Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BAPSİS ÜZERİNDEN ARA RAPOR VE SONUÇ RAPORUNUN YÜKLENMESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BAPSİS ÜZERİNDEN ARA RAPOR VE SONUÇ RAPORUNUN YÜKLENMESİ"— Sunum transkripti:

1 BAPSİS ÜZERİNDEN ARA RAPOR VE SONUÇ RAPORUNUN YÜKLENMESİ

2 Proje işlemlerinde kullanılacak olan belgelerin bir kısmının belirli bir formatta olması gerekmektedir. Bu standart formda bulunan belgelere BAPSİS’e giriş yaptıktan sonra Gerekli Belgeler butonu tıklanarak ulaşılabilir.

3 BAPSİS’e giriş yapıldıktan sonra devam eden projelerden herhangi biri kırmızı ise bu zamanı geçmiş olmasına rağmen sisteme yüklenmemiş Ara Rapor veya Sonuç Raporu olduğunu gösterir. Zamanında yüklenmeyen ara rapor ve sonuç raporu bulunduğunda sistem proje yürütücüsünün tüm projelerini bloke eder

4 SONUÇ RAPORLARI Ara rapor ve sonuç raporları BAPSİS sistemde bulunan standart formlar doldurularak sisteme yüklenmelidir. Standart ara rapor veya sonuç raporu formatı kullanılmadan yüklenilen raporlar teknik inceleme yapılmadan yürütücüye iade edilir. Sonuç raporlarında dikkat edilmesi gereken unsurlar: Sonuç raporlarında proje adının, proje kodunun doğru olduğundan emin olmak gerekir. Proje bitiş tarihi doğru olmalıdır. Hazırlanan raporun kapak sayfasından sonraki ilk sayfa boş bırakılmalıdır. Sonuç raporlarının tamamında projenin BAP Birimi tarafından desteklendiğini belirten teşekkür kısmının bulunması gerekmektedir. Sonuç raporunun içeriğinin doğru olarak doldurulması gerekmektedir. BEK projeleri sonuç raporlarında kapak sayfası, boş sayfa ve teşekkür sayfasından sonra yapılan sunum ve katılım belgesinin de sonuç raporuna eklenmesi gerekmektedir. Tez projelerinin sonuç raporunda, tezin kabul edildiğine dair belgenin ve tezin de sonuç raporu dışında ek belge olarak BAPSİS’e yüklenmesi gerekir. Tezin içeriğinde de tezin BAP Birimi tarafından desteklendiğini belirten yazının bulunması gerekmektedir. NOT: Sisteme yüklenen sonuç raporları BAP Komisyonu tarafından onaylanana kadar sistem otomatik olarak medeniyet uzantılı adrese ileti göndermeye devam eder.

5

6

7 Özet kısmının 4000 karakterle sınırlı olduğundan daha uzun yazılan özetlerde rapor oluşturulamamaktadır.

8 Özlem TEKİN


"BAPSİS ÜZERİNDEN ARA RAPOR VE SONUÇ RAPORUNUN YÜKLENMESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları