Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Soru: Bugün yaptığınız turistik seyahat sonucunda neler öğrendiniz?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Soru: Bugün yaptığınız turistik seyahat sonucunda neler öğrendiniz?"— Sunum transkripti:

1 Soru: Bugün yaptığınız turistik seyahat sonucunda neler öğrendiniz?
Bugün yaptığımız seyahat sonucunda;ondalık sayılarla toplamayı,bize verilen sayılarla en küçük ondalık sayıyı oluşturmayı ve matematiğin en sevdiğimiz oyun kadar eğlenceli olabileceğini öğrendim ( Dilan 5/A)

2 Ondalık kesirlerin nasıl okunduğunu ve – olan sayılarda 0’a yakın olan sayının büyük ve güçlü olduğunu öğrendim (Emir 5/A) Ben virgüllü kesirler toplanırken virgülün sabit olarak aşağıya indiğini,eksili sayılarda hangisi 0’a daha yakınsa bodrumdan daha çabuk çıkabilecek kadar büyük olduğunu ve hayaletlerin gerçek olmadığını öğrendim (Tuana 5/A)

3 Ondalık kesirleri toplamayı, çıkarmayı, okumayı ve hepsini sıralamayı öğrendim (Doğa 5/B)
Ondalık kesirlerin yazılışlarını,okunuşlarını ve onlarla toplama çıkarma yapabilmeyi öğrendim (Eylül 5/B)

4 Ondalık kesirlerin nasıl okunabildiğini ve yazmayı öğrendim
Ondalık kesirlerin nasıl okunabildiğini ve yazmayı öğrendim.Toplama çıkarma yaparken virgülleri hiç oynatmayacağımızı da öğrendim(Elif Su 5/B) Toplamayı,çıkarmayı,virgülün nereye konacağını falan öğrendik. Uzun lafın kısası ondalık sayıların temelini öğrendik (Selin 5/B)

5 Ondalık sayıların yazılışlarını, bölük adlarını ve okunuşlarını bir de toplama ve çıkarma işlemlerinde virgüllerin alt alta olması gerektiği ayrıca da Tümay öğretmenin cadı gibi gülebildiğini öğrendim. (Yelda 5/B) Bugün yaptığımız turistik seyahatte ondalık sayıları okumayı, ondalık sayılarla toplamayı ve çıkarmayı, eksi sayılarda sıfıra yakın olanın daha büyük olduğunu öğrendim.(Çağlanur 5/B)

6 Bugün ondalık sayıların okunuşlarını, ondalık sayıları toplamayı, toplama yapabilmek için virgüllerin alt alta gelmesi gerektiğini öğrendim. Bir ondalık sayının önüne eksi yazılırsa, sayı ne kadar büyük olursa o kadar aşağı iner.(Bilun 5/C) Ondalık kesirleri nasıl oluşturabileceğimi, nasıl daha büyük ya da daha küçük ondalık kesirler oluşturabileceğimi, ondalık kesirleri yaratırken virgülün çok önemli olduğunu öğrendim.(Leyla 5/A)

7 SORU : Bugün işlediğimiz ders hakkında düşündüklerinizi yazınız.
Çok zevkli bir dersti, sene başından beri geçirdiğim en zevkli dersti. (Emir 5/A)

8 Tüm hayatım boyunca işlediğim en muhteşem, en güzel, en bilgilendirici, en SÜPER dersti.Tüm konularda bunu yapmak isterim. (HEM EĞLENELİM; HEM ÖĞRENELİM ARTIK MATEMATİĞİ ÇOK SEVELİM ) (Yelda 5/B) Geçirdiğim en güzel dersti. Çok eğlendim ve korktum. Ondalık kesirleri iyi bir şekilde öğrendim. Bu matematikte en sevdiğim konu diye düşünüyorum.(Elif 5/B)

9 Kesinlikle bugüne kadar yaşadığım en korkutucu, en heyecanlı ve en güzel matematik dersiydi, teşekkür ederim. (Tuana 5/A) Bana göre çok eğlenceliydi.Daha iyi öğrenmemi sağladı ve de çok eğlendim.Bana göre çok iyi bir öğrenme sistemi. (Eylül 5/B)

10 Bugün işlediğimiz ders çok eğlenceliydi. Ben çok zevk aldım
Bugün işlediğimiz ders çok eğlenceliydi. Ben çok zevk aldım.Oyun oynarken ondalık sayılarıda öğrenmiş oldum. Hayaletler ile çok iyi bir ders geçirdim. (Ece 5/C) Bugün işlediğimiz ders bence çooook eğlenceli ve hafif korkunç bir dersti. Virgül hayaleti arada bir gülüşüyle ödümü patlattı.(Selin 5/B)

11


"Soru: Bugün yaptığınız turistik seyahat sonucunda neler öğrendiniz?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları