Sunuyu indir
Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz
YayınlayanPinar Ünal Değiştirilmiş 5 yıl önce
1
MARMARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
YEMEKHANE MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ MART 2019
2
KATILIMCI PROFİLİ İŞİNİZ 2017 2018 2019 Öğrenci 73,19 90,26 83,84
Akademik Personel 13,77 4,23 9,12 İdari Personel 12,19 5,15 6,86 Hizmet Alımı İle İstihdam Edilen Personel 0,84 0,37 0,18 ANKETE KATILAN TOPLAM KİŞİ 2191 544 4331
3
GENEL OLARAK YARARLANDIĞINIZ YEMEKHANE
2017 2018 2019 Göztepe Yerleşkesi 63,05 54,04 67,77 Anadoluhisarı Yerleşkesi 5,54 3,49 6,79 Başıbüyük Yerleşkesi 7,33 6,80 10,88 Haydarpaşa Yerleşkesi 11,49 25,37 4,64 Bahçelievler Yerleşkesi 5,04 2,02 1,59 Bağlarbaşı Yerleşkesi 3,73 2,94 4,20 Acıbadem Yerleşkesi 1,35 1,47 1,73 Kartal Yerleşkesi 0,10 0,92 2,08 Sultanahmet Yerleşkesi 0,55 0,18
4
YEMEKLERİN LEZZETİ 2017 2018 2019 İYİ 15,46 16,36 18,10 ORTA 49,18
45,77 48,76 KÖTÜ 35,31 37,87 33,13
5
YEMEKLERİN LEZZETİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI
6
YEMEKLERİN ÇEŞİTLİLİĞİ
2017 2018 2019 İYİ 27,30 23,71 24,22 ORTA 42,60 39,52 43,87 KÖTÜ 29,80 36,76 31,91
7
YEMEKLERİN ÇEŞİTLİLİĞİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI
8
YEMEKHANE PERSONELİNİN TAVIR VE DAVRANIŞI
2017 2018 2019 İYİ 59,00 63,60 72,27 ORTA 32,00 27,02 21,93 KÖTÜ 9,00 9,38 5,80
9
YEMEKHANE PERSONELİNİN TAVIR VE DAVRANIŞI SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI
10
HİJYEN KURALLARINA UYULMASI
2017 2018 2019 İYİ 43,70 41,73 46,48 ORTA 42,70 40,62 40,45 KÖTÜ 13,40 17,65 13,07
11
HİJYEN KURALLARINA UYULMASI SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI
12
MASALARIN TEMİZLİĞİ VE DÜZENİ
2017 2018 2019 İYİ 49,79 49,45 52,23 ORTA 37,04 37,68 35,72 KÖTÜ 12,98 12,87 12,05
13
MASALARIN TEMİZLİĞİ VE DÜZENİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI
14
YEMEK TABAĞI/TABLDOT, ÇATAL, BIÇAK VE KAŞIKLARIN TEMİZLİĞİ
2017 2018 2019 İYİ 39,50 40,07 38,14 ORTA 42,10 41,54 41,75 KÖTÜ 18,20 18,38 20,11
15
YEMEK TABAĞI/TABLDOT,ÇATAL,BIÇAK VE KAŞIĞIN TEMİZLİĞİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI
16
HAVALANDIRMANIN YETERLİLİĞİ
2017 2018 2019 İYİ 27,80 32,35 40,11 ORTA 37,50 36,99 KÖTÜ 34,40 30,15 22,90
17
HAVALANDIRMANIN YETERLİLİĞİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI
18
ISITMA/SOĞUTMANIN YETERLİLİĞİ
2017 2018 2019 İYİ 33,90 40,26 45,76 ORTA 41,20 34,56 35,77 KÖTÜ 24,80 25,18 18,47
19
ISITMA/SOĞUTMANIN YETERLİLİĞİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI
20
TERCİH ETTİĞİNİZ MENÜ 2017 2018 2019 Diyabet 2,40 3,86 2,01 Vejetaryen
5,70 5,33 5,06 Mevcut Menü 87,50 89,34 88,94 Diğer 4,30 1,47 3,99
21
TERCİH ETTİĞİNİZ MENÜ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI
22
TEŞEKKÜR EDERİZ https://sks.marmara.edu.tr/
Benzer bir sunumlar
© 2024 SlidePlayer.biz.tr Inc.
All rights reserved.