Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2010 Faaliyet Raporu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2010 Faaliyet Raporu."— Sunum transkripti:

1 2010 Faaliyet Raporu

2 Birim Bilgisi Birim hakkında genel bilgi
Haziran 2010 tarihinde faaliyetine başladı. Engelli öğrencilerimizin Üniversitemizin akademik ve sosyal imkanlarından bağımsız ve engelsiz bir birey olarak yararlanmasını sağlamak için çalışmalarını sürdürmektedir. İstatistiksel veriler (Personel, bütçe, vs.) Birim Koordinatörü ve koord. yardımcısından oluşan 2 kişilik kadrosu mevcuttur yılı için bütçe tahsis edilmemiştir.

3 2010 Yılı Faaliyetleri Engelsiz BİLGİ Birimi
2010 yılında gerçekleştirilen önemli proje ve işler 3 kampüste fiziksel mekanların engelsiz hale getirilmesi için incelemeler tamamlanmış, rapor ve bütçeleme yönetime sunulmuştur. Görme engelli öğrencilerimize sesli okuma programı sağlanmış, kaynak kitapların taramaları yaptırılarak sesli kütüphanenin oluşturulması yolunda çalışmalar başlatılmıştır. Gönüllü öğrencilerin katılımıyla görme engelli öğrencilerimiz için okuma grubu oluşturulmuş ve faaliyete geçmiştir. Engelsiz BİLGİ web sitesi için çalışmalar başlatılmıştır.

4 Genel Değerlendirme 2010 yılının genel bir özdeğerlendirilmesi
Yeni kurulan birimimiz web sitesi, tanıtım broşürü ve afiş çalışmaları aracılığıyla üniversite içerisinde bilinirliliğini arttırmak için çalışmalarda bulunmuştur. Akademik ve idari personelin ve tabii öğrencilerimizin destek ve katılımlarıyla engelsiz bir üniversite yaratmak mümkündür. Üniversitemiz birçok üniversiteye göre hem fiziksel imkanlar hem de bilinç düzeyi olarak büyük bir avanja sahiptir. Mevcut koşulları daha da geliştirerek bu alanda model bir kurum/üniversite olarak yer almamız mümkündür.

5 Genel Değerlendirme 2011 hedeflerine ulaşmak için gereken kaynak ve ihtiyaçlar Santral Kampüsü’ndeki yol çalışmasının bu yıl içinde tamamlanması öncelikli hedefimizdir. Bu konuda TL bütçe ayrılmıştır. İkinci öncelikli hedefimiz bedensel engelli öğrencilerimizin ulaşımında kullanılmak üzere liftli bir aracın üniversitemize temin edilmesidir. Bu konuda gerekli teknik ve fiyat çalışması yapılmıştır.

6 2011 Hedefleri Birimin 2011 hedefleri (top 10 hedef, mümkün olan hedefleri istatistiksel datalar ile destekleyin) Santral Kampüsü’nde tekerlekli sandalye yolunun yapımı Liftli bir aracın sağlanması öğrenim yılında saha fazla sayıda engelli öğrencinin üniversitemizi tercih etmesi için gerekli koşul ve tanıtım imkanlarını arttırmak


"2010 Faaliyet Raporu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları