Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TEMİZLİK FİRMASI VERİTABANI ALT YAPISI OLUŞTURMA ALİ İHSAN ÖZ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TEMİZLİK FİRMASI VERİTABANI ALT YAPISI OLUŞTURMA ALİ İHSAN ÖZ"— Sunum transkripti:

1 TEMİZLİK FİRMASI VERİTABANI ALT YAPISI OLUŞTURMA ALİ İHSAN ÖZ
Bu şablon bir grup ayarında eğitim malzemesi sunmak için başlangıç dosyası olarak kullanılabilir. Bölümler Bölüm eklemek için slaydı sağ tıklatın. Bölümler slaytlarınızı düzenlemenize veya birden çok yazar arasındaki işbirliğini kolaylaştırmanıza yardımcı olabilir. Notlar Teslim notları veya izleyicilere ek bilgi sağlamak için Notlar bölümünü kullanın. Sununuz sırasında Sunu Görünümü'nde bu notları görüntüleyin. Yazı tipi boyutuna dikkat edin (Erişilebilirlik, görünürlük, video kaydı ve çevrimiçi üretim için önemlidir) Birlikte kullanılan renkler Grafiklere, çizelgelere ve metin kutularına özellikle dikkat edin. Katılımcılar, siyah ve beyaz veya gri tonlamalıyazdırabilir. Tümüyle siyah ve beyaz ve gri tonlamalıyazdırırken renklerinizin uygun olacağından emin olmak için bir sınama baskısı çalıştırın. Grafikler, tablolar ve çizimler Basit tutun: Mümkünse, tutarlı ve dikkat dağıtmayan stiller ve renkler kullanın. Tüm grafikleri ve tabloları etiketleyin. ALİ İHSAN ÖZ 05.NİSAN.2016

2 TEMİZLİK FİRMASI VERİTABANI ALT YAPISI OLUŞTURMAK İÇİN YAPILACAKLAR
Genel İşleyiş İş Kuralları E-R Diagramının Oluşturulması Lojik Veritabanının Oluşturulması Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

3 Genel İşleyiş Bu, geçiş kullanılan Genel Bakış slaytları için başka bir seçenektir.

4 Genel İşleyiş Temizlik firması; işyeri sahibi(yönetici), muhasebe, sekreter ve temizlik işçileri (maaşlı ve ücretli[gündelikli]) çalışanlardan Firma çalışanları; işyeri sahibi(yönetici) sine bağlı olarak çalışmaktadır. Firma çalışanları için adı soyadı, adresi, telefonu, doğum tarihi, doğum yeri ve görevi bilgileri tutulmaktadır. Temizlik firmasının temizlik hizmet verdiği müşterileri vardır. Temizlik firması müşterilerine ait adı soyadı, ünvanı, telefonu, adresi, eposta, vergi dairesi ve vergi no bilgileri tutulmaktadır.

5 Temizlik hizmeti, müşterilere periyodik yada günlük olarak verilmektedir.
Temizlik hizmeti verilen müşterilere fatura kesilmektedir. Faturaya ait hizmet açıklaması, fatura tarihi ,tutarı, kdv, açıklama genel toplam bilgileri tutulmaktadır. Temizlik hizmeti periyodik olarak verilen müşterilere aylık, günlük verilen hizmet için de günlük fatura kesilmektedir.

6 İş Kuralları Bu, geçiş kullanılan Genel Bakış slaytları için başka bir seçenektir.

7 İş Kuralları Personel Kaydı, türü ve görevi ile oluşturulmalı.
Müşteri Kaydı oluşturulmalı. Hizmet kaydı türü ile birlikte oluşturulmalı. Verilen hizmetin hangi müşteriye hangi personelle verilen hizmet adı ve türü verildiği bilgiler takip edilebilmeli. Verilen her hizmet için irsaliye kaydı oluşturulmalı . İrsaliye üzerinde verilen hizmetin fiyatı belirtilmeli. Periyodik hizmet verilen müşteriler için aylık fatura kaydı yapılırken, birden fazla irsaliye için tek fatura kesilebilmeli. Faturaya ait ödeme takibinin yapılabilmesi için en az bir fatura seçimi yapılmalıdır. Günlük verilen hizmette fatura günlük kesilmeli.

8 E-R Diagramı

9 Bu, Genel Bakış slaydı için başka bir seçenektir.

10 Bana Katlandığınız İçin Teşekkür Ederim. Surçi Lisan Ettiysek Affola..
Aranan eğitim tamamlandıktan sonra izleyiciler neleri yapabilir duruma gelecek? İzleyicilerin bu sunudan yararlanacağı her hedefi kısaca açıklayın.

11 Son çıkan ışıkları kapatsın.
Her konu için bir bölüm üstbilgisi kullanarak izleyicilere açık ve anlaşılır bir geçiş sağlayın.

12 Her konu için bir bölüm üstbilgisi kullanarak izleyicilere açık ve anlaşılır bir geçiş sağlayın.


"TEMİZLİK FİRMASI VERİTABANI ALT YAPISI OLUŞTURMA ALİ İHSAN ÖZ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları