Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008."— Sunum transkripti:

1 TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008

2 İŞYERLERİMİZ 1-9 ARASI İŞÇİ ÇALIŞTIRMASI DURUMUNDA BİR KEREYE MAHSUS; 10 VE ÜZERİ İŞÇİ ÇALIŞTIRMASI DURUMUNDA İSE HER AYIN SONUNA KADAR BİR ÖNCEKİ AYIN “AYLIK İŞGÜCÜ ÇİZELGESİNİ” GİRMEKLE KANUNEN YÜKÜMLÜDÜR.

3 KURUMUMUZA KAYDINI YAPTIRAN İŞYERİNİN İŞGÜCÜ ÇİZELGESİNİ GİREBİLMESİ İÇİN İZLEMESİ GEREKEN İŞLEM BASAMAKLARI

4 İşyeri adına Sisteme Giriş www.iskur.gov.tr ana sayfanın sağ-üst kısmında yer alan “İşveren Girişi” açıldığında ortaya çıkan birinci kutucuğa yetkili olarak belirlenen kişinin T.C. Kimlik Nosu, ikinci kutucuğa yetkili kişinin kendi oluşturduğu en az 6 karakterli şifre, üçüncü kutucuğa sistem tarafından gönderilen İŞKUR Nosu girilecektir. İşyeri adına Sisteme Giriş www.iskur.gov.tr ana sayfanın sağ-üst kısmında yer alan “İşveren Girişi” açıldığında ortaya çıkan birinci kutucuğa yetkili olarak belirlenen kişinin T.C. Kimlik Nosu, ikinci kutucuğa yetkili kişinin kendi oluşturduğu en az 6 karakterli şifre, üçüncü kutucuğa sistem tarafından gönderilen İŞKUR Nosu girilecektir.

5 İŞYERİNİN ANASAYFASINDA SIRASIYLA 6. SEKMEDE KISAYOL OLARAK BULUNAN “İŞGÜCÜ ÇİZELGESİ DOLDURABİLİRSİNİZ” BUTONU TIKLANIR VE ÇİZELGE GİRİŞ SAYFASINA GEÇİLİR.

6 HANGİ YIL VE AYIN ÇİZELGESİNİ GİRECEKSENİZ O YIL VE AY AŞAĞIDA GÖSTERİLDİĞİ ŞEKİLDE SEÇİLİR VE YUKARIDAN YENİ ÇİZELGE EKLE BUTONU TIKLANIR.

7 AÇILAN SAYFANIN SOLUNDAKİ İŞLEM BASAMAKLARINDAN İŞYERİ GELİŞİMİ BUTONU TIKLANIR.

8 İŞGÜCÜ ÇİZELGESİNDE İLK DEFA GİRİŞ YAPILACAKSA; İŞYERİNİN BÜTÜN ERKEK VE KADIN SAYILARI “AY İÇİNDE İŞE ALINANLAR” KISMINDAN GİRİLİR. DAHA SONRAKİ AYLARDA BU KISMA, ÇİZELGE GİRİLEN AY İÇİNDE İŞE ALINANLAR VE HEMEN YANINDA DA O AY İÇİNDE İŞTEN AYRILANLAR, KADIN VE ERKEK OLARAK AYRI AYRI YAZILACAK, DİĞER SÜTUNLAR BU BİLGİLER IŞIĞINDA OTOMATİK OLARAK DOLACAKTIR.

9 İŞYERİ GELİŞİMİ SAYFASINI DOLDURDUKTAN SONRA YİNE SOL TARAFTAKİ İŞLEM BASAMAKLARINDAN 3. SIRADAKİ “MESLEKLERE GÖRE DAĞILIM” BUTONU TIKLANIR. AÇILAN SAYFADA “MESLEK BİLGİLERİ” KARŞISINDAKİ EKLE BUTONU SEÇİLİR.

10 AÇILAN MESLEK BİLGİLERİ SAYFASINDA ARA BUTONUYLA MESLEK ARATILIR VE EKLE BUTONUNA TIKLAYARAK MESLEK EKLENİR.

11 ÇALIŞAN ERKEK VE KADIN SAYILARINIDA YAZDIKTAN SONRA YUKARIDAKİ EKLE BUTONU TIKLANARAK MESLEK ÇİZELGEYE EKLENİR. FARKLI MESLEKLER İÇİN AYNI İŞLEM TEKRARLANIR. MESLEKTEKİ ÇALIŞAN SAYILARINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN MESLEK İSMİNİN YANINDAKİ OK TIKLANARAK RAKAMLAR DEĞİŞTİRİLİR VE YUKARIDAN DEĞİŞTİR BUTONU KULLANILIR.

12 MESLEKLERE GÖRE DAĞILIM SAYFASINI DOLDURDUKTAN SONRA İŞLEM BASAMAKLARINDAN 5. SIRADAKİ “İSTİHDAM BİLGİLERİ” SAYFASINA TIKLANIR VE SORULARIN YANINDAKİ KUTUCUKLAR DOLDURULUR.

13 SON OLARAKTA İŞLEM BASAMAKLARININ EN ALTINDAKİ İŞLEM SONU BASAMAĞINA GELİNİR VE KAYDET BUTONU TIKLANARAK ÇİZELGE KAYDEDİLİR.

14 Yukarıdaki işlem basamaklarını sırasıyla gerçekleştirdikten sonra İşyeri adına sistemi kullanma yetkiniz tanımlanmış olacaktır. Sistemde işyeri kaydınız ve yetkiniz tanımlandıktan sonra İşten Ayrılma Bildirgesi, Aylık İşgücü Çizelgesi girişleri ve eleman taleplerinizi sistem üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Müşterilerimize kaliteli, hızlı hizmet sunma ve görevlerimizi etkin bir şekilde yerine getirme isteğimizin sizlerce de takdir edileceği inancımızla, gerekli desteğinizi talep eder, işlerinizde başarılar dileriz. Saygılarımızla... Ahmet CANIMOVA İŞKUR Denizli İl Müdürü Ayrıntılı Bilgi İçin; Mehmet YILMAZ / Murat ÖZCAN İşgücü Piyasası Servisi e-mail; mehmet.yilmaz@iskur.gov.tr ; m.ozcan@iskur.gov.trmehmet.yilmaz@iskur.gov.tr Tel: (258) 268 00 37 / Fax: (258) 268 15 83 denizli@iskur.gov.tr


"TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları