Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

4 HAFTA 53 YILDIZ 10 LIDER KOÇU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "4 HAFTA 53 YILDIZ 10 LIDER KOÇU"— Sunum transkripti:

1 4 HAFTA 53 YILDIZ 10 LIDER KOÇU
Yıldızlar Liderlik Okulu Anket Sonuçları|20 Aralık 26 velimizin önerileri ile hazırlanmıştır. Anket genel değerlendirme puanı 5 üzerinden 4,5 çıkmıştır.

2 “Lider koçu, çocuğum ile düzenli olarak etkili bir iletişim kuruyor. “Çocuğumun bu projede olması beni heyecanlandırıyor.” “İstediğim zaman lider koçu veya proje sorumlusuna ulaşabiliyorum.” 4,8 4,7 “Lider koçunun içtenlikle çocuğumla ilgilendiğini hissediyorum.” 4,6 “Lider koçu tarafından düzenli olarak bilgilendiriliyorum.” 4,6 “YLP uygulamasını içerik bakımından yeterli buluyorum.” “YLP uygulaması, program içeriğinin uygulanmasını kolaylaştırdı.” “YGA Liderlik programlarında çocuğumun gelişimini görüyorum.” 4,5 4,2 4,2 4,1

3 1 Planlanan Geliştirmeler YLO Application
Planlanan Geliştirmeler 1 “YLO mobil uygulamadaki problemler zaman ve enerji alıyor.” YLO Application Bu hafta içerisinde Lider Koçlarımız ve Teknik Liderimiz Yıldızlar Liderlik Okulu mobil uygulamasında problem yaşayan yıldızlarımızla birebir iletişime geçiyorlar, problemi en geç 2 Ocak’a kadar tamamen çözmeyi hedefliyoruz.. Platformda yıldızlarımızın yorumlarını görmeyi Lider Koçları olarak heyecanla bekliyoruz.

4 2 Planlanan Geliştirmeler YLO E- Bülteni
Planlanan Geliştirmeler 2 “Yıldızlar Liderlik Okulu Programında çocuğumun gelişimi üzerinde daha çok bilgi sahibi olmak istiyorum.” YLO E- Bülteni Yıldızlar Liderlik Okulu sürecinde sizleri daha bilgi sahibi tutmak için programda o hafta işlenen konuları, yıldızlardan gelen güzel dönüşleri sizlerle paylaşacağımız e-bülten çıkılacaktır.

5 Önerileriniz programımızı ve bizleri daha ileriye götürüyor, daha iyisini yapmak için kendimizde enerji buluyoruz. Bugün En Güzel Günümüz, Yarınımız Daha Güzel Olacak. Teşekkür ederiz. Yıldızlar Liderlik Okulu Proje Ekibi


"4 HAFTA 53 YILDIZ 10 LIDER KOÇU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları