Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

STRATEJİK YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "STRATEJİK YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ"— Sunum transkripti:

1 STRATEJİK YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Ocak, 2014

2 Kullanıcı Adınız: ilknur.tunc
SİSTEME GİRİŞ SGDB WEB SAYFASINDAN STRATEJİK YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ BUTONUNA TIKLAYINIZ KULLANICI ADI VE ŞİFRE ‘’isim.soyisim’’ şeklinde oluşturulmuştur. Tüm kullanıcıların şifreleri ‘’0’’ (sıfır) olarak tanımlıdır. ÖRNEK: Kullanıcı Adınız: ilknur.tunc Kullanıcı Şifreniz: 0 (Birim bazında tanımlanan personel listesi sunumun sonunda yer almaktadır.)

3 VERİ GİRİŞİ’NE TIKLAYINIZ
SİSTEME GİRİŞ VERİ GİRİŞİ’NE TIKLAYINIZ

4 VERİ GİRİŞ EKRANININ KULLANILMASI
GÖSTERGE TAKİP VE 2014 YILI BİRİM HEDEF GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ BİRİM BÜTÇESİNİ GÖRMEK VE HARCAMA BİLGİSİ GİRİŞİ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ Birimin 2014 yılı performans hedeflerine ilişkin bilgiler bu ekranda yer almaktadır. Hedef girişi, gösterge gerçekleşme girişi ve harcama takibi bu ekran üzerinden yapılacaktır.

5 2014 YILI HEDEFLERİNİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ
Birime ilişkin hedef ve gerçekleşme bilgileri bu ekran üzerinden tanımlanmaktadır. Öncelikle 2014 yılı birim hedeflerini tanımlamak için açılan pencereden ‘hedef’ i seçiniz Yıl seçeneğini 2014 olarak belirleyiniz Biriminizin ilgili gösterge için 3’er aylık dönemler itibariyle hedeflediği rakamları bu alana yazınız. Her çeyrek dönem için gerçekleştirilmesi hedeflenen gösterge değerinin ayrı ayrı belirlenmesi gerekmektedir. 4 dönemin toplamı birimin yıl sonu hedefini oluşturacaktır. Bu nedenle 2014 yılı toplam hedefinizi 3’er aylık dönemler halinde oluşturarak bu ekrana tanımlamanız gerekmektedir. (4 dönem de doldurulmalıdır.) Hedef oluşturulurken birime tahsis edilen bütçe ödenekleri ile birimin performans programı ve bütçe hazırlık çalışmalarında sunulan bilgilerle uyumlu olmasına dikkat edilmelidir.

6 2014 YILI HEDEF GERÇEKLEŞMELERİNİN TAKİBİ
Birime ilişkin hedef ve gerçekleşme bilgileri bu ekran üzerinden tanımlanmaktadır. 2014 yılı birim hedef gerçekleşmelerini tanımlamak için açılan pencereden ‘gerçekleşen’ i seçiniz Yıl seçeneğini 2014 olarak belirleyiniz Hedeflenen ve gerçekleşen durum arasında farklılık olması halinde sapma nedenini mutlaka belirtiniz Biriminizin ilgili gösterge için ilgili dönemde ki gerçekleşme rakamını yazınız. Yıl başında tanımlamış olduğunuz hedefler bu alanda görüntülenecektir. Göstergeler 3 aylık, 6 aylık ve yıllık periyodlar halinde sınıflandırılmıştır. Veri Giriş ekranında hangi gösterge için hangi dönemlerde gerçekleşme bilgisi girileceği görülebilmektedir. Hedef gerçekleşme rakamlarının veri girişlerinin belirtilen zamanlarda gecikmeye ve tekrar hatırlatmaya mahal vermeyecek şekilde sisteme tanımlanmasından birim performans temsilcileri sorumludur.

7 BÜTÇE VE HARCAMALARIN TAKİBİ
Birimler tarafından yapılacak her harcama SGDB’ye gönderilmeden önce ilgili faaliyete tıklanarak birim tarafından bu ekran üzerinden kayıt edilecektir. Sisteme kayıt edilmeyen ödeme emri belgelerinin ödemesi yapılmayacaktır. 2014 yılında yapılması planlanan faaliyetler doğrultusunda tahsis edilen birim bütçeleri ekonomik sınıflandırmanın 4. düzeyinde bu ekrandan takip edilmektedir.

8 BÜTÇE VE HARCAMALARIN TAKİBİ
Harcamanın gerçekleştiği harcama kalemini seçiniz Açılan ekrandan yeni kayıt butonunu tıklayınız Fatura girişine tıklayınız

9 BÜTÇE VE HARCAMALARIN TAKİBİ
Bütün bilgileri doldurduktan sonra kaydet butonuna tıklayınız ‘’Değişiklikleri onayla’’ ya tıklayarak ekranı kapatınız.

10 BİRİM PERFORMANSININ İZLENMESİ
Üst Yönetim, Birim Yöneticileri ve Birim Performans Temsilcileri Birim Bazında hedef gerçekleşme durumlarını izleme ekranından takip edebileceklerdir. Birim yöneticileri Birimlerine ilişkin verilerin doğru, zamanında ve eksiksiz olarak sisteme girişinin yapılıp yapılmadığı ‘’ gösterge veri girişi izleme’’ ekranından takip edebileceklerdir.

11 BİRİM PERFORMANSININ İZLENMESİ
Biriminizi seçerek bul butonuna tıklayınız Veri girişinin yapılıp yapılmadığı takip edebilirsiniz.

12 GRUBU KULLANICI DEPARTMANI Performans Temsilcileri Ali Erhan KONUK YADİM ARMUTLU MYO ARMUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU Aysun ÖZ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI BAP KOORDİNATÖRLÜĞÜ BAP BASIN HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ YÜBİTAM CINARCIK MYO ÇINARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÇATIŞMA ÇÖZÜMLERİ MERKEZİ YÜÇAM DIŞ İLİŞKİLER MERKEZİ Didem SERVİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Elif SAK ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ Fahrettin ÇAKMAK YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU Fatih DİNÇ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ Fatih GÜLSEN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Fatma Kahraman GÜLOĞLU YÜKAM FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Ferhat KAPTAN KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞİMİLİK MERKEZİ YÜGİM Gönül BOZKAPLAN Halil CAN Hasan ŞİMŞEK HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ Hüsrev ULUG SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İİBF FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İkram DAŞTAN İLAHİYAT FAKÜLTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ İlker GÖKHAN KADIN VE AİLE MERKEZİ

13 Performans Temsilcileri
KÜTÜPHANE DAİRE BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Mihriban GÜZEL HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Necdet KILIÇ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Numan KURŞUN ARMUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU Nusret METİN HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Ömer ABİT İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Ömer KESİCİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI özel kalem harcama REKTÖRLÜK (ÖZEL KALEM) PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Rahşan ÖZGÖÇER REKTÖRLÜK GENEL SEKRETERLİK REKTÖRLÜK (GENEL SEKRETERLİK) REKTÖRLÜK ÖZEL KALEM SAĞLIK KÜLTÜR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Salih YILMAZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ SANAT TASARIM FAKÜLTESİ Serap TÜRKYILMAZ YÜSEM Sercan SARIBOYACI TERMAL MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ Şerafettin Köse TERMAL MYO Teslime EKİCİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU Tuncay ÖZGİŞİ YÜZİM UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Ümit ÜNVER YÜBİTAM Yalçın Murat AKTAŞ ÇINARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU YALOVA MYO YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU YAPI İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

14 SP Birim Yöneticileri Ali KÜÇÜKEFE BAP Ali Rıza ABAY İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Beytullah DEMİR KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Bülent Talat TAŞÇI DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ Cemal ŞENSOY PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Derya GÜROY ARMUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU Ersan ŞAHİN SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Esref AVCI SANAT TASARIM FAKÜLTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Faruk BÜLBÜL ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Gül Gönül BOZOGLU ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ Hakan BAKKAL STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İsmail ADAK YÜSEM İsmail AKTAR YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU Kadir ÇELİKTÜRK BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Kenan DAĞCI YÜÇAM Mustafa KURT SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Rafet BOZDOGAN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Recep Hayri EREN YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU Salih BATAL ÇINARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU Salih ÇAKIROĞLU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Selçuk DEMİR İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI Seyit Ahmet BİLGİN YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI Tahir YAREN İLAHİYAT FAKÜLTESİ Tuncay ÖZGİŞİ YÜZEM Ülker YILMAZ HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ Yaşar BECERİKLİ YÜBİTAM Yıldırım TORUN HUKUK FAKÜLTESİ Yıldız ATAMER TERMAL MESLEK YÜKSEKOKULU

15 Sisteme ilişkin sorularınız için Başkanlığımızdan bilgi alabilirsiniz
Stratejik Yönetim ve Planlama Birimi İlknur TUNÇ / Mali Hizmetler Uzm. Yrd. Dahili: 5850 Recep GÖKTAŞ Dahili: 5850


"STRATEJİK YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları