Www.ucankarayel.com. BİZ KİMİZ ? www.ucankarayel.com Önce Uçuş Emniyeti ve Güvenlik bilinci ile Havadan Görüntüleme, Havadan Tanıtım ve Reklam vb. hizmetlerini.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Stok Fotoğrafçılığı.
Advertisements

Burkay Yapağcıoğlu.
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
Kardanadam festival.
Lisansüstü Eğitimde Burs Kaynağı Geliştirme
Meteorolojinin Günlük Hayatımızdaki Yeri, Önemi ve Etkileri
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hedefleyin.
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
En sevilen komplo teorisi: “Ay”a iniş gerçek mi?”
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Reklam Fotoğrafçılığı
MEDYA Medyayı Tanımak - Medya Çalışanları -.
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
MEDYA Medyayı Tanımak - Medyaya Dair Temel Bilgiler -
(Kurumsal / Şirket / Fabrika / Ürün)
PRIME AJANS m.
Kafe!ndirim.com (!herhangi) bir Web2.0 projesi Berk Tatlıses.
ÇEVRE VE DOĞAL KAYNAKLAR EKONOMİSİ
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
GALLIARD SCHOOL BİZLERİ KENDİ DİLLERİMİZDE KARŞILADI.
ŞEKER PİLİÇ.
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
Fenerbahçe Spor Kulübü
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
HOŞGELDİNİZ MANİSA DUMANSIZ HAVA SAHASI HOŞGELDİNİZ MANİSA’NIN HAVASI DA ARTIK DUMANSIZ HAVA SAHASI ŞEHZADELER ŞEHRİ MANİSADAN ÇEŞİTLİ GÖRÜNTÜLER HAZIRLAYAN.
Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Arkadaşım Badem Ağacı Aziz Nesin.
ANNEMİN İŞİ BENİM GELECEĞİM BORUSAN KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
HAFTA I.
REKLAMCILIK Hafta 3 KISIM 1.
İştah Açan Fotoğraflar
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
İŞLEYİŞ Etkinlik ÖncesiEtkinlik SırasındaEtkinlik Sonrası Ege Engin.
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
Poster tasarımları resimlerle desteklenmelidir Yazılar acık ve net olmalıdır. Yazı tipleri okunur olmalıdır . Başlık olmalıdır. Fazla yazı kullanılmamalıdır.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
İ.Ü.CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
BİLGİ VE GÜVENLİK Hakan TÜZER B.T. Öğretmeni.
İSG, Yangın, Çevre ve Risk Yönetimi Periyodik Sektörel Dergi Ocak 2008 ilk sayısı çıktı.
PİLOTLUK Pilot, yolcu veya yük taşıyan hava taşıtını (helikopter ve uçağı) kullanan kişidir.
Medya ile ilişkiler Webinar-3 Kütüphan-e Türkiye Projesi Tanıtım Çalışma Grubu 23 Ekim 2014.
Eğitimde Engelsiz Bilişim. FATİH Projesi’nin temel amaçlarından biri, eğitim-öğretimde fırsat eşitliğini sağlamaktır. Bu amaçla okullarımız bilişim teknolojileri.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
MİLLİ BAYRAMLARIMIZ Milli bayramlarımız, ulusça kutladığımız, birlik beraberliğimizi pekiştiren sevinçli günlerimizdir.
DOSYA HAZIRLAMA Yasal mevzuata uygunluk belgeleri
Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi. Etkinliğin Tanıtımı  Alanya’ nın mükemmel atmosferiyle beraber bir gün boyu sürmesi planlanan ve derneğimizin ‘’Uçmayan.
TÜKENMEZ ENERJİLER Tükenmeyen enerjileri İlerde sıkça kullanacağız.
KİNEMATİK GPS DESTEKLİ UÇUŞ PLANLAMASI VE UÇUŞ PARAMETRELERİ
Niçin Bayram Yapıyoruz ? Cumhuriyet ilan edilmeden önce devletimizin adı Osmanlı Devleti’ydi. Osmanlı Devleti padişahlar tarafından yönetiliyordu. Bazı.
Açıkhava Reklamcılığında Kullanılan Ürünler
Kuvvet ve CİSİMLER ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
60. YIL ANADOLU İLKOKULU SU KAŞİFLERİ MAVİNİN KORUYUCULARI.
SINIF YÖNETİMİ İlköğretim Müfettişi Durdu Mehmet BAYRAKTAR.
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
Fazilet Hazal Burmabıyık
Şirketimiz, 2016 yılından beri insansız hava araçları ve gömülü sistem yazılım çözümleri ile sektörde yer almaktadır. Eskişehir merkezli start-up şirketimiz.
PAYROTEKNİK MALZEMELER
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
Fazilet Hazal Burmabıyık
Doğuş Üniversitesi Sosyal Medya Kampanya Fikri
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
Meteorolojik Olayların Günlük Hayata Etkileri Meteorolojik Olayların Günlük Hayata Etkileri.
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
Biz kimiz? İstanbul, Kocaeli(İzmit), Kocaeli(Gebze), Trabzon ve Samsun’da birer ofisin yanısıra görüşmeleri devam eden Bursa, Sakarya ile yurtdışında Almanya,
Sunum transkripti:

BİZ KİMİZ ? Önce Uçuş Emniyeti ve Güvenlik bilinci ile Havadan Görüntüleme, Havadan Tanıtım ve Reklam vb. hizmetlerini Yasal uçuş izinlerimizle vermekteyiz.

FAALİYETLERİMİZ : 1.Havadan Fotoğraf ve Video Çekimleri ( Tarihi yerler, Şantiyeler, Şenlikler, Festivaller, Açık Hava Etkinlikleri, Yerleşim yerleri, Fabrikalar, Araziler, vb. ) 2.Reklam Uçuşları, 3.Gösteri Uçuşları, 4.Tanıtım Pankartları, 5.El ilanı ve Broşür Atımı, 6.Şenlik ve Festival Açılışları, 7.Özel Gezinti Uçuşları, 8.Doğum Günü Kutlama Mesajları, 9.Düğün Kutlama Pankartları, 10.Evlilik Teklifi Mesajları,

HAVADAN GÖRÜNTÜLEMEYİ NASIL YAPIYORUZ ? Çekim yapılacak bölgeye bir gün önceden gelir ve kalkışa uygun yer tespiti yaparız. Çekim günü rüzgarın ve ışığın en uygun olduğu anda profesyonel ekipmanlarımız ile havadan ve yerden çekimi gerçekleştirilip tarafınıza RAW veya JPG olarak teslim ederiz.

HAVADAN REKLAM NASIL OLUR ? Günümüzde Havadan Görüntüleme ve Reklam konusunda, en uygun araç motorlu yamaç paraşütüdür. Firmanızın logosu ve/veya ismi paraşüte 15 X 3 m. ebatında dijital baskı olarak yazılır. Motorlu yamaç paraşütü ile ortalama 20–200 metre arası yükseklikte uçulur ve bu yüksekliklerde reklamınız çok net bir şekilde yerden görünüp okunabilir.

HAVADAN REKLAM NASIL OLUR ? Kampanya, tebrik ve kutlama mesajları gibi kısa süreli bildirimleriniz için pankart, bayram ve özel günlerde ise aynı anda hem pankart hem de bayrak çekimi yapmak mümkündür. Yer ekibimiz tarafından yerden de uçuşun fotoğrafları çekilir. Böylece hangi bölgede ne kadar uçulmuş olduğu hakkında geri bildirim alınır.

HAVADAN REKLAMIN ETKİSİ Her hangi bir hava aracı özellikle de yamaç paraşütü nerede ve ne kadar yükseklikte olursa olsun insanların ilgisini çekmektedir. Bizler de bu felsefe ile yola çıkarak reklamınızın daha çok kitleye ulaşabilmesi için yanınızdayız.

TEŞEKKÜRLER... Pilot Hakan KARAYEL – Pilot Mehmet PEKEL –