raporlama Bilgileri, istenilen kolona göre büyükten küçüğe sıralama Oluşturulan gruplara göre ara toplam alma Esnek filtreleme Rapor tasarım, ünite ve filtrelerinin tümünü kaydederek tek tuşla yeniden çalıştırma Sık kullanılan raporlara farklı bir menüden kolay erişim Rapor sonuçlarınızı gruplayın, filtreleyin, sıralayın ve ara toplam alın.. Raporumu istediğim kolona göre sıralayabilir miyim? Raporumu bir tablo üzerine alıp gruplama yaparak inceleyebilir miyim? Sık kullandığım raporlar için her seferinde tanımlamaları tekrar etmemenin bir yolu var mı? Benim raporlarımın ayrı bir yeri olsa... Kendi verdiğim isimlerle ulaşsam!

44 Raporunu sakla, parametrelerini seç, sakla tekrar tekrar kullan...
Fonksiyonlar Raporlama Rapor sonuçlarını doğrudan excel, html, pdf vb. formatlarda alma Ekranda görülen listeyi tek tuşla ile gönderme Rapor tasarımı ile format ve içerikte sınırsız değişiklik olanağı Kayıtlı herhangi bir veriyi istenilen rapora ekleme Raporunu sakla, parametrelerini seç, sakla tekrar tekrar kullan... Düzenlediğim rapor çıktısını Excel’e aktarabilir miyim? Raporumu tek tuşla ile gönderebilir miyim? Raporuma resim ekleyebilir, fontlarını değiştirip renklendirebilir miyim? Raporuma, GO’da girdiğim herhangi bir veriyi getirebilir miyim?

45 Navigator ile GO verilerini Excel’de raporlayın...
Fonksiyonlar Raporlama / Navigator Anlık verilerin MS Excel’den takibi GO kullanımı bilinmeden GO’daki verilere erişim Navigator ile GO verilerini Excel’de raporlayın... GO’daki verileri MS Excel üzerinden anlık olarak takip edebilir miyim? GO’ya girmeden raporlarımı MS Excel üzerinden güncelleyebilir miyim?

46 Focus ile formül kullanmadan dinamik raporlar üretin...
Fonksiyonlar Raporlama / Focus Hazır raporlar ile farklı analizler Tablo, Metin, Grafik, Kayan yazı formatları MS Excel’e güncel veri aktarımı Focus ile formül kullanmadan dinamik raporlar üretin... Hazır raporlar var mı? Formül kullanmadan en hızlı raporları nasıl alırım? Esnek ve hızlı raporlama derken ne kastediyorsunuz?

47

48 Müşterileriniz ile ilişkilerinizi geliştirin!
İleri Fonksiyonlar GO CRM Internet olan her yerden müşteri bilgilerine ulaşım ve işlem yapma Oluşturulacak listelere toplu ve Faks gönderimi Müşteri ya da adayına yapılmış ziyaret, arama vb. aktivitelerin takibi ve yeni ziyaret planları Müşterileriniz ile ilişkilerinizi geliştirin! Devamlı olarak seyahat ediyorum. Müşterilerimin güncel bilgilerine her yerden ulaşmam benim için önemli. Nasıl yapabilirim? Firmamdaki son kampanyalardan müşterilerimi nasıl haberdar ederim? Bu müşteriye en son ne zaman gidilmişti? Satıcılarımızın 3 aydır ziyaret etmediği müşterilerin raporunu alabilir miyim?

49 GO Sihirbazları yanınızda...
İleri Fonksiyonlar Sihirbazlar Kurulum sihirbazı ile otomatik olarak ve adım adım; Firma kurulumu Veritabanı, firma, kullanıcı, terminal gibi tanımlar Temel, ticari parametreler İstenilen adımdan başlayarak firma ayarlarını değiştirme Malzeme ve cari hesap tanımlarken sihirbaz desteği ile hatasız ve eksiksiz bilgi girişi Hiç kimseye gerek yok! GO Sihirbazları yanınızda... Firma tanımlamak için pek çok pencereden pek çok bilgi girmem gerekiyor, şunun bir kolayı yok mu? Yeni bir cari hesap kartı açıyorum, hatasız açmak için kim yardımcı olur?

50 Listeler Üzerinden İşlem Yapma
İleri Fonksiyonlar Listeler Üzerinden İşlem Yapma Malzeme ve cari hesap kartları üzerinden Sipariş, irsaliye ve fatura kaydı Ambar transfer kaydı Ödeme ve tahsilat işlemleri Vade farkı hesaplamaları Raporlamalar Kart üzerinden işlem yaparak menüler arası geçişlerin en aza inmesi Müşterilerimin listesi önümde buradan direk tahsilat giremez miyim? Ekran ekran gezmeden işlem yapmak mümkün değil mi?

51 Sık girdiğiniz kayıtlar GO’da saklı ve her an hizmetinizde...
İleri Fonksiyonlar Sık Kullanılan Kayıtlar Kolayca sık kullanılan işlemleri kopyalayama Sık kullanılan kayıtlar için ayrı listeler oluşturma Sık girdiğiniz kayıtlar GO’da saklı ve her an hizmetinizde... Düzenli olarak her ay, bakım anlaşmalarının faturalarını kesiyorum. Fatura bilgileri tekrar tekrar girmemi engelleyecek bir yöntem var mı? İçinde yüzlerce satır olan bu siparişin aynısını dün de girmiştim. Bu bilgileri bir yerden çağırmam mümkün mü?

52 MS Excel ile Veri Alışverişi
İleri Fonksiyonlar MS Excel ile Veri Alışverişi MS Excel’deki malzeme kartları cari hesap kartları fiyat listelerini programa doğrudan aktarma Tedarikçi fiyat listelerinin, veri girişine gerek kalmadan programa adaptasyonu Farklı programlardaki tanımları GO’ya kolayca aktarma Ana firmam fiyat listesini Excel de gönderiyor, programıma nasıl aktaracağım? Fiyat listemi Excel de güncelledim, GO’ya buradan aktarmak mümkün mü? Kayıt listemdeki bilgiler sürükle bırak özelliği ile Excel taşımam mümkün mü?

53 Alım faturanızdan doğruda satış oluşturun...
İleri Fonksiyonlar Alıştan Satış Oluşturma Tek tuşla sipariş üzerine temin edilen ürünlerin satış faturası Alış faturasında girilen bilgilerin satışta kullanımı Alım faturanızdan doğruda satış oluşturun... Müşterim için getirttiğim mallar var faturasını nasıl keseceğim, aynen aktaramaz mıyım? Alım faturamı aynen satışa çevirerek daha hızlı çalışabilir miyim?

54 hızlı kayıt ekleme GO’da
İleri Fonksiyonlar Otomatik Kayıt Ekleme İşlemlerde yeni kaydın otomatik açılması ile seri çalışma imkanı hızlı kayıt ekleme GO’da Bazı dönemlerde üst üste çok sayıda fatura kesmem gerekiyor. Bunun bir yolu var mı? Sipariş alırken her seferinde ekranlar arasında dolaşmam gerekecek mi? Peş peşe fatura kaydederken daha hızlı nasıl çalışabiliriz?

55 İşletmelerin nabzını tutun...
İleri Fonksiyonlar Yönetici Konsolu İleriye dönük günlük, haftalık, aylık nakit akışı Anlık nakit akış ve varlık durumu En çok satışı yapılan malzemelerin miktar ve parasal olarak grafik gösterimi En çok satış yapılan cari hesapların tutar bilgilerinin grafik gösterimi İşletmelerin nabzını tutun... Ne kadar alacağım ne kadar ödemem var bir ekrandan görmem mümkün mü? En çok hangi müşterime mal satmışım? Bu haftaki ödemeler için alacaklar yetiyor mu?

56 GO tanımladığınız görevleri otomatik olarak yerine getirir..
İleri Fonksiyonlar Görev Zamanlayıcı İleri tarih ve saatte maliyet, rapor ve veri aktarımı işlemlerini otomatik başlatma İleriye dönük zamanlanan işlemleri birbirlerinin bitişi ile başlatma Kullanıcı bazlı görev zamanlama GO tanımladığınız görevleri otomatik olarak yerine getirir.. Sabah işe geldiğimde isteğim raporlar hazır olabilir mi? Akşam verileri merkeze aktaracaktık, Ahmet halletti mi? İşten çıkmam lazım, sabahki toplantı da güncel maliyetler gerekiyor. Sabah işe geldiğimde hazır olabilir mi?

57 Browser’da istenilen kolonların gizlenmesi ya da gösterilmesi
İleri Fonksiyonlar Kolon Gizle / Göster Browser’da istenilen kolonların gizlenmesi ya da gösterilmesi Satırlar halinde kayıt girişi yapılan ekranlarda istenilen kolonların gizlenmesi ya da gösterilmesi Fatura satırlarında hareket özel kodu, çıkış izleme numarası gibi bir sürü kullanmadığım alan var. Bunları gizleyebilir miyim? Önceden gizlediğim kolonlar vardı bunları tekrar çağırabilir miyim? İrsaliye ve sipariş kayıt listelerinde daha sade bir ekran ile çalışmak istiyorum, mümkün mü? İrsaliye kesen farklı kullanıcılarımın farklı kolonları görmesini sağlayabilir miyim?

58 Eklenen kolonla ilgili veri girişi
İleri Fonksiyonlar Arayüz Uyarlama Kartlar üzerinde; tarih, metin, parasal ya da listeden seçim şeklinde ek alan tanımlama Malzeme ve Cari Hesap kayıt listeleri (browser) üzerine yeni kolon ekleme Eklenen kolonla ilgili veri girişi Oluşturulan kolona göre büyükten küçüğe göre sıralama Programda ISBN numarasını göremedim. Bu alanı malzeme kartına ekleyip raporlayabilir miyim? Kaset satıyorum, hem albüm hem şarkıcı adı ile ürün arayabilir miyim? Cari hesap kartına eklediğim ek bilgi giriş alanını sadece ben görebilir miyim? Tanımladığım ek bilgileri faturaya yazdırabilir miyim?

59 bilgi girişi yapılmadan kayıt yapılmasını engelleme..
İleri Fonksiyonlar Zorunlu Alanlar Standart alanlara, Ek tanımlı alanlara, bilgi girişi yapılmadan kayıt yapılmasını engelleme.. İşinizi şansa bırakmayın, size avantaj sağlayacak bilgileri atlamayın... Lastik sattığımız müşterinin araba markasını yine almayı unuttuk, bunu bize zorunlu kılacak, bu bilgiyi almadan fatura kestirmeyecek bir çözüm yok mu? Tanımladığım ek alanlarla kaydettiğim bilgileri, faturaya yazdırabilir miyim? Müşteriden mutlaka almamız gereken bilgiler var bunların unutulmamasını nasıl sağlarım?

60 GO Webmaster firmanızı dünyaya açsın..
İleri Fonksiyonlar GO Webmaster GO ile birlikte bir web sayfasına sahip olma Yasal olarak zorunlu hale gelecek tüm gerçek usulde firmaların web sayfası zorunluluğu ve mali tablolarını burada yayınlama zorunluluğunu zahmetsiz ve maliyetsiz karşılama GO’da kayıtlı istenilen bilgilerin web sayfasından doğrudan paylaşımı GO Webmaster firmanızı dünyaya açsın.. Birkaç tuşla oluşturabileceğim ve programımla entegre olabilecek bir web sayfasına sahip olabilir miyim? Mali tablolarımı aktarabileceğim otomatik güncellenen bir web sayfasını kime tasarlatırım? Stok bilgilerimi Web Sayfama otomatik olarak nasıl aktarabilirim?

61 İleri Fonksiyonlar GO Web Yalnızca internet erişimi olan bir bilgisayardan GO’ ya sipariş kaydı girme GO’da kayıtlı bilgileri raporlama GO Web ile istediğiniz bilgileri internet üzerinden paylaşın ve sipariş girin... Şirket dışındayken web den GO ya ulaşıp durumum nasıl görmem mümkün mü? Müşterimin yanında aldığım siparişi GO’ ya en kolay nasıl kaydederim?


"İşlere GO Demenin Zamanı Geldi!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları