Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

18 Nisan 2017 günü MAİB ve EXİMBANK ortak toplantısında makine ihracatının desteklenmesine yönelik bir bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Eximbank Genel.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "18 Nisan 2017 günü MAİB ve EXİMBANK ortak toplantısında makine ihracatının desteklenmesine yönelik bir bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Eximbank Genel."— Sunum transkripti:

1 18 Nisan 2017 günü MAİB ve EXİMBANK ortak toplantısında makine ihracatının desteklenmesine yönelik bir bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede makine sektörünün Türkiye’ nin ihracatında stratejik sektörlerin başında geldiğini, yürüttükleri faaliyetlerle 8 bin makine ihracatçısına ulaşmak istediklerini ifade etti. Makine sektörünün Türkiye sanayindeki ayrıcalıklı rolün altını çizen Yıldırım, "En ziyade müsaadeye mazhar sektör makinedir. Türkiye’nin toplam ihracatı içinde makine sektörünün payını İtalya ve Japonya’daki gibi yüzde 20 seviyelerine yükselmesi için çalışmalıyız. 96 ülkede uyguladığımız CIRR desteğinin yurt dışındaki alıcıların makine sektörüne ilgisini daha da artıracağına inanıyoruz. İhracat Kredi Sigortası Tazmin Desteği ile ihracatçılarımızın tüm risklerini sıfırlıyoruz. Bu uygulamalarımızın makine ihracatına büyük katkı sağlayacağından eminiz." görüşlerini paylaştı.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24


"18 Nisan 2017 günü MAİB ve EXİMBANK ortak toplantısında makine ihracatının desteklenmesine yönelik bir bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Eximbank Genel." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları