KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI SÜRECİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ.
1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
YIL SONU YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ve HATIRLATMALAR
TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
1 MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI PERSONEL HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYON TOPLANTISI DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ MEHMET AKİF ERSOY.
KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU
Şubat Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Süreci.
IV. MEME KANSERİ HEMŞİRELİĞİ KURSU HAZİRAN 2014
Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten.
HAFTA 7 OTEL SÖZLEŞMELERİ-DEVAM
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı1 SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI
Sayın yetkili, 2010 Yılı itibariyle Comenius Okul Ortaklıkları kabul edilen okullar için hazırlanmış olan ve başvuru formunuzda belirtmiş olduğunuz e-posta.
30 EYLÜL-2 EKİM FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ Program : 30 Eylül Cuma Hoş geldin İkili Gece serbest 1 Ekim Cumartesi 9.00 Tekne turu (Siren kayalıkları)
UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
SPONSORLUK DOSYASI.
Rüzgarlı şehir – Al Capone sehri 9 Million nüfus Spor ve sanat aktiviteleri.
ULUDAĞ GEZİSİ KIŞIN KEYFİNİ ULUDAĞ’DA ÇIKARALIM. 24 ŞUBAT 2013 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN ULUDAĞ GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ ÇARŞAMBA.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
Doç. Dr. Mehmet Cihan YAVUZ
TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ KADIN HEKİMLİK ve KADIN SAĞLIĞI KOLU II. KADIN SAĞLIĞI KONGRESİ 2010.
Comenius Okul Ortaklıkları
1 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
ÖN ÖDEME (AVANS) İŞLEMLERİ
Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
2013 TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş)
HAZIRLAYAN NURGÜL İZMİRLİ REHBER ÖĞRETMEN VE PSİKOLOJİK DANIŞMAN.
Proje Yönetimi.
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
TİYATRO OTOBÜSÜ İLÇEMİZİN ÇOCUKLARI İLE BULUŞUYOR ……………………………. SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLÇE HARİTASI KURUM LOGOSU.
KONGRE FUAR ORGANİZASYONU 3.Hafta
İÜYÖS NEDİR? İÜYÖS, Türkiye’de ön lisans ve lisans düzeyinde üniversite eğitimi almak isteyen uluslararası öğrencilere yönelik olarak hazırlanan temel.
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT ACENTALARINA SAĞLANACAK TURİZM DESTEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME.
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
Click here to download this powerpoint template : White Floral Background Free Powerpoint TemplateWhite Floral Background Free Powerpoint Template For.
GENEL MUHASEBE ıı YRD. DOÇ. DR. SERHAN GÜRKAN Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi
PAZARLAMA MEVZUATI Paket Tur Sözleşmeleri. Paket tur sözleşmeleri; ulaştırma, konaklama ve bunlara yardımcı sayılmayan di ğ er turistik hizmetlerin en.
Akademik Yılı.
Click here to download this powerpoint template : White Floral Background Free Powerpoint TemplateWhite Floral Background Free Powerpoint Template For.
Erasmus + KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE DESTEK PROGRAMLARI İL MÜDÜRLÜKLERİ EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
TEKNOPAZARDESTEĞİ HAZİRAN 2016 ANKARA. Teknolojik Ürün, Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programı Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Teknoloji Genel.
FLORIDA YAZ OKULU.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
Muhammed Emin ALTINTAŞ
İSTANBULKARİYER PROGRAMI
TÜRKİYE’NİN KONGRE ve FUAR TURİZMİNE İLİŞKİN SORUNLARI
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
OKUL ADI ADI: SOYADI: SINIFI: NO: DERS: Ö Ğ RETMEN: KONU.
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
Sivas Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü
TCOD–ÖZBEKİSTAN ULUSLARARASI KATARAKT VE REFRAKTİF CERRAHİ KURSU.
2018 KPSS- Ortaöğretim (KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI) GÖREVLİ EĞİTİMİ
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
1 Nisan 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2018-YDS İlkbahar Dönemi) Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME.
2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ
3.285 ‘DEN KİŞİLİK ODALARDA BAŞLAYAN FİYATLARLA
HERŞEY DAHİL KATILIM ÜCRETLERİ /ALL INCLUSIVE REGISTRATION FEE
IX. ULUSAL KONGRE ve SERGİSİ
Sunum transkripti:

KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________ 2. KİŞİ:_______________________________________________________________ TELEFON / GSM NO:_______________________________________________________________ UYRUK ( TC, DİĞER):_______________________________________________________________ TC / PASAPORT NO:_______________________________________________________________ E –POSTA:_______________________________________________________________ KURUM / HASTANE:_______________________________________________________________ BÖLÜM / DEPARTMAN:_______________________________________________________________ ŞEHİR: ______________________________________________________________ SPONSOR: ______________________________________________________________ KONAKLAMA TARİHLERİ: GİRİŞ TARİHİ : _ _ / _ _ / 2016 ÇIKIŞ TARİHİ : _ _ / _ _ / 2016 ODA TİPİ TEK KİŞİLİK ODA □ İKİ KİŞİLİK ODA □ KAYIT TİPİ UZMAN / ASİSTAN □ REFAKATÇİ □ FİRMA TEMSİLCİSİ□ GÜNLÜK □ KURS KAYIT□ TRANSFER FORMU ULAŞIM: UÇAK□ GELİŞ ŞEHRİ:__________________________________________________________ GELİŞ PARKUR:__________________________________________________________ GELİŞ TARİHİ: _ _ / _ _ / _ _ _ _ UÇAK KALKIŞ SAATİ: _ _ / _ _ DÖNÜŞ ŞEHRİ:__________________________________________________________ DÖNÜŞ PARKUR:__________________________________________________________ DÖNÜŞ TARİHİ: _ _ / _ _ / _ _ _ _ UÇAK VARIŞ SAATİ: _ _ / _ _ TRANSFER TALEBİ: VAR □ YOK □ ** Havalimanı transferleri 06 Ekim 2016, Perşembe geliş ve 09 Ekim 2016 Pazar, dönüş yapılacak transfer hizmetlerini kapsamaktadır. Bu tarihler için gidiş - dönüş havalimanı transfer ücreti 65 Euro olup, KDV eklenecektir. Özel ve diğer günler yapılacak transferler için tek yön ücret 100 Euro olup KDV eklenecektir. ** Kayıt Konaklama Formlarının eksiksiz doldurarak adresine e-posta ile gönderilmesi

KİŞİSEL BİLGİLER **Aynı Odada Konaklayacak 2. Kişi için aşağıdaki formun doldurulması gerekmektedir. UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________ 2. KİŞİ:_______________________________________________________________ TELEFON / GSM NO:_______________________________________________________________ UYRUK ( TC, DİĞER):_______________________________________________________________ TC / PASAPORT NO:_______________________________________________________________ E –POSTA:_______________________________________________________________ KURUM / HASTANE:_______________________________________________________________ BÖLÜM / DEPARTMAN:_______________________________________________________________ ŞEHİR: ______________________________________________________________ SPONSOR: ______________________________________________________________ KONAKLAMA TARİHLERİ: GİRİŞ TARİHİ : _ _ / _ _ / 2016 ÇIKIŞ TARİHİ : _ _ / _ _ / 2016 ODA TİPİ TEK KİŞİLİK ODA □ İKİ KİŞİLİK ODA □ KAYIT TİPİ UZMAN / ASİSTAN □ REFAKATÇİ □ FİRMA TEMSİLCİSİ□ GÜNLÜK □ KURS KAYIT□ TRANSFER FORMU ULAŞIM: UÇAK □ GELİŞ ŞEHRİ:__________________________________________________________ GELİŞ PARKUR:__________________________________________________________ GELİŞ TARİHİ: _ _ / _ _ / _ _ _ _ UÇAK KALKIŞ SAATİ: _ _ / _ _ DÖNÜŞ ŞEHRİ:__________________________________________________________ DÖNÜŞ PARKUR:__________________________________________________________ DÖNÜŞ TARİHİ: _ _ / _ _ / _ _ _ _ UÇAK VARIŞ SAATİ: _ _ / _ _ TRANSFER TALEBİ: VAR □ YOK □ ** Havalimanı transferleri 06 Ekim 2016, Perşembe geliş ve 09 Ekim 2016 Pazar, dönüş yapılacak transfer hizmetlerini kapsamaktadır. Bu tarihler için gidiş - dönüş havalimanı transfer ücreti 65 Euro olup, KDV eklenecektir. Özel ve diğer günler yapılacak transferler için tek yön ücret 100 Euro olup KDV eklenecektir. ** Kayıt Konaklama Formlarının eksiksiz doldurarak adresine e-posta ile gönderilmesi

Kayıt Tipi Erken Kayıt 29 Nisan 2016 öncesi Geç Kayıt 29 Nisan 2016 sonrası Uzman / Asistan250 Euro300 Euro Refakatçi100 Euro150 Euro Firma100 Euro150 Euro Günlük50 Euro Kurs Kayıt50 Euro KAYIT – KONAKLAMA BİLGİLERİ Kongre bilimsel toplantılarına konuşmacı ve dinleyici olarak katılacakların, refakatçilerin veya ürün tanıtımcısı olarak katılmak isteyen herkesin kayıt yaptırması gerekmektedir. Kayıt ücretine dahil olan hizmetler; Tüm bilimsel oturum ve aktivitelere katılım hakkı. Firmaların düzenlediği sergi ve stand alanları izleme ve aktivitelere katılma. Açılış kokteyli ve gala yemeği. Programda belirtilmiş olan öğle yemekleri ve kahve molaları. Kongre dokümanları; çanta, program kitabı, yaka kartı, katılım sertifikası Kayıt ücretlerine KDV ilave edilecektir. ELEXUS HOTEL - KIBRIS KONAKLAMA BİLGİLERİ Konaklama Tipi Erken Ödeme 29 Nisan 2016 öncesi Geç Ödeme 29 Nisan 2016 sonrası Tek Kişilik Oda550 Euro600 Euro Çift Kişilik Odada Kişi Başı 450 Euro500 Euro Oda Fiyatlarına Dahil Olan Hizmetler; 06 – 09 Ekim 2016 tarihlerinde 3 gece konaklama paket fiyat. Açık büfe sabah, öğle ve akşam yemekleri, öğle ve akşam yemeklerinde alınan limitsiz KKTC yerli alkollü ve alkolsüz içecekler. Kongre otellerinde konaklamayan veya konaklama hizmetini kongre acentasından almayan kişiler için günlük giriş ücreti 50 Euro + KDV’dir. Konaklama ve giriş ücretlerine KDV ilave edilecektir.

ÖNEMLİ BİLGİLER  Tüm kayıt işlemleri için başvuruların Contrust Kongre Organizasyon’a yazılı olarak yapılması gerekmektedir. Kayıt Konaklama Sorumlusu Ayça ÖZTÜRK Telefon (pbx) GSM Faks Tüm ödemeler için banka hesap bilgileri aşağıdaki gibi olup, hesap Euro ve TL ödemeler için geçerlidir. Kredi kartı ile ödeme yapmak için lütfen Contrust Kongre Organizasyon ile irtibata geçiniz. İPTAL KOŞULLARI Yapılan kayıtların 29 Nisan 2016 tarihine kadar iptal edilmesi durumunda ödenen tutarın %50’si iade edilecektir. 29 Nisan 2016 tarihinden sonra yapılan iptallerde iade yapılmayacaktır. Tüm iade işlemleri kongre bitiminden sonra yapılacaktır. Banka Hesap Bilgileri HESAP ADI:CONTRUST ORGANİZASYON TUR.TİC.LTD.ŞTİ. BANKA:TEB Bankası ŞUBE:221-Demirciler Sitesi TL: IBAN:TR Euro: IBAN:TR Ad – Soyad Kaşe / İmza