Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kıbrıs Sivil Toplumu İş Başında VI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kıbrıs Sivil Toplumu İş Başında VI"— Sunum transkripti:

1 Kıbrıs Sivil Toplumu İş Başında VI
“Kıbrıs Türk toplumuna yönelik hibe programlarının uygulanmasına destek verilmesi için Program Yönetim Birimi kurulması Projesi”, Kıbrıs’ın kuzey kesimi - AB HİBE DESTEK EKİBİ - Kıbrıs Sivil Toplumu İş Başında VI PADOR & PROSPECT Bu proje, AB’nin Kıbrıs Türk toplumuna Yardım Programı tarafından finanse edilmekte olup, WYG Türkiye, WYG International Ltd., Project Group ve LDK Consultants Konsorsiyumu tarafından yürütülmektedir.

2 PADOR (Potansiyel Başvuru Sahipleri Online Bilgi Kaydı)
PADOR, uygulamayı kolaylaştırmak amacıyla, potansiyel başvuru sahiplerinin kaydolmak zorunda oldukları bir çevrimiçi AB veritabanıdır. Eklenmesi gereken veriler, Mali ve idari bilgileri içermektedir.

3 CSVI için PADOR Kaydı Bu teklif çağrısında PADOR’ a kayıt zorunludur:
Kavram belgesi aşaması: 60 000 EUR üzeri AB katkısı için başvuran esas başvuru sahipleri için kayıt zorunludur. Tam başvuru aşaması: Eş başvuru sahipleri ve bağlı ortaklıklar için kayıt zorunludur.* *Esas başvuru sahipleri, PADOR profillerinin güncel olduğundan emin olmalıdırlar.

4 PADOR Başvuru sahipleri EuropeAid ID numarası almak için kayıt olmalıdırlar. (Başvuru sahipleri Europeaid ID numarasını başvuru formunda belirtmelidirler) Esas başvuru sahipleri Kavram Belgesi için verilen son başvuru tarihinden önce PADOR’ a kayıt olmalıdırlar. Eş başvuru sahipleri ve bağlı ortaklıklar Tam başvuru formu için verilen son başvuru tarihinden önce PADOR’ a kayıt olmalıdırlar. PADOR’a çok önceden kayıt yapılması, başvurunuzu PROSPECT’e yüklemek için olan son tarihden hemen önce, son dakika kayıt yapılmaması şiddetle tavsiye edilir.

5 PADOR Kaydı Kurumun aşağıdakilere sahip olması gerekir:
Verimli internet erişimi Kurumun adresi PADOR websitesi adresi ‘EU Login’ Hesabı Önemli Not: Eğer önceden PADOR kaydınız var ise, lütfen o kaydı kullanarak sadece bilgileri güncelleyiniz. Yeni bir kayıt açmayınız!!!

6 EU LOGIN Aşağıdaki linkten erişebilirsiniz:

7

8 PADOR Ana Sayfası

9 PADOR – Ana Menü My PADOR
My organisation(s): Erişiminiz olan PADOR profilleri Search organisation: Mevcut PADOR profillerini arama Create organisation: Yeni PADOR profili oluşturma

10 Kurum Ara

11 Profil Oluştur

12 Doldurulacak Bölümler: Esas Başvuru Sahipleri
2 bölüm doldurulmalı: profil ve finansal veriler Kullanıcı listesinde profili imzalayabilecek en az 2 kullanıcı eklemelisiniz. Profil kaydını tamamlamak için, profili imzalamayı* unutmayınız! *‘Signature’ bölümünde ilgili bölümleri işaretleyerek ‘Sign now’ düğmesine basmalısınız.

13 Doldurulacak Bölümler: Eş başvuru sahipleri
1 bölüm doldurulmalı: profil Kullanıcı listesinde profili imzalayabilecek en az 2 kullanıcı eklemelisiniz. Profil kaydını tamamlamak için, profili imzalamayı* unutmayınız! *‘Signature’ bölümünde ilgili bölümleri işaretleyerek ‘Sign now’ düğmesine basmalısınız.

14 EuropeAid ID Kurumun EuropeAid ID numarası, ilgili tüm bilgileri doldurduğunuz ve imza bölümünde imza tuşuna basarak profili imzaladığınız zaman görünür olacaktır. Sol üst kısımda EuropeAid ID görünecektir.

15 PROFİL İletişim Detayları Tüzel Bilgiler Kayıt Bilgileri Hedef Gruplar
Sektörler Toplam çalışan sayısı Ek Bilgi

16 PADOR – GEREKLİ BELGELER
Tüzük* ve ilgili bölümlerin çevirisi * Dernekler için kayıt yenileme sırasında sunulan yenilenmiş tüzük LEF(Tüzel Kişi Belgesi) ve ekine konacak ilgili dökümanlar (uygun olduğu şekilde kayıt belgesi, resmi gazete yayını, vergi sicil belgesi) Kayıt Dökümanları* * Dernekler için kayıt yenileme için yapılan başvuru sırasında verilen alındı belgesi / başvuru kanıtı Vergi Sicil Belgesi, eğer mevcut ise* *yüklemek için değil, sadece Vergi sicil numarasının PADOR’a yazılması için

17 PADOR –GEREKLİ DÖKÜMANLAR
Mali Belgeler (Esas başvuru sahibinin en son mali yıla ait hesapları)* *Tam başvuru aşamasında sunulmuş olması gereklidir. Mali Bilgi formu ve ilgili ekleri

18 MALİ BİLGİLER

19 CSVI Rehberinde Bölüm (Tam Başvuru Formlarının Doldurulması) Esas başvuru sahibinin en son mali yıla ait hesaplarının bir kopyası (kar zarar hesabı ile hesapların kapatıldığı son mali yıla ait bilanço) tam başvuru son teslim tarihine kadar PADOR’a yüklenmesi gerekmektedir

20 MALİ KAYNAKLAR

21 MALİ BİLGİ FORMU (CSVI Rehber Bölüm 2.4) Esas başvuru sahibinden (eş başvuru sahiplerinden ve bağlı ortaklıklardan değil), Rehberdeki EK E’de bulunan modele uygun olarak ödemenin yapılacağı banka tarafından onaylanmış bir mali bilgi formu istenir. Banka hesabının bulunacağı banka, başvuru sahibinin kurulduğu ülkede olmalıdır. Başvuru sahibinin geçmişte Avrupa Komisyonu’nun ödemeden sorumlu olduğu bir sözleşme için mali bilgi formunu sunmuş olması ve yeniden aynı banka hesabını kullanmak istediği durumlarda, bir önceki mali bilgi formunun kopyası ibraz edilebilir.

22 KULLANICI LİSTESİ Profili imzalama izni olan en az 2 kullanıcı tanımlanmalıdır.

23 KULLANICI LİSTESİ

24 KULLANICI LİSTESİ

25 İMZA

26 YARARLI LİNKLER ONLINE IT DESTEĞİ KULLANICI REHBERİ

27 Ofisimize uğramadan randevu almanızı rica ederiz!
Ya da AB Hibe Destek Ekibine ulaşabilirsiniz: Telefon: Ofisimize uğramadan randevu almanızı rica ederiz!

28 PROSPECT PADOR Ana Menü’den kolay erişim Ya da
Aşağıdaki linkten ulaşılabilir: EU Login hesabı gereklidir.

29 PROSPECT – Başlamadan Önce
Sistem ve Tarayıcı Gereklilikleri: Java Script bilgisayarda aktifleştirilmiş olmalıdır. Kullanılabilecek Tarayıcılar: Internet Explorer 9 ve sonrası Firefox ve Chrome’un şimdiki ve önceki versiyonları

30 PROSPECT – Başlamadan Önce
Online Başvuru Başvuru son tarihinden önce başvuruyu ‘submit’ etmeyi unutmayınız. Başvuru, ‘submit’ tıklandıktan sonra değiştirilemez!!! Başvuru durumu ‘draft’ ya da ‘submitted’ olarak görünür. ‘Submit’ den sonra PROSPECT profilinize ilgili bildiri gönderilecektir. PROSPECT’te bulunan adresinin geçerli ve seçim süreci boyunca aktif olduğundan emin olunuz. Yıldız (*)’la belirtilen tüm gerekli yerleri doldurunuz.

31 PROSPECT

32 PROSPECT Soldaki menüden ‘Calls to apply for’ seçeneğini tıklayınız
‘Search for a Call’ bölümünün altındaki, ‘Geographical Zone’ kısmından ‘Cyprus’ seçiniz İlgili çağrıya(Cypriot Civil Society in Action VI) erişmek için ‘Apply’ seçeneğine tıklayınız Uygun lotu(Lot 1 or Lot 2) seçiniz

33 PROSPECT

34 PROSPECT

35 PROSPECT

36 PROSPECT - Proje

37 PROSPECT – Eş başvuru sahipleri

38 PROSPECT – Dökümanlar Kavram Belgesi (EK A.1.)
Esas Başvuru Sahibinin Beyannamesi (İmzalı skanlanmış)

39 PROSPECT – Overview

40 PROSPECT – Submit!!!!

41 Teşekkürler!!! AB Hibe Destek Ekibi
Girne Caddesi, 32,  Sarayönü Lefkoşa, Kıbrıs Tel:


"Kıbrıs Sivil Toplumu İş Başında VI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları