Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MAKİNAPAZAR ‘İkinci eldeki, Birinci adresiniz’.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MAKİNAPAZAR ‘İkinci eldeki, Birinci adresiniz’."— Sunum transkripti:

1 MAKİNAPAZAR ‘İkinci eldeki, Birinci adresiniz’

2 AMAÇ Leasing firmalarının kredi geri ödemelerinde sıkıntıya düşmüş ve/veya sözleşmeleri fesih olmuş müşterilerinde bulunan iş makinalarının yer tesbiti ile birlikte ekspertizlerinin yapılarak reel satış bedellerinin belirlenmesi,satışa hazır hale getirilerek 24 saat güvenliğinin sağlanması,web üzerinden izlenebileceği ve alıcılar ile buluşulabilecek merkezi alanda sergilenmesi ,satışa engel arızalarının ekonomik şekilde giderilerek günlük bakımlarının kontrolü ve optimum fiyatla satışına katkı sağlamak.

3 İŞ TANIMI-FESİH ÖNCESİ
Sözleşmesi fesihe giden müşterilere ait iş makinalarının detaylı teknik ekspertizi yapılarak yurt içi ve yurt dışı reel satılabilir rakamlarını tesbit etmek.Bu sayede iş makinasının geri alınması durumunda anapara risk değerinin analizinin doğru tesbit edilebilmesine katkı sağlamak. Bu esnada fesihe gitmeden müşteri ve leasing firmasının anlaşması durumunda sözleşme devri için müşteri araştırmak. Leasing firması satış ve risk departmanları ile koordineli çalışarak iş makinasının yerinin tesbit edilmesi,gerekirse gps sistemi takılıp fesihe kadar izlenmesi.

4 İŞ TANIMI-FESİH SONRASI
Leasing firmalarının,sözleşmesi fesih olan müşterilerinden iş makinalarının geri alımı esnasında çalıştırma ve yükleme için teknik personel ve ekipman(anahtar,akü v.b)temini, Satışına mani arızaların tesbit edilerek raporlanması gerek görülürse ekonomik şekilde tamiri, 24 saat izlenebilecek,çalışma saati v.b. teknik raporların web üzerinden alınabileceği güvenlikli ve de alıcıların alım yaptığı en stratejik bölgelerde depolanmasını temin etmek. Periyodik bakımların kontrolü,ve satılacak olanları profesyonel bir satış ve pazarlama desteği vererek yurtiçi veya yurtdışında nakde çevirmek için leasinglerle işbirliği yapmak.

5 Pazarlama Faaliyetlerimiz
Piyasanın merkezinde,24 saat güvenlikli,web üzerinden makinalarınızı 24 saat izleyebileceğiniz teşhir alanı, Profesyonel satış mühendislerimiz ile direkt alıcıya ulaşma, Başlıca gazetelerde düzenli seri ilanlar Sanal Galeri Uluslararası web sitelerinde reklamlar 300 den fazla yabancı müşteriye düzenli 500 den fazla yerli müşteriye düzenli 5000 müşteriye SMS bilgilendirmesi

6 2.El iş makinası pazarı olan E-5 üzeri, Pendik’te 3,000 m² teşhir alanı
Kurtköy’de m² depolama alanı Çorlu’da 3,000 m² teşhir alanı

7 Günlük gazetelerde düzenli ilanlar
Türkiye’nin en çok okunan ve farklı kesimlere hitab eden başlıca gazetelerinde, düzenli aralıklarla portföyümüzdeki iş makinalarının ilanları yer almaktadır.

8 WEB üzerinde galeri

9 WEB üzerinde galeri-2

10 WEB üzerinde galeri-3

11 ULUSLARARASI WEB SİTELERİNDE İLANLAR

12 ULUSLARARASI WEB SİTELERİNDE İLANLAR-II

13 Müşterilere düzenli e-mail
300 den fazla yabancı, 500 den fazla yerli müşteri, portföyümüze yeni katılan her makina ile ilgili, detaylı ve fotoğraflı olarak, stok listemiz hakkında ise her ay sonu düzenli olarak ile bilgilendirilir.

14 5000 Müşteriye SMS Portföyümüze her yeni katılan makine, iç ve dış temizliği yapılıp, problemli ise cam, kaporta aksamı, müşteri onayı alınarak giderildikten sonra,SMS ile 5000’e yakın müşterimizin bilgisine sunulur.

15 Leasingli fiyatlandırma
Eldeki makinaların, leasing ile satılması için belirlenen faiz oranlarından, müşterilere eşit veya ara ödemeli, ödeme planları çıkartılıp, anlaşılması durumunda , gerekli evraklar , müşterinin piyasa istihbaratı da yapılarak, leasing firmasına eksiksiz olarak teslim edilir.

16 Profesyonel Servis Desteği
1.500 m²İkitelli’de, 2,000 m2 Çorlu’da kapalı alanlı atölyeler 15 adet donanımlı gezici servis aracı Değişik marka ve modellerde tecrübeli uzman teknisyen kadrosu Değişik marka ve modeller için yedek parça temini Kusursuz boya, kaporta hizmetleri

17 1.000 m² Atölye

18 Gezici Servis Desteği

19 Yedek Parça Temini

20 Emniyetli Yükleme Boşaltma
Özellikle kamyona indirip, bindirme sırasında risk taşıyan lastik tekerlikli iş makinaları, Makinapazar’ın usta operatörleri ve bu iş için özel yapılmış RAMPAsı sayesinde yükleme ve boşaltmada esnasında her zaman emniyettedirler.

21

22 Tüm bu hizmetlerin karşılığında ne ödeyeceksiniz ?

23 Paletli Yükleyici,Dozer
FİYAT LİSTESİ * Fiyatlar TL cinsinden verilmiştir. Depolama Hizmeti/Aylık Satış Komisyon Beko Loader % 3 Paletli Ekskavatör Lastikli Ekskavatör Lastikli Yükleyici Paletli Yükleyici,Dozer * Komisyon ücreti sadece Makinapazar’ın sattığı makineler için geçerli olup, leasingin gönderdiği müşterilere makina göstermek için verilen operatörlük, vs. hizmetleri Makinapazar tarafından ücretsiz olarak verilir.

24 Diğer Hizmetlerimiz İstediğiniz makina uluslararası piyasa değerlerine göre fiyatlandırılır. Uzman teknisyenlerimiz tarafından expertizleri yapılıp, sizlere fotoğraflı bir rapor şeklinde sunulur. Makinanın cam, lastik, kaporta aksamından, motor, pompa, şanzuman gibi ana komponentlerine kadar bakım-onarım ile ilgili ihtiyaçları, tekliflendirilir istenirse bu bakımlar yapılır. Nakliye konusu tekliflendirilir, istenirse nakliye hizmeti verilir. Hukuk hizmetleri verilir.

25 Diğer Hizmetlerimizin FİYAT LİSTESİ
* Fiyatlar TL cinsinden verilmiştir. Fiyat Ekspertizi Servis Hukuksal Hizmetler Beko Loader 100 300 ? Paletli Ekskavatör 500 Lastikli Ekskavatör Lastikli Yükleyici Paletli Yükleyici * Nakliye hizmetleri ve Bakım-Onarım Hizmetleri her makine için ayrı olarak ücretlendirilecektir.

26 Neden Makinapazar ? Sektörde 20 yıla yaklaşan tecrübe Geniş portföy
2.500 m² teşhir alanı 24 saat güvenlik Düzenli günlük bakımlar Profösyonel servis desteği Güvenli yükleme-boşaltma Leasing kredili fiyatlandırma


"MAKİNAPAZAR ‘İkinci eldeki, Birinci adresiniz’." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları