Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KALİTE KONTROL Bitmiş bantlı govanın, elle ve gözle sayada oluşabilecek hataların kontrolüdür. Elle kontrol: Sayada üzerinde uzun olarak kalan iplik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KALİTE KONTROL Bitmiş bantlı govanın, elle ve gözle sayada oluşabilecek hataların kontrolüdür. Elle kontrol: Sayada üzerinde uzun olarak kalan iplik."— Sunum transkripti:

1 KALİTE KONTROL Bitmiş bantlı govanın, elle ve gözle sayada oluşabilecek hataların kontrolüdür. Elle kontrol: Sayada üzerinde uzun olarak kalan iplik uçları kesilir. Saya üzerindeki yapıştırıcılar temizlenir. Eşleştirme yapılarak eksik olup olmadığı kontrol edilir. Saya derisinde, deri kusurlarının olup olmadığına bakılır.

2 GÖZLE KONTROL İmalatı biten bantlı gova sayada renk, biçim, görünüş vb. işlemler yapılarak sayalar elden geçirilir. Bulunan hatalar düzeltilecek gibiyse düzeltilir. Düzeltme işlemi olmazsa hata oranına bağlı olarak tekrar üretim için gerekli hazırlıklar yapılır.

3 KONULARIN GENEL DEĞERLENDİRMELERİNİN YAPILMASI.


"KALİTE KONTROL Bitmiş bantlı govanın, elle ve gözle sayada oluşabilecek hataların kontrolüdür. Elle kontrol: Sayada üzerinde uzun olarak kalan iplik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları